ne benga dostali po pici,a to kvalitne. od MMF opet uspesna akce.Bombarder píše:darmon píše:byla to vyhra proti policii - co se riotu tyce.
riot of violence?? kreator rulezz.
fetny dostaly po p..i a benga udelaly jenom dobre. odpadky by se potom zase uklizely dalsi rok..
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
V PATEK NA TEK !
-
- Kontaktovat uživatele:
darmon píše:ne benga dostali po pici,a to kvalitne. od MMF opet uspesna akce.Bombarder píše:darmon píše:byla to vyhra proti policii - co se riotu tyce.
fetny dostaly po p..i a benga udelaly jenom dobre. odpadky by se potom zase uklizely dalsi rok..
uspesna akce v cem? Tohle posrali, ale co s tim ma MMF? Mozna jen to, ze se tam sjeli stejni idioti(na obou stranach)...
-
- Kontaktovat uživatele:
darmon píše:ne benga dostali po pici,a to kvalitne. od MMF opet uspesna akce.Bombarder píše:darmon píše:byla to vyhra proti policii - co se riotu tyce.
je celkem jedno, kdo dostal po pici. ale dulezite je, ze se pristi rok bude jen tezko konat tato akce houmlesaku..
Bombarder píše:ne benga dostali po pici,a to kvalitne. od MMF opet uspesna akce.darmon píše:Bombarder píše:[quote="darmon"]byla to vyhra proti policii - co se riotu tyce.
je celkem jedno, kdo dostal po pici. ale dulezite je, ze se pristi rok bude jen tezko konat tato akce houmlesaku..[/quote]
nevím, co mám napsat, jestli doufáš nebo nevěříš tomu, co jsi napsal.
-
- Kontaktovat uživatele:
Speedy píše:Celkově se prokázalo, jak v tomto státě funguje chaos a debilita. Jak lze manipulovat s medii a prosazovat (ne)pravdu silou. Doufám, že zatuhle akci padnou hlavy.
padnou hlavy? kde zijes, budou povyseni..
prece mi tu opravdu nechcete tvrdit, ze to, co predvedli ti agresivni technari je zcela normalni?
Neže bych na takovou akci kdy jel, ale musím uznat ,že je to snad jediná nekomerční akce. Vzpomenu-li na všechny ty akce, co jsem byl, tak téhle akci držím i docela palce a to z těchto důvodů asi pro mě zásadních : můžu si přinést vlastní pití, jídlo a nemusím za ně platit nehorázné peníze, nikdo mě neosahává při vstupu(i když to je spekulativní, páč tady byli osaháni asi všichni a to velmi přívětivě bandou policajtů). Můžu odejít a přijít jak se mi chce. Celkově prostě nejsem ničím, pro mě zásadním, omezen.
Bombarder píše:Speedy píše:Celkově se prokázalo, jak v tomto státě funguje chaos a debilita. Jak lze manipulovat s medii a prosazovat (ne)pravdu silou. Doufám, že zatuhle akci padnou hlavy.
prece mi tu opravdu nechcete tvrdit, ze to, co predvedli ti agresivni technari je zcela normalni?
A proč byly asi agersivní? Chápu, že si nezajistili pravděpodobně vše, co měli pro takovou akci, ale reakce státu byla až příliš represivní.
2 Rudos: no comment
-
- Kontaktovat uživatele:
Speedy píše:Bombarder píše:Speedy píše:Celkově se prokázalo, jak v tomto státě funguje chaos a debilita. Jak lze manipulovat s medii a prosazovat (ne)pravdu silou. Doufám, že zatuhle akci padnou hlavy.
A proč byly asi agersivní? Chápu, že si nezajistili pravděpodobně vše, co měli pro takovou akci, ale reakce státu byla až příliš represivní.
2 Rudos: no comment
kdyz pominu pravopisnou hrubku, tak me napada totez.. PROC??
asi proto, ze si vzali prilis mnoho tech sracek a zacalo jim to lezt na mozek..
RuDoSh píše:ne benga dostali po pici,a to kvalitne. od MMF opet uspesna akce.darmon píše:Bombarder píše:[quote="darmon"]byla to vyhra proti policii - co se riotu tyce.
uspesna akce v cem? Tohle posrali, ale co s tim ma MMF? Mozna jen to, ze se tam sjeli stejni idioti(na obou stranach)...[/quote]uspesna ze strany potycky z policii, vzhledem k tomu ze byla absolutne neorganizovana. A ze na ty louce nebyli zadni bojovnici za naky idealy ale jen lidi co se nasrali.
-
- Kontaktovat uživatele:
Speedy píše:Neže bych na takovou akci kdy jel, ale musím uznat ,že je to snad jediná nekomerční akce. Vzpomenu-li na všechny ty akce, co jsem byl, tak téhle akci držím i docela palce a to z těchto důvodů asi pro mě zásadních : můžu si přinést vlastní pití, jídlo a nemusím za ně platit nehorázné peníze, nikdo mě neosahává při vstupu(i když to je spekulativní, páč tady byli osaháni asi všichni a to velmi přívětivě bandou policajtů). Můžu odejít a přijít jak se mi chce. Celkově prostě nejsem ničím, pro mě zásadním, omezen.
nekomercni = dobre?

