alp píše:Cauky vespolek. Tak co regional, bude, nebude ? Ucast mala ci hojna ?
... beru s sebou notase s vypaldou, takze kdo budete chtit neco odsud vypalit co si nemate moznost stahnout, tak je moznost. Budu brat Lopolovu extra tridu z mohelnice. Kdyby jste chteli jeste nekdo neco jineho tak SZ.
Alpe pleas ,vypal mi Lopolo sommer Mohelnice ,pojedu v pátek přes prahu a určitě se uvidíme při předávce plecháčů a gum pro Johnyho
Tak lidi, kdo pojede na motorkary a bude jezdit? At se to da pripadne zamluvit. Pak byl jiný návrh, že by se dalo jít na bowling. Pište rychle, a? se to dá zajistit.
Podle me z je cernak uplne k hovnu, je tam jen hnusna picerka kam se stejne nevejdeme a v garazich je stejna zima jako vsude jinde... Navrhuju rovnou kary v Radotine nebo bowling v Metropoli na Zlicine (daji se tam srazit stoly a take tam vari)...
Lukas H. píše:Podle me z je cernak uplne k hovnu, je tam jen hnusna picerka kam se stejne nevejdeme a v garazich je stejna zima jako vsude jinde... Navrhuju rovnou kary v Radotine nebo bowling v Metropoli na Zlicine (daji se tam srazit stoly a take tam vari)...
JJ, jsem pro, taky to mám na Zličín blíže než na CCM Ba ne, na čerňáku je fakt hnusná picoška, zima v garážích stejná jako venku atd atd.
Lukas H. píše:Podle me z je cernak uplne k hovnu, je tam jen hnusna picerka kam se stejne nevejdeme a v garazich je stejna zima jako vsude jinde... Navrhuju rovnou kary v Radotine nebo bowling v Metropoli na Zlicine (daji se tam srazit stoly a take tam vari)...
Tak jsem zavolal na Motokary do Radotina, draha bude volna od 19.30, restaurace by mela byt volna i pred tim, ale pry by bylo dobre ji zarezervovat. Takze se rozhodnete.
stealth píše:Tak jsem zavolal na Motokary do Radotina, draha bude volna od 19.30, restaurace by mela byt volna i pred tim, ale pry by bylo dobre ji zarezervovat. Takze se rozhodnete.
Ja bych smraknul bowling
good napad a take jsme zjistil ze se za koupit pernamentka ktera stoji 2000 a je tam 12 jizd coz vychazi na 166kč jizda takze je dobre se predem dohodnout a zamluvime ty pernamentky ja uz jednu mam pro 4 lidicky