Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Hola Hola ...Mimon vola

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#41 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

RuDoSh píše:kua MC12..... hmmmm.... daval mu, nebo to spis byla exhibice jako loni ta zonda? :-)

skoncil druhej na sprintech
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#42 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Speedy píše:
LOPOLO píše:me se to zdalo dobry .. sem si to fakt uzil i kdyz v polospanku :D

Bylo to fajn a Ty jsi nevypadal na to, že jsi 2 dny nechrněl :D

Ja si to vyborne uzil. Uz napriklad jenom sprintu.

Napriklad sem si to daval 2x s oktavkou RS a i se spolujezdcem sem ho v obou pripadech pojel. Jede to ale v podstate stejne jako 328, vzdycky sem mu ujel o dylku a kousek na startu. Ale spojka uz protestovala :-)
.. zkousel sem Mercedes 270 CDI nebo jak to presne bylo a ten nejede vubec. To sem mel vetsi problemy s nejakou Ibizou 1.8T ale i tu sem dal. Type-R mi dal necelou pulku auta a kdybych nemel spolujezdce tak nevim, nevim.

Vyborny bylo i vazeni. Zjistili sme ze mam fakt 1395 kilo jak se pise v technicaku ( s pulkou nadrze ) a rozlozeni vahy takrka presne 50% na 50%. ( dival sem se pak na ten TypeR a to bylo hrozne tezky na predek ... ale fakt vyrazne!!! ) Proste parada. Dokonce kdzy si do auta poloyim svy okrasny tukovy prstence, tak je pomer stejnej a o jen 10kg je to tezsi na strane ridice. Fajnova prace vod BMW. :thumbsup:

Pak sem si uzil gecka na zadnim sedadle pri exhibici EVA .. RZtku s nevodbytnejma vetvema co se nam snazili nastoupit do auta, prekvapko byla nova 530D ktera pojela EVO na sprintu, neco halucinaci z nedostatku spanku a tak ... dobra akce. :-)
Miki_JI
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od Miki_JI »

LOPOLO píše:
Speedy píše:

Napriklad sem si to daval 2x s oktavkou RS a i se spolujezdcem sem ho v obou pripadech pojel. Jede to ale v podstate stejne jako 328, vzdycky sem mu ujel o dylku a kousek na startu. Ale spojka uz protestovala :-)
.. zkousel sem Mercedes 270 CDI nebo jak to presne bylo a ten nejede vubec. To sem mel vetsi problemy s nejakou Ibizou 1.8T ale i tu sem dal. Type-R mi dal necelou pulku auta a kdybych nemel spolujezdce tak nevim, nevim.

Vyborny bylo i vazeni. Zjistili sme ze mam fakt 1395 kilo jak se pise v technicaku ( s pulkou nadrze ) a rozlozeni vahy takrka presne 50% na 50%. ( dival sem se pak na ten TypeR a to bylo hrozne tezky na predek ... ale fakt vyrazne!!! ) Proste parada. Dokonce kdzy si do auta poloyim svy okrasny tukovy prstence, tak je pomer stejnej a o jen 10kg je to tezsi na strane ridice. Fajnova prace vod BMW. :thumbsup:

Pak sem si uzil gecka na zadnim sedadle pri exhibici EVA .. RZtku s nevodbytnejma vetvema co se nam snazili nastoupit do auta, prekvapko byla nova 530D ktera pojela EVO na sprintu, neco halucinaci z nedostatku spanku a tak ... dobra akce. :-)

V podstatě souhlas :-) jen me mrzi ze tam bylo BMW jako safranu a z klubu sem identifikoval jen LOPOLOvo autí a jeho sem nenasel :roll: Kdo tam z Vas vubec byl ? byly tam nektery BMW zpraseny takovym zpusobem ze doufam ze nejsou odtud 8O :lol:
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od bpytlik »