btw. jak to tak ctu, tak jsi byl asi jen v divadle

někdo z nás dělá kokoty:
Státní zástupce: Zásah na CzechTeku byl mimo naši kompetenci
KARLOVY VARY - Tachovské okresní státní zastupitelství nedalo souhlas se zásahem policie proti účastníkům technoparty CzechTek v Mlýnci na Tachovsku, protože mu to ani nepřísluší. "Do způsobu zásahu nemá státní zástupce co mluvit, to je věc policie," řekl okresní státní zástupce v Tachově Zbyněk Eger. Reagoval tak na vyjádření ministra vnitra Františka Bublana a premiéra Jiřího Paroubka, podle nichž policie zasáhla na pokyn státního zástupce. Podle Egera státní zástupce dozoruje jen samotné trestní řízení. "Jakým způsobem ale policie zakročí, není věcí státního zastupitelství ale policie," řekl. Také tachovský policejní ředitel Jaromír Kníže na nedělní tiskové konferenci řekl, že policie pouze informovala státní zastupitelství o tom, že zasáhne. "Státní zástupce se nám vyjadřoval k trestnímu řízení. My jsme ho seznámili v rámci stabilních vztahů s tím, jaké úkony budeme konat. S tímto nebyl dán žádný souhlas státního zástupce, ani jsme ho nevyžadovali. Státní zástupce nám nemůže dávat souhlas, jestli budeme používat jednotky pod hromadným vedením. Toto rozhodnutí je činěno námi," řekl Kníže.
Státní zástupce: Zásah na CzechTeku byl mimo naši kompetenci
KARLOVY VARY - Tachovské okresní státní zastupitelství nedalo souhlas se zásahem policie proti účastníkům technoparty CzechTek v Mlýnci na Tachovsku, protože mu to ani nepřísluší. "Do způsobu zásahu nemá státní zástupce co mluvit, to je věc policie," řekl okresní státní zástupce v Tachově Zbyněk Eger. Reagoval tak na vyjádření ministra vnitra Františka Bublana a premiéra Jiřího Paroubka, podle nichž policie zasáhla na pokyn státního zástupce. Podle Egera státní zástupce dozoruje jen samotné trestní řízení. "Jakým způsobem ale policie zakročí, není věcí státního zastupitelství ale policie," řekl. Také tachovský policejní ředitel Jaromír Kníže na nedělní tiskové konferenci řekl, že policie pouze informovala státní zastupitelství o tom, že zasáhne. "Státní zástupce se nám vyjadřoval k trestnímu řízení. My jsme ho seznámili v rámci stabilních vztahů s tím, jaké úkony budeme konat. S tímto nebyl dán žádný souhlas státního zástupce, ani jsme ho nevyžadovali. Státní zástupce nám nemůže dávat souhlas, jestli budeme používat jednotky pod hromadným vedením. Toto rozhodnutí je činěno námi," řekl Kníže.
RuDoSh píše:Speedy píše:Neže bych na takovou akci kdy jel, ale musím uznat ,že je to snad jediná nekomerční akce. Vzpomenu-li na všechny ty akce, co jsem byl, tak téhle akci držím i docela palce a to z těchto důvodů asi pro mě zásadních : můžu si přinést vlastní pití, jídlo a nemusím za ně platit nehorázné peníze, nikdo mě neosahává při vstupu(i když to je spekulativní, páč tady byli osaháni asi všichni a to velmi přívětivě bandou policajtů). Můžu odejít a přijít jak se mi chce. Celkově prostě nejsem ničím, pro mě zásadním, omezen.
nekomercni = dobre?
To jsem neřekl, pouze jsem konstatoval to, co mi na komerčních akcích vadí. Doporučuju zažít akci, kdy v celkem velkém vedru musíš koupit obyčejnou vodu za 80kč/2dcl

-
- Kontaktovat uživatele:
Speedy píše:RuDoSh píše:Speedy píše:Neže bych na takovou akci kdy jel, ale musím uznat ,že je to snad jediná nekomerční akce. Vzpomenu-li na všechny ty akce, co jsem byl, tak téhle akci držím i docela palce a to z těchto důvodů asi pro mě zásadních : můžu si přinést vlastní pití, jídlo a nemusím za ně platit nehorázné peníze, nikdo mě neosahává při vstupu(i když to je spekulativní, páč tady byli osaháni asi všichni a to velmi přívětivě bandou policajtů). Můžu odejít a přijít jak se mi chce. Celkově prostě nejsem ničím, pro mě zásadním, omezen.
nekomercni = dobre?
To jsem neřekl, pouze jsem konstatoval to, co mi na komerčních akcích vadí. Doporučuju zažít akci, kdy v celkem velkém vedru musíš koupit obyčejnou vodu za 80kč/2dcl
no, pokud ti to vadi, ze musis vyplaznout 8 petek za vodu...
rozumne uvazujici clovek bude jednak jinak. zkusi predpoved pocasi a dle toho se rozhodne jestli mu tech 80 ka bude vadit nebo zustane doma a na akci se vysere..