Hm tak to taky lyžuju, do prčic.
M3maniac píše:No já jsem se k tomu raději nevyjádřoval.každej má plnou hubu keců a přitom se to může stát každýmu,tím vůbec nechci toto chování omlouvat.Ale co .... Není tu sám na fóru co měl takový průser... a málem za to zaplatil a ne málo,důležité je že se díky bohu nikomu jinému nic vážného nestalo!
Lukas H. píše:LOPOLO píše:Lukas H. píše:Nic by se taky nestalo kdyby o nej prisel aspon na dva roky...
Radikalni abstinent s historickym vkusem promluvil( rejp
) ... snad nikoho nezabije ...
Ja bych to opravil na radikalni abstinent za volantem s historickym vkusem na design bmw...
M3maniac píše:každej má plnou hubu keců a přitom se to může stát každýmu...
důležité je že se díky bohu nikomu jinému nic vážného nestalo!
Jawak píše:M3maniac píše:každej má plnou hubu keců a přitom se to může stát každýmu...
důležité je že se díky bohu nikomu jinému nic vážného nestalo!
Konečně někdo rozumě promluvil, já bych nikdy nejel "na sračky", kdybych neměl důvod chlastat a věděl že potom pojedu, tak to neudělám, jenže já k tomu měl důvody, za 1. jsem měl problémy v rajchu, k tomu se nehodlám dále vyjadřovat, za 2. rozchod s jednou holkou a za 3. ten večer mě pomlouval jeden debil auto, že je to starej šrot, že to 2kila neudělá atd a to mě dokáže fuckt nasrat, tak jsem mu ten "starej šrot" jel předvést zač je toho loket, protože to je jedna z věcí, co nedokážu přenést přes srdce, když někdo začne hanobit to, co nás všechny spojuje.
Pak jsem také věděl, že k baráku to mám asi 3km, tak se klidně můžu napít a čím jiným jsem tu noc mohl zahnat starosti a zlost?
Nepřeju vám se soudit s fašistama jako cizinec, který je hrdý na svoji vlast... Asi si mnozí řeknete že jsem vůl, ale já prostě nedám dopustit na cokoliv, na čem mi docela dost záleží
Ale bavíme se tu myslím o něčem jiném, takže kdo by byl tak ochotný a vzal mě s sebou?
Lukas H. píše:patras píše:JFK píše:[quote="LOPOLO"]tak jako tak je ridit nalitej kokotina
a ještě u toho přejíždět kámošea nebo bourat přístřešky
![]()
vy me dostavate
![]()
![]()
........ si pripadam jako jedinej co jeste neridil ani po jednom pivku
Lukas H. píše:patras píše:JFK píše:[quote="LOPOLO"]tak jako tak je ridit nalitej kokotina
a ještě u toho přejíždět kámošea nebo bourat přístřešky
![]()
vy me dostavate
![]()
![]()
........ si pripadam jako jedinej co jeste neridil ani po jednom pivku