MikeT píše:Jak to tak sleduju, tak nakonec tam nepřijede nikdo, co?
Jinak - můžu se zeptat; dá se tam někde naobědvat?
Neboj kámo,skalní přijedou a nažrat se můžem kdekoliv viděl bych to na 20-25 lidí možná víc jinak jsem se bavil s jednim známým a možná se staví v CSLku,ale je dost kecka tak uvidíme
Čaute!
Vypadá to že jste tady asi dosti sehraná partička. Lidi, máte někdo alespoň tak přibližně představu, co se tam kdy asi bude dít? Kdy se pojede nějaká ta jízda městem, kdy a jestli bude sprint a kdy střílení kuličkama po sobě? Na žádném takovém srazu jsem ještě nebyl, tak netuším. Spíše to asi probíhá davově, že?
mornik píše:Čaute! Vypadá to že jste tady asi dosti sehraná partička. Lidi, máte někdo alespoň tak přibližně představu, co se tam kdy asi bude dít? Kdy se pojede nějaká ta jízda městem, kdy a jestli bude sprint a kdy střílení kuličkama po sobě? Na žádném takovém srazu jsem ještě nebyl, tak netuším. Spíše to asi probíhá davově, že?
tak prijed a uvidis bude hlavne fun
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
patras píše:taaak kulicky jsou doma ... pro co2 jedu zejtra a zbrane jsou zajisteny na zejtrek .... bude to 3x Tippmann Pro Carbine, 1x Tippmann Model 98 Custom a 4x Spyder .... bude to krvava lazen
zlatej kluk, diky, uz se tesim ! hlavne spocitej naklady, at se pak slozime, abys na tom nebyl skodnej.
neboj kulicky si kazdej zaplati co vystrili a plyn a co musim dat za pujceni zbrani ktery nejsouz moje se zpocita ale bude to temer zadara
stealth píše:[quote="patras"]taaak kulicky jsou doma ... pro co2 jedu zejtra a zbrane jsou zajisteny na zejtrek .... bude to 3x Tippmann Pro Carbine, 1x Tippmann Model 98 Custom a 4x Spyder .... bude to krvava lazen
zlatej kluk, diky, uz se tesim ! hlavne spocitej naklady, at se pak slozime, abys na tom nebyl skodnej.
neboj kulicky si kazdej zaplati co vystrili a plyn a co musim dat za pujceni zbrani ktery nejsouz moje se zpocita ale bude to temer zadara
hele da se ta barva vyprat? [/quote]fleky vystříháš pak nužkama!
stealth píše:[quote="patras"]taaak kulicky jsou doma ... pro co2 jedu zejtra a zbrane jsou zajisteny na zejtrek .... bude to 3x Tippmann Pro Carbine, 1x Tippmann Model 98 Custom a 4x Spyder .... bude to krvava lazen
hele da se ta barva vyprat? [/quote]
barva je to omyvatelna vodou a jedla
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
mornik píše:Čaute! Vypadá to že jste tady asi dosti sehraná partička. Lidi, máte někdo alespoň tak přibližně představu, co se tam kdy asi bude dít? Kdy se pojede nějaká ta jízda městem, kdy a jestli bude sprint a kdy střílení kuličkama po sobě? Na žádném takovém srazu jsem ještě nebyl, tak netuším. Spíše to asi probíhá davově, že?
Neptej se blbě a je? s náma můžeš přijet do opavy a pak pojedem na mohelnici spolu,odjezd z opavy tak kolem 17.00