Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

driftovací sraz! 9.10.2005 - Písek

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
JFK Čestný člen
Čestný člen

#41 Příspěvek od JFK Čestný člen »

ale furt jsem se nedozvedel kolik to teda stoji...
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od Lukáš »

JFK píše:
Lukáš píše:
JFK píše:[quote="DC"]varis z nejaky divny vody :)

kdybys byl na kterýkoliv Sosně pořádaný e30 klubem, věděl bys že to funguje úplně jinak

samozřejmě že nebude 30 aut jezdit furt - ale propustnost tratě je mnohem větší - na 1250 metrech se dvě auta úplně ztratěj - stačí rozestup 200 metrů a je dost bezpečno - na žádný Sosně pořádaný e30 klubem nebyl problém že by se někdo s někym ?uknul

nebude to driftchallenge - tzn. bude se dat jezdit furt

je to celodenni akce a pronájem okruhu nestojí 500x15 ale mnohem víc... za takový prachy se jim nevyplatí ani dát nabídku - ale pokud to na takovýdle peníze dokážeš ukecat, tak tě beru jako spoluorganizátora a můžeš to jet dneska pomoct domluvit :)

zajimave, Sosna se da sehnat pronajem za par tisic, bez velkych znamosti za sets... Je mi jasne ze E30kari uz tam nesmej, proto ta zmena :lol:
PS: pokud bych zvedl telefon a zacal neco ohledne tohoto resit tak urcite ne s nekym cizim za zadkem... Proc taky. A ze za ty prachy se jim nevyplati davat ani nabidku? Ty jsi velkej hrac, ty rano nenapises ani radek dokud nekdo nevysmazi par tisicovek na drevo, hzmmm. :wink: To potom chapu ze mas karu s prumernou rychlosti 260 km/hod. Co ti to valej v ty skole do palice? :lol:

PS: k tomu ze se na 1250 metrech dve auta uplne ztratej: ano, prave proto, nechtel bych si nechat zvalet auto od nekoho predemnou nebo za mnou :lol: :lol: :lol:

Roberte holt tvoje kontakty sou mnohem lepší, ale poslední sosnu co zařizovali RX7-čkáři tak platili 30tis za den.....,

když tomu věříš :lol: Zrovna s jejich šéfem klubu jsem se bavil o Sosně a mám jiný info :lol:[/quote]

tak si na tom hold někdo namastil kapsu :wink: , info bylo cena okruhu 30tis/den. max 30aut a výsledek spočítáš sám ne? :-D
sumachr
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od sumachr »

JFK píše:ale furt jsem se nedozvedel kolik to teda stoji...

Datum: 6.9.2005 Čas: 15:44
Od : DC
podle toho jak se podari nasmlouvat dneska cena - pravdepodobne kolem 1500
Murfas

#44 Příspěvek od Murfas »

Joj, ten okruh znam jeste z dob , kdy brasule jezdil zavodne motokary.Pro zacatecniky tahle trat rozhodne neni,to mi verte.Ale mohlo by se to skusit.
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od DC Výkonná rada »

teď sem se vrátil z Písku a tedy ve zkratce - je tam techničtější tra? než v Sosnové a o pár metrů kratší - má i výškové převýšení 4m a kvůli bezpečnosti postavené šikany - jede se přesně tato varianta
Obrázek

kromě trati se v areálu nachází restaurace o kapacitě zhruba 80 lidí a pro střelmistry je hned vedle i střelnice, která pro nás bude také rezervovaná

okruh sem nasmlouval na 9.10.2005 - je to neděle - bohužel všechny ostatní víkendové termíny už měli naplněné jinými motoristickými akcemi - snad to bude vyhovovat co nejširšímu spektru lidí

máme nasmlouvané i jídlo v místní restauraci - bude v ceně vstupu - polévka a oběd-hlavní jídlo + večeře - pití si bude každý hradit sám

vzhledem k velikosti areálu se dá uspořádat i větší sraz klidně třeba i kombinovaný s valnou hromadou klubu - je jen na nás jak se dohodneme

