byli jste někdo na tuningshow ve Vyškově? Co říkáte na sprinty? Ta tra? mi připadala docela drsná, úzká, hrbatá jak sviňa a k tomu to dobržďování na konci, fakt nic moc místa. Ale bavoráčky ostudu nedělaly. Viděli jste to někdo? E36 mě tam teda docela zklamaly, ale e30 působily velmi dravě. Hlavně se mi líbilo, jak tam e30 (blíže nespecifikuji, ale motor měla M3), natřela namistrované fungl nové alfě (v alfách se nevyznám, ale vypadalo to jako brutální spor?ák..ale asi nebyl:o))). Jinak bylo vtipné, jak na startu stála oktáva RS ve válečných barvách škoda motorsportu, praporek odmávnul start, oktáva poskočila a zůstala stát, zhasly světla, pak se zas rožly a oktáva vyrazila na tra?...toš zdechlo mu to:o))). To se může stát každému, že:o)), ale je to trapas jako kráva.
Jinak sraz v poho, ale bláto, bláto, bláto a organizace mi připadala o ničem.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Tuning Vyškov
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak konkretne k tem sprintum: Nejvetsi pi*ovinu, jakou mohl kdo udelat, bylo tyto sprinty jezdit na tak uzke, kratke a s brzici plochou cca 60m kratke trati. To radeji meli zrusit hned, nez to tam ten jarin s tou 3000 gt narval do tech lidi. Ale vubec co nepochopim, byl start primo v zatacce
Kdyz ma auto nejvetsi zaber pri rozjezdu, tak se muselo zrovna jeste rovnat na trat. Hruza.
JInak vse uz je receno vyse. Vsude blato, bordel, zadna organizace, nebo typu, kdy nekdo rve do mikrofonu "pojdte vsichni sem" absolutni absence zachodu, coz si myslim, ze bylo vubec nejhorsi na svete ze vsech. Aby tam tisice lidi chodili do krovi jak v praveku... Tak to jsem jeste nevidel.
Jinak me osobne se libil ten klucina s 325i , 2x vanos, ptal jsem se ho kdyz se radil co tam ma a pak jsem do davu utrousil, kdyz byl na startu: divejte jak ho podela (myslim sveho soupere), za coz jsem sklidil ne moc pozitivni reakce. Bohuzel jsem mel pravdu

JInak vse uz je receno vyse. Vsude blato, bordel, zadna organizace, nebo typu, kdy nekdo rve do mikrofonu "pojdte vsichni sem" absolutni absence zachodu, coz si myslim, ze bylo vubec nejhorsi na svete ze vsech. Aby tam tisice lidi chodili do krovi jak v praveku... Tak to jsem jeste nevidel.
Jinak me osobne se libil ten klucina s 325i , 2x vanos, ptal jsem se ho kdyz se radil co tam ma a pak jsem do davu utrousil, kdyz byl na startu: divejte jak ho podela (myslim sveho soupere), za coz jsem sklidil ne moc pozitivni reakce. Bohuzel jsem mel pravdu