Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Regionál 3.2.2005

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
stealth
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od stealth »

darmon píše:
LOPOLO píše:ja to rikam od zacatku ze rozne pohazeny na zemi se tam muze vyspat vic lidi ... votazka je, co na to rekne majitel.

uint
:lol: tak to bude veselej majitel :lol:
Misa Moderátor
Moderátor

#42 Příspěvek od Misa Moderátor »

LOPOLO píše:ja to rikam od zacatku ze rozne pohazeny na zemi se tam muze vyspat vic lidi ... votazka je, co na to rekne majitel.

No co, musíte majitele trochu ožrat nebo zhulit, až řekne "hele chlapi to jsme si nedomluvili že vás tu bude dvacet" tak mu řeknete "ty voe ty už to nehul nás je tu sedum" :D
E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od patras Čestný člen »

Misa píše:

No co, musíte majitele trochu ožrat nebo zhulit, až řekne "hele chlapi to jsme si nedomluvili že vás tu bude dvacet" tak mu řeknete "ty voe ty už to nehul nás je tu sedum" :D

:D taky reseni ...
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#44 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

stealth píše:
darmon píše:

uint
:lol: tak to bude veselej majitel :lol:

mno co .. par lidi prespi venku ...
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od RuDoSh »

M3maniac píše:Dodám jen tolik,že je fakt ubohý,že tam nemůže jet kdo chce s klubu...

me prijde ubohe neco ted resit... tu pivnici uplne zaplnime... ze strany majitele by snaha byla, ale nechci to lamat pres koleno(viz. svatba a chci pohodovy vikend a ne se hadat o zidle).... uz se k tomu nebudu vyjadrovat....
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#46 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

M3maniac píše:Dodám jen tolik,že je fakt ubohý,že tam nemůže jet kdo chce s klubu... myslím,že by mohlo jet víc lidí a fpoho se dá vychrápat ve spacáku na zemi.Navíc si myslím,že se spát moc nebude! :D Speedy zkus nepřijet a uvidíš !!! :mrgreen:

Ty taky chceš vědět, co je ten osciloskop? :lol:
stealth
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od stealth »

stealth píše:
sumachr píše:jinak kdyz uz tu pises ze pro klub jsem nic neudelal jaka je asi tak moznost pro mone lidi aby neco delali?hm? zatim co jedine mohu je ze jsem zaplatil prispevek na chod klubu a nejake ty blbe videjka z akci , ale nemuzes tu lidem vycitat ze nedelaji nic pro klub, ja ti klidne take udelam ftp server ale na co kdyz ho ma alp?:o)) a ze sve pozice radoveho clena stejne pro klub nic nejde udelat

Z pozice radoveho clena muzes pro klub delat hafo veci, ktere nam pomohou hnout se kupredu. Staci se zeptat a mit chut do prace. Kuprikladu nyni bych potreboval zjistit jednu vec. At nekdo z clenu vytiskne stanovy, dojde s nimi na libovolny financni urad za vedoucim oddeleni dane z prijmu fyzickych osob a sikovne tam vykomunikuje, zda-li se prispevek pro nase sdruzeni da zahrnout do odecitatelnych polozek DPFO. Necht tento jedinec komunikuje tak, aby bylo dosazeno povoleni pro odecet a argumentuje vzdelavaci a vychovnou cinnosti naseho klubu (poradani kursu bezp. jizdy, smyku, apod.). Dale at zjisti, jake presne udaje musi obsahovat potvrzeni o zaplaceni prispevku sdruzeni, aby to bylo prukazne pro odecet.
Potreboval bych to zjistit do tydne. Diky.

Tak co hoši, byl někdo na tom finančáku nebo sere pes na nějakou aktivitu pro klub ?
JFK Čestný člen
Čestný člen

#48 Příspěvek od JFK Čestný člen »

stealth píše:
stealth píše:
sumachr píše:jinak kdyz uz tu pises ze pro klub jsem nic neudelal jaka je asi tak moznost pro mone lidi aby neco delali?hm? zatim co jedine mohu je ze jsem zaplatil prispevek na chod klubu a nejake ty blbe videjka z akci , ale nemuzes tu lidem vycitat ze nedelaji nic pro klub, ja ti klidne take udelam ftp server ale na co kdyz ho ma alp?:o)) a ze sve pozice radoveho clena stejne pro klub nic nejde udelat

