Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Sraz v Německu

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
stealth
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od stealth »

darmon píše:
stealth píše:Ted to ovsem chapu, Zuzka se zmocnila nasich nebohych klubovych karticek a provadi na kartickach nenavidenych clenu voodoo praktiky ...
to by vysvetlovalo tu sracku dneska rano
tva karticka byla zrejme stridave namacena do kakaa a krusovickeho piva ...
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od RuDoSh »

stealth píše:
darmon píše:
stealth píše:Ted to ovsem chapu, Zuzka se zmocnila nasich nebohych klubovych karticek a provadi na kartickach nenavidenych clenu voodoo praktiky ...
to by vysvetlovalo tu sracku dneska rano
tva karticka byla zrejme stridave namacena do kakaa a krusovickeho piva ...

v nedeli dopoledne jsem mel taky dobry durchfall, a malem jsem se nestihl otocit na bliti..... totalni ocistec...
sibyla
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od sibyla »

Žádné zájmy AKTIVNĚ hájit nebudu, protože na to stejně každej kašle a nikdo by nejel, a navíc se mi nechce zas poslouchat jak jsem moc akční.
Takže mi tohle téma přijde jako úplně zbytečné...
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od Lukáš »

LOPOLO píše:Lukasi, nevis o tom zhola nic a nebo jenom z jedny strany .. a dal do toho opravdu radeji nerejpej pac, by ses pak musel chytit za nos. Me prisel posledni prispevek vod Misi vcelku vecnej, i kdyz ostrej a kdyby sis precet to co obsahuje link co sem posilal, tak bys mel jasneji a chapal k cemu se to vaze. Navic hysterie je krapet neco jinyho ...

Ok, napisu to jeste jednou. Verejne se to resi mozna proto, ze se jejich osobni spor zbytecne dotyka BMW klubu, teda nas vsech, i kdyz to naprostou vetsinu lidi vubec nezajima a jsou jim tyhle zabomysi valky u zadku. Potiz je v tom, ze Zuzka ma klubovy karty a bohuzel manipulaci s nema vaze na tenhle osobni spor, protoze ty lidi, se kterejma je ve sporu, ztotoznuje s cely klubem. To mi prijde jemne receno nestast
ny a zbytecne si tim dela dalsi nepratele.

no a jakej je problem domluvit se se zuzkou a pro ty kartičky si přijet?????????

To mi přijde scesný, když je tu x lidí z Prahy a nejste se schopný dohodnout kdy si kdo pro ně přijede......

Anebo mi chudý socky co jezdíme jen v E30-kách myslíme jinak???
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#45 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Lukáš píše:no a jakej je problem domluvit se se zuzkou a pro ty kartičky si přijet?????????

To mi přijde scesný, když je tu x lidí z Prahy a nejste se schopný dohodnout kdy si kdo pro ně přijede......

I kdyz je to asi zbytecny tak tezko muzes nekoho kontaktovat kdyz zmeni telefoni cislo a je v zahranici. Opravdu si myslis ze se o to par lidi nepokouselo? Sam sem pro ne chtel zajet ( a asi bych nebyl jedinej ) ale podarilo se to poresit az vcera coz je fajn. Vic o tom psat radeji nebudu, byt bych asi moh protoze si to dotycna nepreje a ja to budu respektovat.

Nevim jestli, vy .. chudy socky jak pises myslite jinak ..... mozna jo, kdyz si jako jejich zastupce myslis ze se nikdo nepokousel se domluvit.
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od RuDoSh »

jeste par prispevku a budu si o tech klucich s e30tkama myslet ze jim hrablo.... proc tady skoro kazdy pise neco ve smyslu "my socky s e30" (nikdo to tady na foru nikdy nenapsal, takze asi zavist?)?

Btw. lukasi nevim o co ti jde.... ventilujes tady ze te nevzali do balirny, velkeho bratra, nebo ti ho sibyla blafla?
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#47 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

RuDoSh píše:jeste par prispevku a budu si o tech klucich s e30tkama myslet ze jim hrablo.... proc tady skoro kazdy pise neco ve smyslu "my socky s e30" (nikdo to tady na foru nikdy nenapsal, takze asi zavist?)?

