Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Hola Hola ...Mimon vola

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#81 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

RuDoSh píše:
Lukas H. píše:Ta chvile od kdy se rozjedes a zacne se ti pocitat cas trva skoro 0,5s

Ted jsem se na to dival a je to presne 0,36s :lol:

nespletl ses? ... :lol:
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#82 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

LOPOLO píše:Ty ses jak politik :-) ... kdyz sme se bavili o sprintovani, ty jsi byl proti aby se pocitala i reakce. Tech 40 cm nebo jak rikas skoro 0,5 sec je cas s reakci. V tomhle pripade by ho mel jeste horsi. Nekolikrat sme rozebirali ze neni mozny dat fotobunku 5 cm od auta aby se sepnula kdyz pustis brzdu a tak, ne? takhle se to proste bezne dela. Mam jeste jedno video s nim a to vypada podobne. Ten cas 14:68 mel ted v Mimoni? Ja netvrdim ze tohle byl nejlepsi sprint co sem tam jel ale je fakt, ze vzdycky jsem ho pojel.

Ehh co do toho pletes reakci? :) Jasne ze jsem proti zapocitavani reakce do casu, ale to stim nema nic spolecneho... Tady se jedna o to ze se ten cas zacne merit kdyz uz davno jedes a ne v tu chvili kdy se rozjizdis... S tema 5cm by to bylo samo nejpresnejsi, ale to neni jak vis technicky mozny bezne se dela 15-20cm a ne metr jako na tom tvem videu... :) Jinak nevim jestli to vis, ale jeste minule meril 400m Sandy svym Golfem takze pochybuju ze vi neco o mereni sprintu a jak ma byt daleko fotobunka pred autem... :) Nevim kolikrat jsi s martinem sprintoval a kolikrat jsi ho pojel bral jsem v potaz to co jsi rikal a jakej on mel merenej cas...
N54 PWR
Marek-is

#83 Příspěvek od Marek-is »

...no hlavne to byl libovej srazek a peknej sprint byl tech dvou m3 zluta od nas a naka modra...tusim ze meli naprosto stejne casy...
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#84 Příspěvek od bpytlik »

LOPOLO píše:
bpytlik píše:to snad nic nemeni na tom, ze je to tezke auto a neni 4x4. Predpokladam ze bude mit 0-100 neco pres 6s, kdezto evo to ma urcite o vterinu rychlejsi....

To nic nemeni na tom ze to prohralo vo dylku auta ... :-) .. nerekl bych ze Robert neumi ridit EVO :-)

Meni to na tom to, ze to urcite nebyla seriova nebo lehce poladena 530d :)
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#85 Příspěvek od RuDoSh »

bpytlik píše:
LOPOLO píše:
bpytlik píše:to snad nic nemeni na tom, ze je to tezke auto a neni 4x4. Predpokladam ze bude mit 0-100 neco pres 6s, kdezto evo to ma urcite o vterinu rychlejsi....

To nic nemeni na tom ze to prohralo vo dylku auta ... :-) .. nerekl bych ze Robert neumi ridit EVO :-)

trocha cisel z tabulky 0-100 535d 6,5 a EVO VIII 6,1... ale podle toho asi stejne neurcis kdo je rychlejsi na 400m.... :-)
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#86 Příspěvek od bpytlik »

RuDoSh píše:
bpytlik píše:
LOPOLO píše:[quote="bpytlik"]
to snad nic nemeni na tom, ze je to tezke auto a neni 4x4. Predpokladam ze bude mit 0-100 neco pres 6s, kdezto evo to ma urcite o vterinu rychlejsi....

trocha cisel z tabulky 0-100 535d 6,5 a EVO VIII 6,1... ale podle toho asi stejne neurcis kdo je rychlejsi na 400m.... :-)[/quote]

huh standart VIII ma 6,1s?? tak to je husty, vzdyt VII s adekvatni ridici jednotkou to ma pod 5,ne?
martinVTS

#87 Příspěvek od martinVTS »

Lopolo super videjko, fakt dobře natočený mám z něj radost. Se tak nehádejte, pavlovi to jede lépe a basta. Sice jak přehazuju jednotky tak ta motorsportová nemá pamě? když se odpojí, takže se pokaždý vyresetuje, chvíli trvá než začne fungovat správně a do té doby jede na nouzový režim. A na ten nouzák jsem ten sprint absolvoval, pak to jelo mnohem líp, ale i tak bych ti asi nedal, ale stejně je to šumák, dobře jsme si zablbli a byla u toho prdel a wo wo wo tom to je :D
George_D
Kontaktovat uživatele:

#88 Příspěvek od George_D »

LOPOLO: Videjko pěkný, kde byla ta kamera?? Škoda že tam šumákuje ten zvuk a neni slyšet krásnej zvuk jako na začátku :wink:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#89 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

martinVTS píše:Lopolo super videjko, fakt dobře natočený mám z něj radost. Se tak nehádejte, pavlovi to jede lépe a basta. Sice jak přehazuju jednotky tak ta motorsportová nemá pamě? když se odpojí, takže se pokaždý vyresetuje, chvíli trvá než začne fungovat správně a do té doby jede na nouzový režim. A na ten nouzák jsem ten sprint absolvoval, pak to jelo mnohem líp, ale i tak bych ti asi nedal, ale stejně je to šumák, dobře jsme si zablbli a byla u toho prdel a wo wo wo tom to je :D

