Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Jel by někdo na F1?
Baxon píše:M3maniac píše:Mám v plánu opět víkend Balaton-Hungaroring,je to ještě daleko,ale... už se těším na hlášky jak je Hungaroring oničem
Ale je to bohužel pravda, ten okruh je dobrej tak pro motorky.
Já bych jel, ale tentokrát někam jinam než H.
zopakuju to co jsem tu psal před 2mi lety,říkal to každý druhý,ztoho tam polovina nikdy nebyla a já se bavil super.Jen v mém úseku jsem viděl několik pěkných předjížděcích manévrů,schumiho jak dostal kolo od alonsa a lístek stojí 100eur

-
- Kontaktovat uživatele:
M3maniac píše:Baxon píše:M3maniac píše:Mám v plánu opět víkend Balaton-Hungaroring,je to ještě daleko,ale... už se těším na hlášky jak je Hungaroring oničem
zopakuju to co jsem tu psal před 2mi lety,říkal to každý druhý,ztoho tam polovina nikdy nebyla a já se bavil super.Jen v mém úseku jsem viděl několik pěkných předjížděcích manévrů,schumiho jak dostal kolo od alonsa a lístek stojí 100eursuper žrádlo a koupání u Balatónu
Já už tam byl taky, taky jsem se bavil, asi proto že jsem viděl F1 in natura poprvé. Byl jsem unešenej, ale už bych tam podruhý na F1 nejel. Dostat kolo, není žádnej předjížděcí manévr. A žrádlo stálo za ho.no a ty zloději nevěděli co by si řekli za párek a vodu .....................

Baxon píše:M3maniac píše:Baxon píše:[quote="M3maniac"]Mám v plánu opět víkend Balaton-Hungaroring,je to ještě daleko,ale... už se těším na hlášky jak je Hungaroring oničem
zopakuju to co jsem tu psal před 2mi lety,říkal to každý druhý,ztoho tam polovina nikdy nebyla a já se bavil super.Jen v mém úseku jsem viděl několik pěkných předjížděcích manévrů,schumiho jak dostal kolo od alonsa a lístek stojí 100eursuper žrádlo a koupání u Balatónu
Já už tam byl taky, taky jsem se bavil, asi proto že jsem viděl F1 in natura poprvé. Byl jsem unešenej, ale už bych tam podruhý na F1 nejel. Dostat kolo, není žádnej předjížděcí manévr. A žrádlo stálo za ho.no a ty zloději nevěděli co by si řekli za párek a vodu .....................

doporučuju malaysii nebo austrálii

M3maniac píše:to AC a Georgis,super,měli bychom se nějak domluvit....lístek na něděli stojí 100eur na víkend myslím 120eur
bavím se o leháru na trávě
nepotřebuju zlatou tribunu za 300eur či víc
Vzhledem k tomu , ze jsem jeste nikdy na F1 nebyl tak mi dopln par info
- listky az na miste ?
- trava neni problem - da se tam spat treba pod stanem ? ( v cene ?)
- kdy se jede ?
- jel bych s kolegou kombajnem , takze i misto k dispozici.
- kdyz jsi tam byl - v kolik tam musis nejpozdeji byt.
- a na jake problemy se mam pripravit ( krom tech strevnich z tech jejich gulasu

GeorgosAc píše:M3maniac píše:to AC a Georgis,super,měli bychom se nějak domluvit....lístek na něděli stojí 100eur na víkend myslím 120eur
- listky az na miste ?
- kdy se jede ?
- a na jake problemy se mam pripravit ( krom tech strevnich z tech jejich gulasu![]()
minule jsem měl lístky už koupené,ale byl jsem jen na neděli ,na závod a spal jsem u balatonu,kdy chceš,je tvoje věc když přijedeš pozdě

-
- Kontaktovat uživatele:
M3maniac píše:Baxon píše:M3maniac píše:Mám v plánu opět víkend Balaton-Hungaroring,je to ještě daleko,ale... už se těším na hlášky jak je Hungaroring oničem
Souhlas

M3maniac píše:GeorgosAc píše:M3maniac píše:to AC a Georgis,super,měli bychom se nějak domluvit....lístek na něděli stojí 100eur na víkend myslím 120eur
- listky az na miste ?
- kdy se jede ?
- a na jake problemy se mam pripravit ( krom tech strevnich z tech jejich gulasu![]()
Ono fakt bude lepsi to probrat ve Vyskove.![]()
minule jsem měl lístky už koupené,ale byl jsem jen na neděli ,na závod a spal jsem u balatonu,kdy chceš,je tvoje věc když přijedeš pozděna co se připravit ? na moskyty a nemoc bongo bongo