Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
9.1.milovice letiště
-
- Kontaktovat uživatele:
jedete nekdo zítra na letiště do milovic?je tam nakej okruh nebo slalom s merenym časem.-snad i o ceny-víc info je na tuning foru.----POJEDETE nekdo?ja bych docela jel byl bych tam rád videl nekoho známího?tak co?kdo pojede protáhnout káru?
joo-jinak mezi 9-10.hodinou je zapis.....pouhá stovečka.....100,-kč.

- TURBO_KrteK
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
LOPOLO píše:ta nemocna skodovka je husta.. vypada fakt divne
Taková hrbatá vid Quasi-shade

Umístění ve slalomu z klubu

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
patras
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
mam tušení že 29,nebo 30.tak nak...[/quote]beemwex píše:patras píše:DC píše:[quote="psena"]Jak si vedlo Evo???
1. Martin - Saxo
2. Beemwex - Sierra V6 4x4
3. Kouřimský - 106 1.4
4. JFK - EVO8
kolik bylo na care jezdcu ??? tohle vypada na slusny umisteni bmwklubu
tak to gratulace

BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Byla to prdel neskutečná, škoda že jsme tam jeli za bmwklub jenom dva a to ještě ani jeden nejel s BMW
Brada mi spadla hned po příjezdu kdy si skoro každej účastník sebou vezl skoro půl garáže a skoro každej začal přezouvat, slicky nebyli nic nenormálního, rám v autě taky
To jsem se začal obávat že to s těma mejma novejma zimákama nebude to pravé ořechové
Po dvou jízdách jsem byl druhý, nakonec jsem to posral a skončil po třetí jízdě čtvrtý. Můj problém byl ten že jsem ve dvou jízdách vždy schodil jednu kuželku (-2 sekundy) a ve třetí jízdě dvě kuželky. S těma gumama jsem tam lítaj hrozně rozevlátě a děsně se to hrnulo. Časy jsem měl na to druhé místo, "pouze" jsem to podělal těma kuželkama ve třetí jízdě... Příště se těším na repete a budu chytřejší (letní gumy, možná slicky
)...
Jinak Martin se Saxem jel krásně, měl na to podvozek a gumy a samo že dobrá volba je mít na takovej slalom lehké, malé auto... Jsem to celé odhrnul na první kvalt, třikrát jsem zařadil dvojku asi na dvě vteřiny, takže docela prdel
PS: kdy se jede další akce?

Brada mi spadla hned po příjezdu kdy si skoro každej účastník sebou vezl skoro půl garáže a skoro každej začal přezouvat, slicky nebyli nic nenormálního, rám v autě taky

Jinak Martin se Saxem jel krásně, měl na to podvozek a gumy a samo že dobrá volba je mít na takovej slalom lehké, malé auto... Jsem to celé odhrnul na první kvalt, třikrát jsem zařadil dvojku asi na dvě vteřiny, takže docela prdel

PS: kdy se jede další akce?