Presne tak .. me by nesralo kdyby si me pojel .. me to bavilo ... pokud ti to jelo na nouzak tak klobouk dolu!! to by jsi me asi pojel .... .. k tomu videu, mam jeste lepsi ale to uvidis az pozdeji :wink:
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#90 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

alp píše:Drobne videjko je tady:

cca 100mega. Omluvte kvalitu a sekani, ale zlobi mi comp. Neni to sestrihane, takze trosku nuda, ale obrazek o srazu se z toho udelat da.

http://www.e-net.cz/bmwklub/bmwklub.ori ... on.050507/

zamlouvam si zas na par dnu kazetu, jo? :-)
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#91 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

bpytlik píše:huh standart VIII ma 6,1s?? tak to je husty, vzdyt VII s adekvatni ridici jednotkou to ma pod 5,ne?

ctes moc mageo a moc kalis s gloomem :-)
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#92 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

George_D píše:LOPOLO: Videjko pěkný, kde byla ta kamera?? Škoda že tam šumákuje ten zvuk a neni slyšet krásnej zvuk jako na začátku :wink:

jedna byla na kapote, druha na kufru ... .. jak kdy :-)
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#93 Příspěvek od bpytlik »

LOPOLO píše:
bpytlik píše:huh standart VIII ma 6,1s?? tak to je husty, vzdyt VII s adekvatni ridici jednotkou to ma pod 5,ne?

No kalby s nim jsou vazne prdel :) Akorat by nemel tolik pit, pak sedi uprostred cesty a bali fetacky :) Ale kdyz mrknes do vysledkovych listin, sou tam tusim dve VIII se super casem, rozhodne o dost rychlejsi nez M5....ze by byly az tak moc upravene?
martinVTS

#94 Příspěvek od martinVTS »

LOPOLO píše:
martinVTS píše:Lopolo super videjko, fakt dobře natočený mám z něj radost. Se tak nehádejte, pavlovi to jede lépe a basta. Sice jak přehazuju jednotky tak ta motorsportová nemá pamě? když se odpojí, takže se pokaždý vyresetuje, chvíli trvá než začne fungovat správně a do té doby jede na nouzový režim. A na ten nouzák jsem ten sprint absolvoval, pak to jelo mnohem líp, ale i tak bych ti asi nedal, ale stejně je to šumák, dobře jsme si zablbli a byla u toho prdel a wo wo wo tom to je :D

Presne tak .. me by nesralo kdyby si me pojel .. me to bavilo ... pokud ti to jelo na nouzak tak klobouk dolu!! to by jsi me asi pojel .... .. k tomu videu, mam jeste lepsi ale to uvidis az pozdeji :wink:

Proč později, šup sem s nim dokud jsou dojmy čerstvý :D
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#95 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

martinVTS píše:
LOPOLO píše:

az na podzim :-)
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#96 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

bpytlik píše:
LOPOLO píše:

No kalby s nim jsou vazne prdel :) Akorat by nemel tolik pit, pak sedi uprostred cesty a bali fetacky :) Ale kdyz mrknes do vysledkovych listin, sou tam tusim dve VIII se super casem, rozhodne o dost rychlejsi nez M5....ze by byly az tak moc upravene?

co ja vim .. ja se v autech nevyznam :-)
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#97 Příspěvek od bpytlik »

LOPOLO píše:
bpytlik píše:
LOPOLO píše:[quote="bpytlik"]
huh standart VIII ma 6,1s?? tak to je husty, vzdyt VII s adekvatni ridici jednotkou to ma pod 5,ne?

co ja vim .. ja se v autech nevyznam :-)[/quote]
este rekni ze ani strihat video neumis :)
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#98 Příspěvek od RuDoSh »

bpytlik píše:
LOPOLO píše:
bpytlik píše:[quote="LOPOLO"][quote="bpytlik"]

co ja vim .. ja se v autech nevyznam :-)[/quote]
este rekni ze ani strihat video neumis :)[/quote]

neumi..... kdyby to umel tak to nestriha pul roku....
martinVTS

#99 Příspěvek od martinVTS »

LOPOLO píše:
martinVTS píše:
LOPOLO píše:[quote="martinVTS"]Lopolo super videjko, fakt dobře natočený mám z něj radost. Se tak nehádejte, pavlovi to jede lépe a basta. Sice jak přehazuju jednotky tak ta motorsportová nemá pamě? když se odpojí, takže se pokaždý vyresetuje, chvíli trvá než začne fungovat správně a do té doby jede na nouzový režim. A na ten nouzák jsem ten sprint absolvoval, pak to jelo mnohem líp, ale i tak bych ti asi nedal, ale stejně je to šumák, dobře jsme si zablbli a byla u toho prdel a wo wo wo tom to je :D

az na podzim :-)[/quote]

Jo tohlééé :idea: no na to se taky těšim, ty záběry museli být libózní 8O Taky něco takovýho zkusim.
Odpovědět