LOPOLO píše:prekvapko byla nova 530D ktera pojela EVO na sprintu

heh, a ten v tom evu se rozjizdel na trojku a jeste na pul plynu?
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#45 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

bpytlik píše:

proste to tak je ... taky sem tomu neveril ale prisel k nam a rikal Robertovi "dame race a ja te pojedu" ... tak sme se vsichni zasmali a on nas opravdu pojel :D .. ne o moc ale jo .... Mluvime o seriovym EVO VIII a 530d ( asi lehce poladeny )
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#46 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Budou fotky pro par jednicu , co trceli uplne na jinem miste ????
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od Bombarder »

LOPOLO píše:
Speedy píše:

njn a potom, ze skoda neumi udelat auto :?
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#48 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Bombarder píše:njn a potom, ze skoda neumi udelat auto :?

a umi snad? 8O ... Kdyz pojedu jejich seriovej topmodel se skoro deset let starym obycejnym kupatkem? .. a to uz vubec nemluvim o tom ze si s tim autem neuzijes zadnou legraci a urcite ma horsi jizdni vlastnosti nez moje auto. ( Uz jenom rozlozeni vahy bude dost pruser ) ... :wink:
Martinéz

#49 Příspěvek od Martinéz »

Ja potkal jen Speedyho a Alpa nalozeny v aute, spicha jsem si dal s mkalousem, kterej mi venoval kufr (a timto mu dekuji), videl z auta Roberta a potkal auto Murfase..jinak kde nic tu nic. Kde jsou ty casy, kdy jsme zabrali nekolikatisicimetrovou plochu letiste :?

Ja tam nabehl jen na cumendu, cestou tam jsme potkali VIP navstevniky na nejakym hodne odlehlym parkovisti na vyjizdce pri foceni pro Autocar a pokochali se hodne zblizka a hodne nerusene tema nej kouskama. Masko je husty, ale spis sem uchcaval z dedy v Bugatti EB110 nebo par vystavnich Super taky nebylo k zahozeni.
No a sprinty sem videl vlastne jen ty top, zklamala me M5, ktera to moc nesefovala, naopak jako jiz tradicne krom klasiku nakladaly AMGcka, M3ky zadnej extra reprezent. Vtipnej byl docela ten osklivej zlobivej GII, kterej 1. pulku drahy vzdy zdatne sekundoval Modenam atd.

No co bylo k videni..vlastne nic. Z upravenejch bavek me zaujala jen tmava e34 v Mpaketu a trochu predelana stribrna M5 e34, jinak haluze. Asi nebudu vahat prijet priste, pac je to docela hezky stravena sobota a prijemnej vylet do panoptika buranu, blbcu, diskofilu, zakomplexovanejch modylku, kulturistu, automechaniku a podobnejch individui :lol:

Jo a Speedy, sem rad, zes hodil my auto mezi ty 2 Maseratti, takovy ambice ja bezne nemivam :lol: :lol:
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od Bombarder »

LOPOLO píše:

a umi snad? 8O ... Kdyz pojedu jejich seriovej topmodel se skoro deset let starym obycejnym kupatkem? .. a to uz vubec nemluvim o tom ze si s tim autem neuzijes zadnou legraci a urcite ma horsi jizdni vlastnosti nez moje auto. ( Uz jenom rozlozeni vahy bude dost pruser ) ... :wink:

ano, seriovy topmodel. automobilka fungujici v chudem postkomunistickem state (urcite znacka snu kazdeho evropskeho obcana) nebude mit jen tak hned ve svem portfoliu auto srovnatelne s M3 za X mega, to by byla sebevrazda. topmodel ma o litr mensi obsah, pojistne bude levnejsi a da se poridit za mnohem mene nez E46 (E36 nebudem brat v uvahu). na sprintech bude srovantelne, tak proc ne? snad je ten zadni nahon.. :cry:
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od bpytlik »

LOPOLO píše:
bpytlik píše:

proste to tak je ... taky sem tomu neveril ale prisel k nam a rikal Robertovi "dame race a ja te pojedu" ... tak sme se vsichni zasmali a on nas opravdu pojel :D .. ne o moc ale jo .... Mluvime o seriovym EVO VIII a 530d ( asi lehce poladeny )

oba vime jake ma parametry 530d a jake evo, takze musela byt vic nez lehce poladena :)
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#52 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