Z pozice radoveho clena muzes pro klub delat hafo veci, ktere nam pomohou hnout se kupredu. Staci se zeptat a mit chut do prace. Kuprikladu nyni bych potreboval zjistit jednu vec. At nekdo z clenu vytiskne stanovy, dojde s nimi na libovolny financni urad za vedoucim oddeleni dane z prijmu fyzickych osob a sikovne tam vykomunikuje, zda-li se prispevek pro nase sdruzeni da zahrnout do odecitatelnych polozek DPFO. Necht tento jedinec komunikuje tak, aby bylo dosazeno povoleni pro odecet a argumentuje vzdelavaci a vychovnou cinnosti naseho klubu (poradani kursu bezp. jizdy, smyku, apod.). Dale at zjisti, jake presne udaje musi obsahovat potvrzeni o zaplaceni prispevku sdruzeni, aby to bylo prukazne pro odecet.
Potreboval bych to zjistit do tydne. Diky.

Tak co hoši, byl někdo na tom finančáku nebo sere pes na nějakou aktivitu pro klub ?

já bych to zařídil kdyby byl čas, ale bohužel není. Na návštěvy finančáku mám účetní, jinak bych nestíhal už vůbec nic... Ale je tu několik lidí nezaměstnaných tak třeba ti by mohli zabít čas... :D
stealth
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od stealth »

JFK píše:já bych to zařídil kdyby byl čas, ale bohužel není. Na návštěvy finančáku mám účetní, jinak bych nestíhal už vůbec nic... Ale je tu několik lidí nezaměstnaných tak třeba ti by mohli zabít čas... :D

Tak ty nezaměstnaný mi dneska v 11 volali od Sudu, proč jsme je včera vezli domu, když oni chtěli k Sudu a pak museli jet noční tramvají. A dost pravděpodobně tam seděj doteď. :lol:
JFK Čestný člen
Čestný člen

#50 Příspěvek od JFK Čestný člen »

stealth píše:
JFK píše:já bych to zařídil kdyby byl čas, ale bohužel není. Na návštěvy finančáku mám účetní, jinak bych nestíhal už vůbec nic... Ale je tu několik lidí nezaměstnaných tak třeba ti by mohli zabít čas... :D

Tak ty nezaměstnaný mi dneska v 11 volali od Sudu, proč jsme je včera vezli domu, když oni chtěli k Sudu a pak museli jet noční tramvají. A dost pravděpodobně tam seděj doteď. :lol:

hmmm, tak s těma se taky nedá počítat...
PS: ozval se ti někdo nezaměstnanej?
skautik Čestný člen
Čestný člen

#51 Příspěvek od skautik Čestný člen »

tak to je v prdeli
stealth
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od stealth »

JFK píše:
stealth píše:

nevozval ....
před chvílí jsem se lek, žes ke mě přijel na návštevu, stojí tu nějaký nablejskaný černý EVO s SPZ 4A4 ... ale má všechny kola funglovky :)
JFK Čestný člen
Čestný člen

#53 Příspěvek od JFK Čestný člen »

stealth píše:
JFK píše:
stealth píše:[quote="JFK"]já bych to zařídil kdyby byl čas, ale bohužel není. Na návštěvy finančáku mám účetní, jinak bych nestíhal už vůbec nic... Ale je tu několik lidí nezaměstnaných tak třeba ti by mohli zabít čas... :D

nevozval ....
před chvílí jsem se lek, žes ke mě přijel na návštevu, stojí tu nějaký nablejskaný černý EVO s SPZ 4A4 ... ale má všechny kola funglovky :)[/quote]

hajzle... :D náhodou už je kolo na skladě, jenom si to musí nafotit pojiš?ovna štěstí:)
teď jdeme s Lopoloj a Darmonem na kulábr, přijeď taky:)
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#54 Příspěvek od patras Čestný člen »

JFK píše:
stealth píše:
JFK píše:[quote="stealth"][quote="JFK"]já bych to zařídil kdyby byl čas, ale bohužel není. Na návštěvy finančáku mám účetní, jinak bych nestíhal už vůbec nic... Ale je tu několik lidí nezaměstnaných tak třeba ti by mohli zabít čas... :D

nevozval ....
před chvílí jsem se lek, žes ke mě přijel na návštevu, stojí tu nějaký nablejskaný černý EVO s SPZ 4A4 ... ale má všechny kola funglovky :)[/quote]

ste se do toho kulasku nejak pustili :) ... hmm zavist ..

hajzle... :D náhodou už je kolo na skladě, jenom si to musí nafotit pojiš?ovna štěstí:)
teď jdeme s Lopoloj a Darmonem na kulábr, přijeď taky:)[/quote]
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Odpovědět