Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Hola Hola ...Mimon vola

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
Murfas

#61 Příspěvek od Murfas »

Dalsi.
Přílohy
6.jpg
6.jpg (66.96 KiB) Zobrazeno 1442 x
5.jpg
5.jpg (76.66 KiB) Zobrazeno 1442 x
4.jpg
4.jpg (87.75 KiB) Zobrazeno 1442 x
Murfas

#62 Příspěvek od Murfas »

A tohle byl muj tuning..... :D :D :D
Přílohy
ja.jpg
ja.jpg (78.86 KiB) Zobrazeno 1442 x
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#63 Příspěvek od bpytlik »

LOPOLO píše:
bpytlik píše:
LOPOLO píše:[quote="bpytlik"][quote="LOPOLO"]prekvapko byla nova 530D ktera pojela EVO na sprintu

heh, a ten v tom evu se rozjizdel na trojku a jeste na pul plynu?

proste to tak je ... taky sem tomu neveril ale prisel k nam a rikal Robertovi "dame race a ja te pojedu" ... tak sme se vsichni zasmali a on nas opravdu pojel :D .. ne o moc ale jo .... Mluvime o seriovym EVO VIII a 530d ( asi lehce poladeny )

oba vime jake ma parametry 530d a jake evo, takze musela byt vic nez lehce poladena :)[/quote]

zaklad je 160kW a tohle mohlo to mit tak 250-270 koni .. a nebo to byla 535d a to ma 200kW uz v zakladu[/quote]

to snad nic nemeni na tom, ze je to tezke auto a neni 4x4. Predpokladam ze bude mit 0-100 neco pres 6s, kdezto evo to ma urcite o vterinu rychlejsi....
Murfas

#64 Příspěvek od Murfas »

Dalsi.
Přílohy
9.jpg
9.jpg (67.5 KiB) Zobrazeno 1437 x
8.jpg
8.jpg (67.88 KiB) Zobrazeno 1437 x
7.jpg
7.jpg (76.37 KiB) Zobrazeno 1437 x
Murfas

#65 Příspěvek od Murfas »

A uz mne to neba....Udelali jsme s kamosem 150 fotek.Nechtejte po mne abych je sem nasazel vsechny........... :D
Přílohy
12.jpg
12.jpg (85.7 KiB) Zobrazeno 1434 x
11.jpg
11.jpg (69.65 KiB) Zobrazeno 1434 x
10.jpg
10.jpg (59.76 KiB) Zobrazeno 1434 x
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#66 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

bpytlik píše:to snad nic nemeni na tom, ze je to tezke auto a neni 4x4. Predpokladam ze bude mit 0-100 neco pres 6s, kdezto evo to ma urcite o vterinu rychlejsi....

To nic nemeni na tom ze to prohralo vo dylku auta ... :-) .. nerekl bych ze Robert neumi ridit EVO :-)
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#67 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#68 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

LOPOLO píše:http://www.3d.cz/bmw/sprint_mimon.avi .. standartni cas 328i

Skoda ze se to Martinovi nepovedlo, protoze v mereny jizde mel lepsi cas... :)

Taky nejak moc dobre nachapu proc se ten cas spousti skoro o 0,5s pozdeji nez odstartujes... :)
N54 PWR
mkalous
Kontaktovat uživatele:

#69 Příspěvek od mkalous »

Martinéz píše:Ja potkal jen Speedyho a Alpa nalozeny v aute, spicha jsem si dal s mkalousem, kterej mi venoval kufr (a timto mu dekuji), videl z auta Roberta a potkal auto Murfase..jinak kde nic tu nic. Kde jsou ty casy, kdy jsme zabrali nekolikatisicimetrovou plochu letiste :?

Ja tam nabehl jen na cumendu, cestou tam jsme potkali VIP navstevniky na nejakym hodne odlehlym parkovisti na vyjizdce pri foceni pro Autocar a pokochali se hodne zblizka a hodne nerusene tema nej kouskama. Masko je husty, ale spis sem uchcaval z dedy v Bugatti EB110 nebo par vystavnich Super taky nebylo k zahozeni.
No a sprinty sem videl vlastne jen ty top, zklamala me M5, ktera to moc nesefovala, naopak jako jiz tradicne krom klasiku nakladaly AMGcka, M3ky zadnej extra reprezent. Vtipnej byl docela ten osklivej zlobivej GII, kterej 1. pulku drahy vzdy zdatne sekundoval Modenam atd.

