Lukas H. píše:M3maniac píše:LOPOLO píše:[quote="psena"]Super trat, bezva lokalita, teda opet je to pro Ostravaky trosku z ruky.Ale Brno Praha dobry.
to by muselo bejt v polsku aby to bylo dobry pro ostravaky
pro mě je to dobrý kdekoli,když bude prdel
ci to je trat a tak ? mel bych zajem o pronajem tyhle taskariceDC píše:byl by tady zájem o driftovací sraz na okruhu podobném tomu v Sosnové - tzn. ideální pro začátečníky
termín víkend v říjnu- ne ten první a ani ten, kdy bude nějaká jinak zajímavá akce
zatím jen zjiš?uji zájem, ale brzy to může být realita...
díky za názory
DC píše:varis z nejaky divny vody
kdybys byl na kterýkoliv Sosně pořádaný e30 klubem, věděl bys že to funguje úplně jinak
samozřejmě že nebude 30 aut jezdit furt - ale propustnost tratě je mnohem větší - na 1250 metrech se dvě auta úplně ztratěj - stačí rozestup 200 metrů a je dost bezpečno - na žádný Sosně pořádaný e30 klubem nebyl problém že by se někdo s někym ?uknul
nebude to driftchallenge - tzn. bude se dat jezdit furt
je to celodenni akce a pronájem okruhu nestojí 500x15 ale mnohem víc... za takový prachy se jim nevyplatí ani dát nabídku - ale pokud to na takovýdle peníze dokážeš ukecat, tak tě beru jako spoluorganizátora a můžeš to jet dneska pomoct domluvit
JFK píše:DC píše:varis z nejaky divny vody
kdybys byl na kterýkoliv Sosně pořádaný e30 klubem, věděl bys že to funguje úplně jinak
samozřejmě že nebude 30 aut jezdit furt - ale propustnost tratě je mnohem větší - na 1250 metrech se dvě auta úplně ztratěj - stačí rozestup 200 metrů a je dost bezpečno - na žádný Sosně pořádaný e30 klubem nebyl problém že by se někdo s někym ?uknul
je to celodenni akce a pronájem okruhu nestojí 500x15 ale mnohem víc... za takový prachy se jim nevyplatí ani dát nabídku - ale pokud to na takovýdle peníze dokážeš ukecat, tak tě beru jako spoluorganizátora a můžeš to jet dneska pomoct domluvit
zajimave, Sosna se da sehnat pronajem za par tisic, bez velkych znamosti za sets... Je mi jasne ze E30kari uz tam nesmej, proto ta zmena![]()
PS: pokud bych zvedl telefon a zacal neco ohledne tohoto resit tak urcite ne s nekym cizim za zadkem... Proc taky. A ze za ty prachy se jim nevyplati davat ani nabidku? Ty jsi velkej hrac, ty rano nenapises ani radek dokud nekdo nevysmazi par tisicovek na drevo, hzmmm.To potom chapu ze mas karu s prumernou rychlosti 260 km/hod. Co ti to valej v ty skole do palice?
PS: k tomu ze se na 1250 metrech dve auta uplne ztratej: ano, prave proto, nechtel bych si nechat zvalet auto od nekoho predemnou nebo za mnou![]()
![]()
Lukáš píše:JFK píše:DC píše:varis z nejaky divny vody
zajimave, Sosna se da sehnat pronajem za par tisic, bez velkych znamosti za sets... Je mi jasne ze E30kari uz tam nesmej, proto ta zmena![]()
PS: pokud bych zvedl telefon a zacal neco ohledne tohoto resit tak urcite ne s nekym cizim za zadkem... Proc taky. A ze za ty prachy se jim nevyplati davat ani nabidku? Ty jsi velkej hrac, ty rano nenapises ani radek dokud nekdo nevysmazi par tisicovek na drevo, hzmmm.To potom chapu ze mas karu s prumernou rychlosti 260 km/hod. Co ti to valej v ty skole do palice?
PS: k tomu ze se na 1250 metrech dve auta uplne ztratej: ano, prave proto, nechtel bych si nechat zvalet auto od nekoho predemnou nebo za mnou![]()
![]()
Roberte holt tvoje kontakty sou mnohem lepší, ale poslední sosnu co zařizovali RX7-čkáři tak platili 30tis za den.....,
JFK píše:DC píše:Sosna bez známostí -> 600 Kč za hodinu dle jejich webovýho ceníku![]()
ale jestli to teda zařídíš v Sosně pro 15lidí po 500Kč na celej den, tak se určitě hlásim![]()
Naposledy co jsem byl v Sosně: 5 aut, od 15:00-19:00, každej 500,-Kč. Je jasné že si člověk zablbne víc než se 30 autama celej den.
DC píše:JFK píše:DC píše:Sosna bez známostí -> 600 Kč za hodinu dle jejich webovýho ceníku![]()
ale jestli to teda zařídíš v Sosně pro 15lidí po 500Kč na celej den, tak se určitě hlásim![]()
Naposledy co jsem byl v Sosně: 5 aut, od 15:00-19:00, každej 500,-Kč. Je jasné že si člověk zablbne víc než se 30 autama celej den.
perfekt, dej příště vědět
BTW od 15 do 19 na naší minulý Sosně taky víc aut nejezdilo
já jezdil úplně celej den kromě první ranní hoďky a užil sem si to víc než dost
JFK píše:DC píše:JFK píše:[quote="DC"]Sosna bez známostí -> 600 Kč za hodinu dle jejich webovýho ceníku![]()
RuDoSh píše:JFK píše:DC píše:[quote="JFK"][quote="DC"]Sosna bez známostí -> 600 Kč za hodinu dle jejich webovýho ceníku![]()
JFK píše:RuDoSh píše:JFK píše:[quote="DC"][quote="JFK"][quote="DC"]Sosna bez známostí -> 600 Kč za hodinu dle jejich webovýho ceníku![]()