---
auto které se bude aktivně účastnit + jeho řidič - 1300 Kč
další osoba, která bude mít přístup po celém areálu včetně střelnice a bude mít v ceně oběd a večeři - 300
kdo nebude chtít jídlo tak vstup do areálu a na střelnici 50 Kč

vzhledem k celkové náročnosti organizace a nutnosti vědět pokud možno co nejpřesnější počet osob, které se dostaví bude nutné zaplatit zálohu dopředu
za zúčastněné auto - 1000 Kč a zbytek při vjezdu
za osobu včetně jídla polovinu ceny - tzn 150 Kč (rozhodně však nikomu nebráním zaplatit hned celou částku :) )

platba zálohy možná převodem na účet, nebo osobně - vše však nejpozději do 30.9. - na účet 1443164113/0800
variabilní symbol volte podle vašeho nicku, (VIKTOR -> 845867 (viz. klávesnice mobilu )) a napište mi SZ po zaplacení s cislem uctu nejlepe

v co nejkratší době vznikne registrační formulář pro tento sraz, abychom měli ve všem jasno

zatím ještě zbývá doladit celodenní program - hned jak to bude vše dojednané, doplním to sem...

díky za pozornost :wink:
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od DC Výkonná rada »

ještě k jídelníčku - polévka echt knedlíčková, nebo česnečka

jídla - guláš, vepřový řízek, smažák
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
Vena
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od Vena »

Hosi vy se chystate k nam do Pisku, no tak to jsem z toho divak. Na teto trati Na Hradišti se driv jezdily hodne motokary a poslednich par let se tu konaly i velice zajimavy zavody Supermotardu. Jsem z Pisku takze pokud bys treba DC potreboval s necim pomoct abys sem nemusel jezdit, tak se nabizim. Muzu udelat i par fotek, pokud by byl zajem at zhruba vite do ceho jdete.
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od DC Výkonná rada »

já tam dneska byl, ale pro ostatni klidne nejaky fotky udelat muzes a kdybys mi pomoh trosku i organizačně potom namístě, byl bych rád :)
Murfas

#49 Příspěvek od Murfas »

To zni dobre.Ted de oto jestli to ma byt jen komorni akcicka pro BMW,nebo i pro sirsi verejnost ? Pokud i pro verejnost tak by to chtelo dat ve znamost na nejakem verejnem webu............ :wink:
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od DC Výkonná rada »

jen BMW akce (maximálně pár lidí z RX7 klubu, které chci pozvat naoplátku za mnulou Sosnu)

auta na trati nemusí být jen BMW, ale řidiče musim znát - nikoho cizího tam nechci, nebo pouze pokud se za něj zaručí pro mě důvěryhodná osoba)

už takhle to bude organizačně nelehký, tak tam širší veřejnost raději moc nechci...
Murfas

#51 Příspěvek od Murfas »

O.K. :D a kdo je pro tebe duveryhodna osoba ? 8O
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od DC Výkonná rada »

Murfas píše:O.K. :D a kdo je pro tebe duveryhodna osoba ? 8O

většinou lidi, který znám osobně už nějakou dobu :wink:
Misa Moderátor
Moderátor

#53 Příspěvek od Misa Moderátor »

DC píše:....
vzhledem k velikosti areálu se dá uspořádat i větší sraz klidně třeba i kombinovaný s valnou hromadou klubu - je jen na nás jak se dohodneme
....

Jen malá připomínka, pokud by rada měla zájem uspořádat valnou hromadu při této akci, bude třeba to oznámit nejpozději v pátek (30 dnů před konáním).
E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#54 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Misa píše:Jen malá připomínka, pokud by rada měla zájem uspořádat valnou hromadu při této akci, bude třeba to oznámit nejpozději v pátek (30 dnů před konáním).

To se vylucuje s tim ze je to DCho osobni party ( musi vsechny znat ) .. jinak by to asi slo udelat.
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od DC Výkonná rada »

chtel bych znat ridice aut na okruhu - ostatní osoby budou většinou členové BMWklubu, E30 fora, RX7 klubu a jejich přítulkyně, milenky, manželky, děti... to už je každýho věc :)
JFK Čestný člen
Čestný člen