No co bylo k videni..vlastne nic. Z upravenejch bavek me zaujala jen tmava e34 v Mpaketu a trochu predelana stribrna M5 e34, jinak haluze. Asi nebudu vahat prijet priste, pac je to docela hezky stravena sobota a prijemnej vylet do panoptika buranu, blbcu, diskofilu, zakomplexovanejch modylku, kulturistu, automechaniku a podobnejch individui :lol:

Jo a Speedy, sem rad, zes hodil my auto mezi ty 2 Maseratti, takovy ambice ja bezne nemivam :lol: :lol:

Jsem rád, že se kufr hodil :-) Doufám, že jste dojeli domu v pohodě.
Jinak, Mimoň byla fajn, aut s návštěvníkama bylo docela dost (možná víc než dost). Odjezd byl docela brutální a jelikož jsem domu doooost pospíchal, mírně jsem v areálu všechny předjížděl, kličkoval mezi stromy a málem přejel jednoho pořadatele.... nechtěl mě pustit na začátek kolony a chtěl, abych se vrátil na konec a počkal jako ostatní - a já mu nemohl vysvětlit že musím doma zatopit, jinak mi doma umrzne přítelkyně :-) :-)

Takže ten odjezd byl docela nevyřešenej a dost přecpanej.

Jinak, z klubu jsem tam potkal Martinéze, Lopola jsem párkrát viděl v autě (jednou jsem se na něj zazubil když projížděl kolem, ale očividně nevěděl kam toho vysokýho blbce zařadit :-) ) a pak jsem ještě viděl Lancer VIII s majitelem a to je asi vše. Tak nějak mi chybí neznalost obličejů z klubu. Doufám, že se to napraví ve Vyškově :-) :-)
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#70 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Lukas H. píše:

Taky nejak moc dobre nachapu proc se ten cas spousti skoro o 0,5s pozdeji nez odstartujes... :)

Ty ses pako Lukasi .. jako obvykle si nezklamal .. cas startuje presne na frejmu kdy protinam fotobunku a konci kdy protinam cilovou.. klidne si to vodkrokuj. ... Lepsi cas nez co? Jeli sme spolu nekolikrat vzdycky sem mu ujel. Me rikal ze miva casy nad 15 sec. Ja mivam casy 14.7-14,9
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#71 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

mkalous píše:Jinak, z klubu jsem tam potkal Martinéze, Lopola jsem párkrát viděl v autě (jednou jsem se na něj zazubil když projížděl kolem, ale očividně nevěděl kam toho vysokýho blbce zařadit :-) ) a pak jsem ještě viděl Lancer VIII s majitelem a to je asi vše. Tak nějak mi chybí neznalost obličejů z klubu. Doufám, že se to napraví ve Vyškově :-) :-)

sem se urcite taky zazubil, ne? :-)
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#72 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

LOPOLO píše:
Lukas H. píše:

Ty ses pako Lukasi .. jako obvykle si nezklamal .. cas startuje presne na frejmu kdy protinam fotobunku a konci kdy protinam cilovou.. klidne si to vodkrokuj. ... Lepsi cas nez co? Jeli sme spolu nekolikrat vzdycky sem mu ujel. Me rikal ze miva casy nad 15 sec. Ja mivam casy 14.7-14,9

Ja mel za to ze se cas meri od te doby co se rozjedes... :D Protoze normalne je fotobunka 15-20cm pred kolem a na tom videu ujedes aspon metr... Lepsi cas nez mas na tom videu, on mel 14,68...
N54 PWR
mkalous
Kontaktovat uživatele:

#73 Příspěvek od mkalous »

LOPOLO píše:
mkalous píše:Jinak, z klubu jsem tam potkal Martinéze, Lopola jsem párkrát viděl v autě (jednou jsem se na něj zazubil když projížděl kolem, ale očividně nevěděl kam toho vysokýho blbce zařadit :-) ) a pak jsem ještě viděl Lancer VIII s majitelem a to je asi vše. Tak nějak mi chybí neznalost obličejů z klubu. Doufám, že se to napraví ve Vyškově :-) :-)

Zazubil si se, to je fakt. Pripadal jsi mi takovej trochu ospalej :-) Krusná noc, krusná noc :-)
stealth
Kontaktovat uživatele:

#74 Příspěvek od stealth »

mkalous píše:
LOPOLO píše:

Zazubil si se, to je fakt. Pripadal jsi mi takovej trochu ospalej :-) Krusná noc, krusná noc :-)

nojo, ja kdyz jsem ho pak potkal na dalnici do prahy, tak me ani nechtel poznat a musel jsem ho skoro vytlacit ze silnice :-)
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#75 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Lukas H. píše:Ja mel za to ze se cas meri od te doby co se rozjedes... :D Protoze normalne je fotobunka 15-20cm pred kolem a na tom videu ujedes aspon metr... Lepsi cas nez mas na tom videu, on mel 14,68...