LOPOLO píše:
bpytlik píše:

Hehehe :D Njn 3,0d jede... Skoda ze nejel na cas urcite by vyhral... :roll:
N54 PWR
Martinéz

#53 Příspěvek od Martinéz »

mno ale jestli to byla ta tm.modra e60 ve sportpaketu s tim dvacatnikem za volantem, tak ta se mi jako 530d podle vejfalu nezdala. ale nevim, nemohu soudit...
a nebo tam mel 535d a vtipkoval si..
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#54 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Bombarder píše:
LOPOLO píše:

ano, seriovy topmodel. automobilka fungujici v chudem postkomunistickem state (urcite znacka snu kazdeho evropskeho obcana) nebude mit jen tak hned ve svem portfoliu auto srovnatelne s M3 za X mega, to by byla sebevrazda. topmodel ma o litr mensi obsah, pojistne bude levnejsi a da se poridit za mnohem mene nez E46 (E36 nebudem brat v uvahu). na sprintech bude srovantelne, tak proc ne? snad je ten zadni nahon.. :cry:

mno je to mozna jeste krapet jinak ... Fyzickej obsah je sice jinej ( turbo ho ale taky virtualne zvetsuje, ne? ) ale spotreba 330i ( jako ne top model ) bude mensi i prez to ze auto to bude rychlejsi nez u topmodelu Octavie RS 1,8T, ... ta tovarna parti nemcum a tem je fuk kde vyrabej ( tak jako Adidas v indii nebo Toyota v Koline ) .. snad jenom to pojistne ale tem kdo tohle berou v uvahu bych doporucil nejakou Corsu 1,2 nebo Puntu. Proc se chces vymezovat a nebrat E36 v uvahu? Slusnou M3 koupis do pul mega a to je rozhodne min nez RS a vykony nesrovnatelny. To nemluvim o dobe vzniku .... o cem se tu chces bavit? Ze je Oktavka slusny auto pro normalni lidi? Jasne ze jo ... ale BMW to neni a nikdy nebude.
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#55 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

bpytlik píše:
LOPOLO píše:
bpytlik píše:[quote="LOPOLO"]prekvapko byla nova 530D ktera pojela EVO na sprintu

oba vime jake ma parametry 530d a jake evo, takze musela byt vic nez lehce poladena :)[/quote]

zaklad je 160kW a tohle mohlo to mit tak 250-270 koni .. a nebo to byla 535d a to ma 200kW uz v zakladu
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od RuDoSh »

LOPOLO píše:
RuDoSh píše:kua MC12..... hmmmm.... daval mu, nebo to spis byla exhibice jako loni ta zonda? :-)

a co bylo prvni? :)
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#57 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

RuDoSh píše:
LOPOLO píše:

nadherny porche ...
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#58 Příspěvek od RuDoSh »

LOPOLO píše:
RuDoSh píše:
LOPOLO píše:[quote="RuDoSh"]kua MC12..... hmmmm.... daval mu, nebo to spis byla exhibice jako loni ta zonda? :-)

nadherny porche ...[/quote]

carrera GT?
Murfas

#59 Příspěvek od Murfas »

Ja nevim, ale ta Mimon je rok od roku horsi.Co je platny ze tam prijede 9000 aut , kdy jich zhruba 50sat stoji za povsimnuti.Nebejt VIP a hrstka upravenejch vozu,tak je to tam o hovne a kyblu popelnic.
Tak par fotek ode mne.
Přílohy
3.jpg
3.jpg (90.21 KiB) Zobrazeno 1555 x
2.jpg
2.jpg (79.67 KiB) Zobrazeno 1555 x
1.jpg
1.jpg (78.12 KiB) Zobrazeno 1555 x
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#60 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

RuDoSh píše:carrera GT?