Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

PRVNI LETNI SRAZ

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#401 Příspěvek od patras Čestný člen »

LOPOLO píše:vyborny

fuj me bylo v sobotu rano blbe :) bylo to zuper !!!

ale nejvetsi hlina byla : ... o petset ze te trefim kdyz budes utikat :)
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Lion
Kontaktovat uživatele:

#402 Příspěvek od Lion »

LOPOLO píše:
MikeT píše:
Huska píše:Zítra můžu poslat fotky jen nevím komu.

Uploadni to někam a hoď sem link, a? se pokochaj všichni!

me! Budu delat to video a tak bych poprosil o vsechny mozny materialy.
Pro vsechny s kamerou .. muzete mi pucit ty kazety? Prehraju snad skoro vsechno a vratim.

Lopolo mám taky pár fotek, kam přesně ti to mám hodit, ale je toho kolem 200 Mb :(
MikeT
Kontaktovat uživatele:

#403 Příspěvek od MikeT »

Lion píše:Lopolo mám taky pár fotek, kam přesně ti to mám hodit, ale je toho kolem 200 Mb :(

Chlapi, kdo máte fotky, uploadněte je, a? je to pro všechny. Lopolo si to pak může stáhnout taky, ne?
Lion
Kontaktovat uživatele:

#404 Příspěvek od Lion »

alp píše:jestli je potreba nejaky misto na netu, tak to muzu dat k sobe na server, kterej se flaka ... muzu z toho udelat galerie ve photoshopu, pokud je treba.
Takze kdyz mi to poslete, nebo nejak date, tak to udelam ...

alp_zavinac_seznam_tecka_cz

No viděl bych to právě na to místo na nákým serveru kam to každej nakope a pak si to Lopolo stáhne a vybere si z toho vše potřebné...U mě to vázne na velikosti ted sem to spočítal a mám toho 153Mb když to zabalím do ZIPu bude to mít zase o něco míň...Fotil jsem to na 1600x1200...Takže kdyby byla možnost nákýho FTP tak by to bylo ideální.. :wink:
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#405 Příspěvek od Klakson »

akce to byla skvělá, je fakt, že těm co si sami neutřou ani zadek se může zdát že byla organizace špatná. Já jsem se nenudil ani chvilku, vždycky bylo co dělat. Není to žádnej tuningovej sraz, kde musíš na každou hodinu mít nějakej plán, ale akce na pohodu. To si asi někteří pletou, není možný po někom kdo to dělá poprvý chtít nabitej program bez připomínek. Nebejt Skautika tak nic není, Skautiku díky moc, byla to luxus akce. 8) ser na ty blbý keci o špatným programu. :wink:
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#406 Příspěvek od patras Čestný člen »

Lion píše:
alp píše:jestli je potreba nejaky misto na netu, tak to muzu dat k sobe na server, kterej se flaka ... muzu z toho udelat galerie ve photoshopu, pokud je treba.

No viděl bych to právě na to místo na nákým serveru kam to každej nakope a pak si to Lopolo stáhne a vybere si z toho vše potřebné...U mě to vázne na velikosti ted sem to spočítal a mám toho 153Mb když to zabalím do ZIPu bude to mít zase o něco míň...Fotil jsem to na 1600x1200...Takže kdyby byla možnost nákýho FTP tak by to bylo ideální.. :wink:

tak to projed photoshopem a nech to automatikou vsechno zmensit na nejakych 800x600 ...
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
skautik Čestný člen
Čestný člen

#407 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Klakson píše:akce to byla skvělá, je fakt, že těm co si sami neutřou ani zadek se může zdát že byla organizace špatná. Já jsem se nenudil ani chvilku, vždycky bylo co dělat. Není to žádnej tuningovej sraz, kde musíš na každou hodinu mít nějakej plán, ale akce na pohodu. To si asi někteří pletou, není možný po někom kdo to dělá poprvý chtít nabitej program bez připomínek. Nebejt Skautika tak nic není, Skautiku díky moc, byla to luxus akce. 8) ser na ty blbý keci o špatným programu. :wink:

:) ja chapu, ze ti co nikoho neznali, prijeli v sobotu a jedine ceho se ucastnili byla akce "spanila jizda"

holt priste toho bude trochu vic, ale ja se bavil taky luxusne, hlasivky dostaly pekne naprdel a ted jedou jen tak na 50 % :D

mno holt se nesmim porad rechtat :)
Lion
Kontaktovat uživatele:

#408 Příspěvek od Lion »

patras píše:
Lion píše:

tak to projed photoshopem a nech to automatikou vsechno zmensit na nejakych 800x600 ...

To udělat můžu, ale jen sem si říkal že když už to je v takovýmhle rozlišení jestli to pro Lopola nebude lepší?...Počkám co napíše a pak udělám co říkáš...Jináč ještě kam to pak hodit aby to frčelo :)
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#409 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Lion píše:

Rad bych se k nim dostal bohuzel zadny prihodny FTP nemam :-( ... snad Skautik? .. vazne nevim
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#410 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Lion píše:To udělat můžu, ale jen sem si říkal že když už to je v takovýmhle rozlišení jestli to pro Lopola nebude lepší?...Počkám co napíše a pak udělám co říkáš...Jináč ještě kam to pak hodit aby to frčelo :)

tak ... nech prosim original :-)
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#411 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

alp píše:vecer zridim ftpko kam to muzete chrlit ... ted kapku nestiham a jsem mimo domov i firmu odkud to muzu udelat.

super :-)
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#412 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Klakson píše:akce to byla skvělá, je fakt, že těm co si sami neutřou ani zadek se může zdát že byla organizace špatná. Já jsem se nenudil ani chvilku, vždycky bylo co dělat. Není to žádnej tuningovej sraz, kde musíš na každou hodinu mít nějakej plán, ale akce na pohodu. To si asi někteří pletou, není možný po někom kdo to dělá poprvý chtít nabitej program bez připomínek. Nebejt Skautika tak nic není, Skautiku díky moc, byla to luxus akce. 8) ser na ty blbý keci o špatným programu. :wink:

Presne jak pise sejto :wink:
Dande

#413 Příspěvek od Dande »

Presne tak ja se bavil dobre vzhledem k tomu ze jsem dosud nikoho neznal a konecne uz nastesti znam par tvari.Skautik udelal dosti priste to bude o neco lepsi a pak zase lepsi a zase lepsi.Tak uz se nemuzu dockat na dalsi sraz kde bude jen parta tohohle BEZVAklubu.Srovnavat to s nakym tuning srazem nema snad cenu tohle byla nase soukroma party.
Odpovědět