patras píše:a bude nejakej hromadnejsi vyjezd z cernaku v 18:00 ???
A dovest za rucicku tam nechces?
jasne ze chci ... .. ja jen jestli tam bude vic cernaku tak bysme mohli jet spolecne ....
Žádná jízda společně nebude, pánové dorazí na Radotín sami a bude se sedět do noci v hospodě. Škoda, že ani ten bowling nevyšel... Tak tam fajn pokecejte, měli byste občas vyrazit na Saab sraz, jak to tam vypadá. Čao
alp píše:Ja pojedu normalne na cernak a posleze na kary, jak je dlouholetym zvykem. Pokud bude chtit nekdo jet z cernaku, tak sraz kolem seste v garazich jako vzdycky.
alp píše:Ja pojedu normalne na cernak a posleze na kary, jak je dlouholetym zvykem. Pokud bude chtit nekdo jet z cernaku, tak sraz kolem seste v garazich jako vzdycky.
taky jedu nejdřív na černák a pak do Radotína
jasny v 6 na cernaku a pak radotin !!
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Hlavne tam budte na pul sedmou je tam pro nas rezervace...
Baxon píše:[quote="alp"]Ja pojedu normalne na cernak a posleze na kary, jak je dlouholetym zvykem. Pokud bude chtit nekdo jet z cernaku, tak sraz kolem seste v garazich jako vzdycky.
Hlavne tam budte na pul sedmou je tam pro nas rezervace... [/quote]
to vis ... (ale ja vim pendrek jak bejva v 6 spojka zacpana)
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Tak mám dobrou zprávu, na kárách vás tentokrát brzdit nebudu )
Byla jsem dnes darovat krev, tak jsem z toho trochu vycucaná, ale večer si nad lahví červeného (na doplnění krvinek samozřejmě ) na vás určitě vzpomenu
patras píše:[quote="Baxon"][quote="alp"]Ja pojedu normalne na cernak a posleze na kary, jak je dlouholetym zvykem. Pokud bude chtit nekdo jet z cernaku, tak sraz kolem seste v garazich jako vzdycky.
Hlavne tam budte na pul sedmou je tam pro nas rezervace... [/quote]
S tim bych moc nepocital. Spis bych rekl ze tam budeme tak na sedmou. Tak nam drzte plac [/quote]No Alpe docela rychlej presun z cernaku do radotina vid, no Baxon by mohl povidat:)