Kua jak to tu čtu tak v pátek se všichni zbouráte tak nehorázně, že v sobotu se pojede spanilá jízda až večer, ale pořád ještě pod vlivem ).
V kolik se pojede spanilá jízda??? Nerad bych přijel pozdě
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
Huska píše:Kua jak to tu čtu tak v pátek se všichni zbouráte tak nehorázně, že v sobotu se pojede spanilá jízda až večer, ale pořád ještě pod vlivem ).
tak prijed uz rano a je to ... bych to videl na nejakej ten odjezd na obed
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Huska píše:Kua jak to tu čtu tak v pátek se všichni zbouráte tak nehorázně, že v sobotu se pojede spanilá jízda až večer, ale pořád ještě pod vlivem ).
tak prijed uz rano a je to ... bych to videl na nejakej ten odjezd na obed
Budu se snažit dojet co nejdřív, ale v pátek musím být na oslavě narozenin a protože to bude něco podobného jako u vás tak budu taky vyhánět zbytkáč Pojedu z Brna a to jsou do Mohelnice necelé 2 hodky . A je tu jedna důležitá věc,ale taky nechci přijet a rušit spící ožraly
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
Taky bych rád věděl nějakej hrubej itinerář. Jak jsem psal, nemůžu bejt na celý akci, ale rád bych dorazil alespoň na odpoledne. Protože sebou budu mít dítě, tak se nebudu moc ohlížet jenom na sebe.
Fido píše:Taky bych rád věděl nějakej hrubej itinerář. Jak jsem psal, nemůžu bejt na celý akci, ale rád bych dorazil alespoň na odpoledne. Protože sebou budu mít dítě, tak se nebudu moc ohlížet jenom na sebe.
jak jsem psal kolem 13h proste po objede odjezd smer sumperk nebo tak nejak tam nekde zablbneme pokud bude pekne u vody, apod.
Hele mě taky napadlo,já vim teda že už ste stejně toho skoro každej přesicenej,ale stejně je takhle někde poblíž motokárová tra? ??? Zajezdit takhle společne by nebylo špa ???
cain píše:Hele mě taky napadlo,já vim teda že už ste stejně toho skoro každej přesicenej,ale stejně je takhle někde poblíž motokárová tra? ??? Zajezdit takhle společne by nebylo špa ???
cain píše:Hele mě taky napadlo,já vim teda že už ste stejně toho skoro každej přesicenej,ale stejně je takhle někde poblíž motokárová tra? ??? Zajezdit takhle společne by nebylo špa ???
Každý svým ?
Hmmmm,ale to taky neni vůbec špatnej nápad.Že by taková větší CRASHPARTY ???
Huska píše:[quote="skautik"][heh vyjel bych kolem 13h
Oki přijedu jako Fido. Kdo bere kužely???
me ani nenapada kde je sehnat
odkud jste je meli vy v olomouci?
Mame jich okolo dvaceti, mohu privezt.[/quote]
ber je urcite, ale nevim jak je to tam s prostorem na sprint a rychly pracky.
A nejakej harmonogram by take neskodil, mozna jsem ho tu ale prehledl.
Prosim aby organizatori nejaky udelali a umistili ho na samostatne misto.
Složitě zapůjčený. Kužely se vždycky hodí a pokud je Francis doveze tak najdem nějaký ten plácek.