tjn ale mam rad srazek u aut a ne nejaky bowling atd...stealth píše:Slavisimo píše:tjn kdyz prazsky regional je spis bowling nebo motokary a to je o nicemMartinéz píše:teda, ses kus..svolat tolik aut, to je vic nez na prazskym pravidelnym regionalutam M5 je paradni, ja ty kola proste musim mit. a foto ty 840i?
stejne nemuzes chlastat
M3maniac píše:Martinéz píše:teda, ses kus..svolat tolik aut, to je vic nez na prazskym pravidelnym regionalutam M5 je paradni, ja ty kola proste musim mit. a foto ty 840i?
Budu se snažit aby bylo co nejspíš nějaké video.... tam je 840ka v akci
tjn ale mam rad srazek u aut a ne nejaky bowling atd...Slavisimo píše:stealth píše:tjn kdyz prazsky regional je spis bowling nebo motokary a to je o nicemSlavisimo píše:[quote="Martinéz"]teda, ses kus..svolat tolik aut, to je vic nez na prazskym pravidelnym regionalutam M5 je paradni, ja ty kola proste musim mit. a foto ty 840i?
stejne nemuzes chlastat
tjn ale mam rad srazek u aut a ne nejaky bowling atd...JFK píše:Slavisimo píše:tjn kdyz prazsky regional je spis bowling nebo motokary a to je o nicemstealth píše:[quote="Slavisimo"][quote="Martinéz"]teda, ses kus..svolat tolik aut, to je vic nez na prazskym pravidelnym regionalutam M5 je paradni, ja ty kola proste musim mit. a foto ty 840i?
stejne nemuzes chlastat
tjn ale mam rad srazek u aut a ne nejaky bowling atd...Raon píše:JFK píše:tjn kdyz prazsky regional je spis bowling nebo motokary a to je o nicemSlavisimo píše:[quote="stealth"][quote="Slavisimo"][quote="Martinéz"]teda, ses kus..svolat tolik aut, to je vic nez na prazskym pravidelnym regionalutam M5 je paradni, ja ty kola proste musim mit. a foto ty 840i?
stejne nemuzes chlastat