Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Mimonske valky

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
Pepe

#21 Příspěvek od Pepe »

Baxon píše:
Pepe píše:Nepojedete nahodou nekdo z Liberce,nebo kolem do Mimone?Mohli by jsme jet spolecne. :?:

budu vyrážet z LBC něco málo po 10h, se můžeme sejít na nějaký pumpě :wink:

Myslis doufam sobotu?Ja bych radeji jel jeste driv,abych si mohl jeste zazavodit.
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Baxon »

Pepe píše:
Baxon píše:
Pepe píše:Nepojedete nahodou nekdo z Liberce,nebo kolem do Mimone?Mohli by jsme jet spolecne. :?:

Myslis doufam sobotu?Ja bych radeji jel jeste driv,abych si mohl jeste zazavodit.

dřív nemůžu :cry:
Pepe

#23 Příspěvek od Pepe »

Baxon píše:
Pepe píše:
Baxon píše:[quote="Pepe"]Nepojedete nahodou nekdo z Liberce,nebo kolem do Mimone?Mohli by jsme jet spolecne. :?:

dřív nemůžu :cry:[/quote]
Tak to je skoda,ja budu vyjizdet kolem 8hodiny.Treba se tam pak nekde potkame :)
Marty_
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Marty_ »

Tak jak se vam libilo?:) Me se nejvic libila Top-modelka z Namibie Ndeshipanda Alisa Nangolo, fakt kocicka asi jsem se zamiloval:o) Auta taky fine, na Tuning Cupu bylo spoustu libovek, zvuk ferarek na sprintu fakt dokonalej, ale dostala me i RS6, jeji zvuk fakt nahanel hruzu... Taky super jak se 147GTA drzela lamba, mazec:))
Pepe

#25 Příspěvek od Pepe »

Mě se líbilo všechno, ale myslím, že bylo málo bavoráků.Nejvíc jsem si užil sprinty celou sobotu, kromě o ceny, (s mou mrtvolou bych si netrouf).
Odpovědět