DC píše:LOPOLO píše:DC píše:PS: skvělý
P.S. se dava pod podpis
pane uciteli mam to pod svym prvnim a druhym podpisem, jestli ste si neracil vsimnout![]()
tak to sem asi slepej

LOPOLO píše:DC píše:LOPOLO píše: ... ale je funny jak se chytas ...
já rád, ale ještě víc funny je admin píšící offtopicy![]()
to vis, jinej kraj, jinej mrav ... my svobodni duchem na ty pravidla moc nejsme
DC píše:LOPOLO píše:DC píše:[quote="LOPOLO"] ... ale je funny jak se chytas ...
já rád, ale ještě víc funny je admin píšící offtopicy![]()
to vis, jinej kraj, jinej mrav ... my svobodni duchem na ty pravidla moc nejsme
LOPOLO píše:.. radeji mi vysvetli ktery podpisy si mel na mysli.
K tomu Pisku ... je fajn ze se snazis neco udelat ale pokud by to meli bejt "zavody", jak si naznacoval + slalom ( to fakt nevim jak chces poresit ale budis) pak me to az tak moc nezajima. Ja bych si jel proste zajezdit .. jen tak si zablbnout, vyzkouset si co uz umim a co ne. Mno, uvidim co z toho bude a jestli to bude mit smysl. Treba tu Sosnu co jste delali, tam to bylo fajn. Proste se jezdilo pro pobaveni. Skoda ze sem nemel cas zajet do Pisku s vama .. udelal bych nejaky fotky jak to tam vypada. Podle ty fotky z webu se mi totiz zda, ze se tam vejde akorat ta bila dodavka na storc a z kazdy strany zbyde jen par centaku. Jestli by nebylo nakonec vazne lepsi zkusit zase tu Sosnu .. jak to tam s vama vypada? Rozesli ste se ve zlym?
DC píše:Vena píše:Ja tam snad zajedu a natocim jedno kolo
jasne ale projed to jedno kolo radeji jen na kole, s autem by ses tam nemusel vejít protože je to hrooozne úzký![]()
DC píše:tady to prave bude pomalejsi nez v sosne, tak si nemyslim, ze by mely nastat nejaky extra vylety ven