darmon píše:objizdel jsem drazdany a hledal unikovou cestu, fakt jsem se motal po takovejch vilovejch ctvrtich a ruznych prdelich a kazda cesta ven z mesta byla typu do naky posrany vesnice, rozhodne tim smerem to nevypadalo ze by bylo krizeni dalnic do berlina a lipska. Po trech hodinach v tomhle odpolednim provozu kde jeli lidi z prace bydlet do tech prdeli jsem videl pristavat letadla docela blizko a jel smerem k nim ze tam bude letiste a z nej cesta a cedule. Vsechny ostatni cedule totiz byly na naky bezvyznamny prdele, jo nemel jsem mapu, takze jsem nevedel kam jet, ani v ktery casti drazdan mam tu krizovatku ocekavat, nezap sem si roaming na telefonu tak jsem se nemoh ani nikomu dovolat o pomoc, a kdyz jsem se lamanou nemcinou doptal na cestu tak mi bylo receno ze jsem tak beznadejne daleko ze mne rekli zhruba cestu a v tech mistech at se doptam dal....holt tu pripravu jsem podcenil.
to zase muze rict malokdo ze ma objety cely drazdany
darmon píše:jel jsem firemnim pezotem takze jsem musel radit ...fakt jsem se motal po takovejch vilovejch ctvrtich a ruznych prdelich a kazda cesta ven z mesta byla typu do naky posrany vesnice, rozhodne tim smerem to nevypadalo ze by bylo krizeni dalnic do berlina a lipska. ...nezap sem si roaming na telefonu tak jsem se nemoh ani nikomu dovolat o pomoc, a kdyz jsem se lamanou nemcinou doptal na cestu tak mi bylo receno ze jsem tak beznadejne daleko ze mne rekli zhruba cestu a v tech mistech at se doptam dal...
Jó DeGóly jsou sračky... -tech prdelí a scheiß Dörfer tam není zrovna málo, to je pravda...
-co to je róming? jako 1. pomoc?
Já jsem vám to říkal skoro všem, měli jste se líp učit...
darmon píše:jel jsem firemnim pezotem takze jsem musel radit ...fakt jsem se motal po takovejch vilovejch ctvrtich a ruznych prdelich a kazda cesta ven z mesta byla typu do naky posrany vesnice, rozhodne tim smerem to nevypadalo ze by bylo krizeni dalnic do berlina a lipska. ...nezap sem si roaming na telefonu tak jsem se nemoh ani nikomu dovolat o pomoc, a kdyz jsem se lamanou nemcinou doptal na cestu tak mi bylo receno ze jsem tak beznadejne daleko ze mne rekli zhruba cestu a v tech mistech at se doptam dal...
Jó DeGóly jsou sračky... -tech prdelí a scheiß Dörfer tam není zrovna málo, to je pravda... -co to je róming? jako 1. pomoc? Já jsem vám to říkal skoro všem, měli jste se líp učit...
Leni píše:to zase muze rict malokdo ze ma objety cely drazdany
Taky se mi to jednou povedlo, projížděli jsme v noci, ráno se měl slavnostně otvírat nějakej kus obchvatu a cedule už měli připravený. Takže cedule "nach Prag" nás pořád posílali k tomu zavřenýmu novýmu úseku. Brázdili jsme tam asi 3 hodiny a to jsme nehulili
Koukam chlapci že vas hebičkuv heb nějak vzal a předem bych chtěl poukázat na to že jsem vkladal 500 do BMW klubu a jestli budou změny probíhat ve stylu heb tak to bude mazec, ale stejně tady zustanu
Jó DeGóly jsou sračky... -tech prdelí a scheiß Dörfer tam není zrovna málo, to je pravda... -co to je róming? jako 1. pomoc? Já jsem vám to říkal skoro všem, měli jste se líp učit...