Ty tvoje odhady... fotobunka byla cca 40 cm pred kazdym autem a tam se zacina pocitat cas. Pokud mel cas 14,68 tak bych mel prvdepodobne lepsi, protoze sme spolu jeli asi 3x a vzdycky sem mu ujel. V jednom pripade s nama jela i nejaka Ibiza 1,8T a ta ho pojela a me ne. Ze mu trosicku ujizdim je videt i na dvojku kdy se ztraci ... ale to je uplne jedno. Klidne si to nahraj do nejakyho video editoru a odkrokuj si to. To nic nemeni na tom ze mu to jede vyborne. Bavilo nas to a jak rikam, davali sme si to nekolikrat. Klidne se ho na to zeptej a netvrd tady nesmysly o pul vterine jako Jawak s casem cesty do Brna s 320i. :lol: :lol: :lol:
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#76 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

mkalous píše:Zazubil si se, to je fakt. Pripadal jsi mi takovej trochu ospalej :-) Krusná noc, krusná noc :-)

hehe .. mno to sem fakt byl :-) ... naposledy sem sel spat ve ctvrtek a pak az v nedeli rano :-)
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#77 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

stealth píše:nojo, ja kdyz jsem ho pak potkal na dalnici do prahy, tak me ani nechtel poznat a musel jsem ho skoro vytlacit ze silnice :-)

hajil sem si pruh .. mno co!! :wink:
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#78 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

LOPOLO píše:Ty tvoje odhady... fotobunka byla cca 40 cm pred kazdym autem a tam se zacina pocitat cas. Pokud mel cas 14,68 tak bych mel prvdepodobne lepsi, protoze sme spolu jeli asi 3x a vzdycky sem mu ujel. V jednom pripade s nama jela i nejaka Ibiza 1,8T a ta ho pojela a me ne. Ze mu trosicku ujizdim je videt i na dvojku kdy se ztraci ... ale to je uplne jedno. Klidne si to nahraj do nejakyho video editoru a odkrokuj si to. To nic nemeni na tom ze mu to jede vyborne. Bavilo nas to a jak rikam, davali sme si to nekolikrat. Klidne se ho na to zeptej a netvrd tady nesmysly o pul vterine jako Jawak s casem cesty do Brna s 320i. :lol: :lol: :lol:

Tvrdil jsem snad neco co neni pravda? Ta chvile od kdy se rozjedes a zacne se ti pocitat cas trva skoro 0,5s a ze martin mel lepsi cas nez mas na tom videu je taky pravda tak mi tu nepovidej ze tvrdim nesmysly kdyz je jasne vsechno videt... :)
N54 PWR
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#79 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Lukas H. píše:Tvrdil jsem snad neco co neni pravda? Ta chvile od kdy se rozjedes a zacne se ti pocitat cas trva skoro 0,5s a ze martin mel lepsi cas nez mas na tom videu je taky pravda tak mi tu nepovidej ze tvrdim nesmysly kdyz je jasne vsechno videt... :)

Ty ses jak politik :-) ... kdyz sme se bavili o sprintovani, ty jsi byl proti aby se pocitala i reakce. Tech 40 cm nebo jak rikas skoro 0,5 sec je cas s reakci. V tomhle pripade by ho mel jeste horsi. Nekolikrat sme rozebirali ze neni mozny dat fotobunku 5 cm od auta aby se sepnula kdyz pustis brzdu a tak, ne? takhle se to proste bezne dela. Mam jeste jedno video s nim a to vypada podobne. Ten cas 14:68 mel ted v Mimoni? Ja netvrdim ze tohle byl nejlepsi sprint co sem tam jel ale je fakt, ze vzdycky jsem ho pojel.
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#80 Příspěvek od RuDoSh »

Lukas H. píše:Ta chvile od kdy se rozjedes a zacne se ti pocitat cas trva skoro 0,5s

Ted jsem se na to dival a je to presne 0,36s :lol:
Odpovědět