alp píše:No akcicka super. Potesilo me kolik tam bylo lidi a motokary byly perfektni, kdyz jsem videl jak to tam vsichni masti a ja si jezdim klobouka ...
tak doufam ze priste bude zase takhle hojna ucast
Alpe neboj, vedle mě si budeš vždycky připadat jako závodník F1
Jinak, já nevim, ale nemyslíte, že by bylo zábavnější prostě někam jet, třeba 40km okruh za Prahu, prostě aby byla legrace. Když se někoho zeptám, koukáte tam na mě jako na blázna... Určitě by to bylo zábavnější, než sedět 2 hodiny v pizzerce nebo 3 hodiny na parkovišti... Vždy? jsme přece klub BMW a ne sraz xchatu, kterej se schází v hospodě. Aspoň podle mě je vždy největší zábava při přesunu na Radotín, proč nejet někam dál? Moc tohle nechápu...
Lukke píše:Jinak, já nevim, ale nemyslíte, že by bylo zábavnější prostě někam jet, třeba 40km okruh za Prahu, prostě aby byla legrace. Když se někoho zeptám, koukáte tam na mě jako na blázna... Určitě by to bylo zábavnější, než sedět 2 hodiny v pizzerce nebo 3 hodiny na parkovišti... Vždy? jsme přece klub BMW a ne sraz xchatu, kterej se schází v hospodě. Aspoň podle mě je vždy největší zábava při přesunu na Radotín, proč nejet někam dál? Moc tohle nechápu...
Lukas H. píše:[quote="Martyn"]To jste se moc nepredvedli krapici na motokarach:)
Tak doufame ze priste prijedes a ukazes nam to...
Ok:) Toho frajera co mel 1:09 nechapu to musi byt fakt magor:) Ja mel nejlepsi 1:19 Muzem tam dat mini srazek nekdy v tydnu a zajezdit, co ty na to?:)
1:09 udelas ale jen s cervenou motokarou, ktera je otevrena [/quote]
No ja prave myslim ze to mel s tou obyc? Teda nevim, maj tam 200 ccm a 270 ccm (ta cervena?) a jak je u vchodu ta tabule nejlepsich 50ti jezdcu tak u toho je napsano 200 ccm... A nejlepsi tam ma prave tech 1:09... Vzdyt jen aby ti pujcili tu silnejsi tak musis zajet kolo pod 1:14 s tou obyc..
Lukke píše:Jinak, já nevim, ale nemyslíte, že by bylo zábavnější prostě někam jet, třeba 40km okruh za Prahu, prostě aby byla legrace. Když se někoho zeptám, koukáte tam na mě jako na blázna... Určitě by to bylo zábavnější, než sedět 2 hodiny v pizzerce nebo 3 hodiny na parkovišti... Vždy? jsme přece klub BMW a ne sraz xchatu, kterej se schází v hospodě. Aspoň podle mě je vždy největší zábava při přesunu na Radotín, proč nejet někam dál? Moc tohle nechápu...
s tim okruhem je moc dobrej napad, akorat se to nikomu nechce poradat, uz sme to resily na e30.cz, ted tam nekdo domluoval Vysoky myto, ale nejak to padlo quli tomu, ze nam nejaka firma vyfoukla termin