mornik píše:Tak já taky přijedu se svým krasavcem a přítelkyni. Jsem tu sice nový, ale když to je kousek od Ostravy, tak neváhám. Mořník. PS:Poraďte jak dostat fotku svého auta do té ikony vedle tohoto textu?
Nahoře máš "Nastavení", pak na konci dole "Obrázky postaviček".
Nejedete náhodou někdo kolem Litoměřic?? Bych se s někym svez, nebo třeba jestli někdo z okolí LT nechce jet a pak by se dalo mym autikem, protože jsem po dovče a konto je před vysušenim a nemám sponzora a nejet kvůli tomu by mě štvalo
taaak kulicky jsou doma ... pro co2 jedu zejtra a zbrane jsou zajisteny na zejtrek .... bude to 3x Tippmann Pro Carbine, 1x Tippmann Model 98 Custom a 4x Spyder .... bude to krvava lazen
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
beemwex píše:chlapáci.......nemel jsem doposud přístup na net,,,,takže dodatečně!!!!!jedu TAKÝÝÝ!!!tak doufam že tam jeden pelech bude volnej !!!!
Je domluveny sraz v HK v 18:00. Kudy jedes?
pojedu s BAXONEM kolem pul 6 z turnova.tak ja se s nim ještě domluvim,a budem se snažit to do hradce do ty 18tý stihnout a pojedem s vami.na hradec musíme tak jako tak....že jo?
patras píše:taaak kulicky jsou doma ... pro co2 jedu zejtra a zbrane jsou zajisteny na zejtrek .... bude to 3x Tippmann Pro Carbine, 1x Tippmann Model 98 Custom a 4x Spyder .... bude to krvava lazen
zlatej kluk, diky, uz se tesim ! hlavne spocitej naklady, at se pak slozime, abys na tom nebyl skodnej.
patras píše:taaak kulicky jsou doma ... pro co2 jedu zejtra a zbrane jsou zajisteny na zejtrek .... bude to 3x Tippmann Pro Carbine, 1x Tippmann Model 98 Custom a 4x Spyder .... bude to krvava lazen
zlatej kluk, diky, uz se tesim ! hlavne spocitej naklady, at se pak slozime, abys na tom nebyl skodnej.
neboj kulicky si kazdej zaplati co vystrili a plyn a co musim dat za pujceni zbrani ktery nejsouz moje se zpocita ale bude to temer zadara
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Georgis píše:Jedu. Od soboty 4.9 do neděle. V pátek přijet nemůžu.
Tak je to v hajzlu. Nejedu nikam. Zaměstnavatel mi neodpustil, že jsem se nedávno vrátil z Chorvatska a mám nařízený pracovní víkend. Moc mne to sere, ale neudělám nic.