Kdo se z Vás chystá? Já už jsem tam asi dva roky nebyl, ale letos to zase zkusím. Těším se na okruh. Kdo se přidá? Nějaký další M? Kurva já se těším, až budu moct přezouvat gumy.
Meli bychom pomalu zacit organizovat kde se sejdem, ja teda bych rad jel dovnitr a rad bych se zucastnil jizdy a taky sprintu.
Pokud nas pojede dovnitr vicero, tak by tam nejaka pvni vlastovka mohla drzet fleky.Klidne tu prvni vlastovku vemu na sebe a budu tam uz od kuropeni.Tak se kdyz tak vyjadrete at vim kolik mist mam drzet.
Já každopádně pojedu taky dovnitř. Ale s těma sprintama bych to neviděl tak slavně, pač zatim nejsou hotový disky na léto a bohužel se budu muset vypravit na zimákách. Každopádně budu taky jedna z prvních vlaštovek.
Tak ja bohuzel prvni vlastovka nebudu, prijede se podivat jeden clen na moje kolesa ktery mym hozeny v pneuservisu a ten otvira az v 9.00.
Takze jsem tam az kolem 9,30 Doufam, ze se dostanu dovnitr
psena píše:Tak ja bohuzel prvni vlastovka nebudu, prijede se podivat jeden clen na moje kolesa ktery mym hozeny v pneuservisu a ten otvira az v 9.00. Takze jsem tam az kolem 9,30 Doufam, ze se dostanu dovnitr
...jo, jen co si vystojis 5 hodinovou frontu se muzeme sejit vevnitr tak kolem 16te na parek a kolu
Pamatuju asi pred 4ma rokama, ze v 9,30 jsem musel parkovat asi 2km od okruhu, dal proste nepousteli.
Ale Svob mi vcera rikal, ze minulej rok to nebylo tak drasticky, ze byli nazhaveni a prijeli v 8,00 a ze se nic nedelo.V klidu mohli prej prijet az na 9,30.
Ovsem letos je pekne pocasi a tak cekam ze bude narvano....