Slavisimo píše:tak panove kdo jede z okoli MOTOL REPY STODULKY LUZINY RUDNA U PRAHY atd. prosim napiste se, mohli bychom jet ve skupine.
LukasH je někde s tý strany
jj u LukasHe to vim a to nikdo dalsi neni z okoli?
Hej brácho ty chceš jet hromadně přes město? to trefíš né? přijed na 16.00 a uděláme spanilou ve stylu streetracing Jinak jede někdo z Moravy????? že by jsme se zcukli někde ??? v Brně ???
M3maniac píše:Hej brácho ty chceš jet hromadně přes město? to trefíš né? přijed na 16.00 a uděláme spanilou ve stylu streetracing Jinak jede někdo z Moravy????? že by jsme se zcukli někde ??? v Brně ???
Nezapomen na me prosim s tim svezenim.... Tedy pokud tva nabidka plati
M3maniac píše:[quote="Slavisimo"]tak panove kdo jede z okoli MOTOL REPY STODULKY LUZINY RUDNA U PRAHY atd. prosim napiste se, mohli bychom jet ve skupine.
LukasH je někde s tý strany
jj u LukasHe to vim a to nikdo dalsi neni z okoli?
no netrefim vubec nevim kde to je, V kolik tam mame byt?? nebo co se bude dit???
Hej brácho ty chceš jet hromadně přes město? to trefíš né? přijed na 16.00 a uděláme spanilou ve stylu streetracing Jinak jede někdo z Moravy????? že by jsme se zcukli někde ??? v Brně ???[/quote]
No radi by sme jeli ve skupine a navic by nas nekdo vedl protoze sme tam jeste nikdy nebyly.
M3maniac píše:No tak to je zásadní chyba! už měly být dávno udělané !!! nejde o to jestli ho znám,ale čím víc bmw tím líp
vždy? já vim, ale stejně sem s tim autem teď vyjel jen dvakrát z garáže na pár km - dělam seznam pro mechoše, co všechno udělat, abych to tam nevozil stokrát v AUtecu se ze mě asi zjevjej až jim tam přinesu ten seznam potřebnejch pikačovin z ETK
snad se to stihne do čtvrtka...
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
Taky přijedu, ale nejspíš sociálem nebo Compactem, jestli teda mi ho Míša ještě půjčí. Bohužel moje bude hotový až v sobotu, páč ve čtvrtek jde z pece a v pátek se bude lepit sklo. Chjo.