Btw. lukasi nevim o co ti jde.... ventilujes tady ze te nevzali do balirny, velkeho bratra, nebo ti ho sibyla blafla?

nemyslim ze by to byla zavist ... spis nejaka podvedoma separace ci co ... par normalnich lidi s E30 znam a ti nemaj potrebu tohle delat

taky nevim o co tu presne jde, zvlast kdyz o tom nemuze vubec nic vedet protoze si nemuze precist clenskou sekci ...
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#48 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

sibyla píše:Žádné zájmy AKTIVNĚ hájit nebudu, protože na to stejně každej kašle a nikdo by nejel, a navíc se mi nechce zas poslouchat jak jsem moc akční.

netusim co tim myslis .. pochybuju ze si tu nekdo stezoval na skutecnou akcnost treba Reneho, kterej se zhostil pripravy setkani ale kdyz myslis. Co jsi udelala a kdo ti k tomu rek ze ses moc akcni? .. ja osobne jsem si nevsim niceho krome vyzvednuti karet, za coz jsme ti podekovali. Nepadlo nic o nejaky akcnosti .. me to nedava smysl.
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#49 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

LOPOLO píše:
sibyla píše:Žádné zájmy AKTIVNĚ hájit nebudu, protože na to stejně každej kašle a nikdo by nejel, a navíc se mi nechce zas poslouchat jak jsem moc akční.

netusim co tim myslis .. pochybuju ze si tu nekdo stezoval na skutecnou akcnost treba Reneho, kterej se zhostil pripravy setkani ale kdyz myslis. Co jsi udelala a kdo ti k tomu rek ze ses moc akcni? .. ja osobne jsem si nevsim niceho krome vyzvednuti karet, za coz jsme ti podekovali. Nepadlo nic o nejaky akcnosti .. me to nedava smysl.

Podle me ma na mysli jeji navrh uhaneni majitelu bmw na tuzing srazech a lakani do bmwklubu... :P Tomu jsme se mam takovej pocit vytlemili... :D
N54 PWR
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od Lukáš »

RuDoSh píše:j

ehm.........nevim o co jde tobě, jediny kam sem se halsil byla balirna (a to z hecu), nikde sem to neventyloval, dokud to nekdo neprásk. Do tech zbylejch hovadin sem se fakt nehlasil, neměj strach.

2 All: nevim jak ste se kdo snažil sibylu kontaktovat, ale existuje snad email, SZ a po ne?? A když sme u toho sibylu sem třeba potkal na strahově v červenci a už tehdy řikala, že má kartičky hotový a nak si ej nikdo enchce vyzvednout......takze ono to bude jaksi oboustranný ne???
stealth
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od stealth »

Lukáš píše:2 All: nevim jak ste se kdo snažil sibylu kontaktovat, ale existuje snad email, SZ a po ne?? A když sme u toho sibylu sem třeba potkal na strahově v červenci a už tehdy řikala, že má kartičky hotový a nak si ej nikdo enchce vyzvednout......takze ono to bude jaksi oboustranný ne???
karticky se platily 10.8., vyzvednuty byly asi 14 dni pote ...
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od Lukáš »

stealth píše:
Lukáš píše:2 All: nevim jak ste se kdo snažil sibylu kontaktovat, ale existuje snad email, SZ a po ne?? A když sme u toho sibylu sem třeba potkal na strahově v červenci a už tehdy řikala, že má kartičky hotový a nak si ej nikdo enchce vyzvednout......takze ono to bude jaksi oboustranný ne???

aha sry tak to byl srpnovej srazek..........
JFK Čestný člen
Čestný člen

#53 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Lukáš píše:
stealth píše:

aha sry tak to byl srpnovej srazek..........

srpnovej srazek byl 10.8. + 14 dni na vyzvednuti = to nemohl bejt ani ten srpnovej srazek :wink:
Odpovědět