Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Regionál Praha 3.3.2005
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Na Čerňák nejedu, na radotin vám seru. 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
- Kontaktovat uživatele:
Videl jsem dnes radotin ve Svete motoru a dost se mi to libilo, motokary uz me tady v Brne tolik neberou( byly doby kdy jsem trenoval pravidelne) ale kdyz jsem slysel ze tam mate 900 metru trate, tak bych prijel!Vracim se ve ctvrtek z Lince, tak ze bych to otocil prez Pragl?
Doufam ze bych ten Cernak nasel, jsou to nejaky garaze ne?Zkusim dat vyhledavani, myslim, ze by to tam mohlo byt popsany, kde a v kolik...
Doufam ze bych ten Cernak nasel, jsou to nejaky garaze ne?Zkusim dat vyhledavani, myslim, ze by to tam mohlo byt popsany, kde a v kolik...
-
patras
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
psena píše:Videl jsem dnes radotin ve Svete motoru a dost se mi to libilo, motokary uz me tady v Brne tolik neberou( byly doby kdy jsem trenoval pravidelne) ale kdyz jsem slysel ze tam mate 900 metru trate, tak bych prijel!Vracim se ve ctvrtek z Lince, tak ze bych to otocil prez Pragl?
to nemuzes minout .. pojedes na nakupni zonu a jsou to patrovy garaze u VILLAGE CINEMAS ... tak dole

BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET