Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Most - Okruh - 16.10.04
- TURBO_KrteK
Lukas H. píše:Speedy píše:Takže jsem dnes uploadnul další video z kamery. Jsou to záběry Lopolových pokusů o smyky![]()
http://bmw.e-net.cz/bmwklub/most.okruh.04/z_kamery/Lopolo_from_others_car.avi
Další video bude brzy, tentokrát to bude Lukáš, koho si vezmu na starost
Hlavne to prosimte pouze grabni, zkomprimuj a uploadni...Zadny picoviny okolo...
To myslíš, že jsem to udělal blbě?
Jinak sorry za tu velikost, udělal jsem to v dobré kvalitě.
Pokud bude zájem, tak to můžu udělat menší, ale v horší kvalitě. Prostě si řekněte, pokusím se vyhovět.
Jawak píše:Kdo tvořil to video? Od minuty 00:5 do 03:57 je tam ideální muzika k tomuhle druhu videaNeví někdo /ten kdo to mixoval/ jak se ta muzika nazývá? Interpret-titul... Je to přesně moje krevní skupina
Lopolo tam jel jako pan kloboukale to je klasika (známe z Brna), jinak moc pěkný
Boze jaka muzika? Tam je nejaka muzika...? To snad ne...

N54 PWR
-
- Kontaktovat uživatele:
LOPOLO píše:MIKI píše:Speedy píše:[quote="Zave_M50"]jo to drzel...ale Lopolo taky porad stal na brzde....
a ten peugeot nebo co to bylo na koncu jel taky dobre...
No, vzhledem k tomu, že měl Lopolo nastavený waning na 90km/h, tak myslim, že by ho na te rovince dojela i škodifka
80km/h....![]()
90

kurna....

-
Jawak
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Lukas H. píše:Boze jaka muzika? Tam je nejaka muzika...? To snad ne...
Voe, ty si jdi poslouchat třeba lidovky, jestli ti něco vadí

Když už jsme u toho, tak jedno video bývalého e36-klubu "Kriznik Praha sprint.avi" je taky velmi dobře sladěno, na začátku bylo "Křižník, JFK, DaF", tak kdopak to tvořil? Je to (podle mě) jedno z nejpovedenějších videí, zároveň s "1st BMWmeet Krizany 2002.avi" prostě "přesně moje krevní skupina"

Tak kdo by byl tak hodnej a sdělil mi nějaký tip, kde bych se mohl nějakýho tvůrce dopátrat?
Jawak píše:Kdo tvořil to video? Od minuty 00:5 do 03:57 je tam ideální muzika k tomuhle druhu videaNeví někdo /ten kdo to mixoval/ jak se ta muzika nazývá? Interpret-titul... Je to přesně moje krevní skupina
Lopolo tam jel jako pan kloboukale to je klasika (známe z Brna), jinak moc pěkný
Je to z Alba NFS Porsche Unleashed, Artist Morphadron, název písně The Moebus
-
Jawak
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Speedy píše:Asi to bude tím, že jsem to video dělal já...
Tak v tom případě mě nenapadá nic jiného než: Dobrá práce!

Ale nemohu najít toho interpreta ani skladbu, jak na DC++, tak ani na Kazaa... budu muset hledat dál :/
Díq, teď mi chybí jen název skladby z videa Křižník_Prague_sprint
Neví někdo co je s ním je? Poprvé a naposled jsme se potkali na Čerňáku loni na podzim...
- TURBO_KrteK
Jawak píše:Speedy píše:Asi to bude tím, že jsem to video dělal já...
Tak v tom případě mě nenapadá nic jiného než: Dobrá práce!
Ale nemohu najít toho interpreta ani skladbu, jak na DC++, tak ani na Kazaa... budu muset hledat dál :/
Díq, teď mi chybí jen název skladby z videa Křižník_Prague_sprint
Neví někdo co je s ním je? Poprvé a naposled jsme se potkali na Čerňáku loni na podzim...
Jsem to kdysi stahl ze stranek ea.com