#56 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Lukáš píše:
JFK píše:
Lukáš píše:[quote="JFK"][quote="DC"]varis z nejaky divny vody :)

kdybys byl na kterýkoliv Sosně pořádaný e30 klubem, věděl bys že to funguje úplně jinak

samozřejmě že nebude 30 aut jezdit furt - ale propustnost tratě je mnohem větší - na 1250 metrech se dvě auta úplně ztratěj - stačí rozestup 200 metrů a je dost bezpečno - na žádný Sosně pořádaný e30 klubem nebyl problém že by se někdo s někym ?uknul

nebude to driftchallenge - tzn. bude se dat jezdit furt

je to celodenni akce a pronájem okruhu nestojí 500x15 ale mnohem víc... za takový prachy se jim nevyplatí ani dát nabídku - ale pokud to na takovýdle peníze dokážeš ukecat, tak tě beru jako spoluorganizátora a můžeš to jet dneska pomoct domluvit :)

zajimave, Sosna se da sehnat pronajem za par tisic, bez velkych znamosti za sets... Je mi jasne ze E30kari uz tam nesmej, proto ta zmena :lol:
PS: pokud bych zvedl telefon a zacal neco ohledne tohoto resit tak urcite ne s nekym cizim za zadkem... Proc taky. A ze za ty prachy se jim nevyplati davat ani nabidku? Ty jsi velkej hrac, ty rano nenapises ani radek dokud nekdo nevysmazi par tisicovek na drevo, hzmmm. :wink: To potom chapu ze mas karu s prumernou rychlosti 260 km/hod. Co ti to valej v ty skole do palice? :lol:

PS: k tomu ze se na 1250 metrech dve auta uplne ztratej: ano, prave proto, nechtel bych si nechat zvalet auto od nekoho predemnou nebo za mnou :lol: :lol: :lol:

Roberte holt tvoje kontakty sou mnohem lepší, ale poslední sosnu co zařizovali RX7-čkáři tak platili 30tis za den.....,

když tomu věříš :lol: Zrovna s jejich šéfem klubu jsem se bavil o Sosně a mám jiný info :lol:[/quote]

tak si na tom hold někdo namastil kapsu :wink: , info bylo cena okruhu 30tis/den. max 30aut a výsledek spočítáš sám ne? :-D[/quote]

ty trotle, ptal jsem se na cenu v Písku... motáš cenu ze Sosny a počet aut do Písku :wink:
JFK Čestný člen
Čestný člen

#57 Příspěvek od JFK Čestný člen »

To DC: nějak mi neštimuluje ta cena :lol: Předem nevíš kolik přijede aut ale už víš kolik to bude na osobu? Takže když přijede jenom 15 aut tak akci zrušíš? Když jich přijede 27 tak doplácíš ze svého 3.900,-? A když nás tam bude 37 tak to bude levnější? :lol: :lol: :lol: Nebo jsi se dohodl s okruhem na sazbu za jedno auto? Proč potom min. počet 30 aut? Samé otázky... to jsem š?oural, co? :lol:
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#58 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

DC píše:chtel bych znat ridice aut na okruhu - ostatní osoby budou většinou členové BMWklubu, E30 fora, RX7 klubu a jejich přítulkyně, milenky, manželky, děti... to už je každýho věc :)

vsak jo ... nebudeme prece delat jako klub sraz nekde, kde si nebudou moct clenove zajezdit jenom proto, ze je ty neznas. To by asi nebylo uplne nejlepsi. To si to muzeme, pokud se tak domluvime, pronajmout sami a bude to lepsi .. chapes? ... a navic cena muze bejt jina.
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od DC Výkonná rada »

JFK píše:To DC: nějak mi neštimuluje ta cena :lol: Předem nevíš kolik přijede aut ale už víš kolik to bude na osobu? Takže když přijede jenom 15 aut tak akci zrušíš? Když jich přijede 27 tak doplácíš ze svého 3.900,-? A když nás tam bude 37 tak to bude levnější? :lol: :lol: :lol: Nebo jsi se dohodl s okruhem na sazbu za jedno auto? Proč potom min. počet 30 aut? Samé otázky... to jsem š?oural, co? :lol:

seš pořadatel? ne, tak tě to vůbec nemusí zajímat - já se Ti taky do určování ceny tuning magazinu nepletu

není to pro mě zisková akce - případné vyjímky okolo ježdění dalších osob je možné na místě dořešit ke všeobecné spokojenosti, jen se snažím eliminovat riziko na minimum

místo rytí bych uvítal aspoň morální podporu...
JFK Čestný člen
Čestný člen

#60 Příspěvek od JFK Čestný člen »

co sem motáš TM? panáček je pořadatel, vteřina slávy zblbne málokoho, ale tebe chápu, konečně doceněnej... hmmm :lol:
Já bych spíš uvítal férové jednání, tzn určil cenu až podle toho kolik přijede aut a nemlžil... :wink:
Odpovědět