Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
23.2.2005 Carrefour Brno Kr. Pole
-
- Kontaktovat uživatele:
sklar píše:Od kolika? Přijel bych se podívat. Já z Třebíče. Kde to je? Vím akorát, kde je ten Carefour na Vídeňský. Už mi jezdí M3. Takže je jedno jestli někam vyrazím, nebo projezdím tu nádrž tady.
Je to za Boby centrem, vypadovka smer Svitavy, odboceni za benzinkou ARAL nebo ORAL nebo ANAL ted nevim....
Kdybys nevedel, tak si muzem dat scuka v Carrefouru (az nahore na strese) na Videnske 15 min pred tim, bydlim kousek.
nech mi tu kdyz tak zpravu ze tam budes a ja dojedu, neni to problem.

sklar píše:Ok. Ale v kolik? Kolem půl pátý mi někdo přijede na auto, to znamená, že do pěti je odbydu a můžu vyrazit. Do Brna tak 20 minut. Kdyžtak mi pošli číslo, kdybych někde tápal. Přijedu se stopro podívat. Můj tel 605480404
Třebíč Brno za 20 minut? Takto jsi teda drak

E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
ex E36 316iCompact
-
- Kontaktovat uživatele:
sklar píše:Ok. Ale v kolik? Kolem půl pátý mi někdo přijede na auto, to znamená, že do pěti je odbydu a můžu vyrazit. Do Brna tak 20 minut. Kdyžtak mi pošli číslo, kdybych někde tápal. Přijedu se stopro podívat. Můj tel 605480404
Dame si zcuka na strese parkoviste Carrefouru na Videnske.
Staci 18.45 v tom druhym Carrefouru jsme za 5 minut.....
Jeste ti poslu sms, at znas me cislo.Mel bych mit cernou E 34 a pokud nebudou prahy, tak Renaulta 5 GTE, (neco jako M3 u Bawa a tak u Reanultu je to 5 GTE...

Ted nak nestiham...sak ty je brzo urves...psena píše:Marek-is píše:Dejte info jaka bude ucast ,kdyztak se tam ukazu.
Na tebe jsem predevcirem shanel foun...potreboval jsem nalepit prahy, vedel jsem, ze na to mas firmu...no uz to delaji kluci jinde.
Jinak ja tam budu urcite, ty prahy uz snad budou zaschly...

sklar píše:Náměš?, Jinošov a před Velkou Bíteší na dálnici. 20 minut se dá v pohodě...no, když se mnou někdo jede tak se mu to nezdá moc v poho, ale vím, že od spolujezdce to vypadá vžycky hůř.
Brrr ... já jsem jezdila 20 minut jen Náměš? - dálnice, tam ty hnusný zatáčky, úzká silnice a hned hlubokej rygol

E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
ex E36 316iCompact