LOPOLO píše:trosku se mi to komlikuje s autem .. snad bude do ty doby v poradku i kdyz o tom pochybuju
no to nemá nic společného s tvou absencí myslím... jede dost lidiček né? já to budu mít taky natěsno,mám objednanou novou spojku a přijde tak uterý ,středa
To už je asi delší doba co to psala, pokud vím já tak chtěla do Prahy (její bývalý německý maturitní ročník tam jede na Klassenfahrt a slíbila že tam na víkend přijede... )
Takže aktualizace, my nepřijedme (moc práce na 525ce... )
LOPOLO píše:trosku se mi to komlikuje s autem .. snad bude do ty doby v poradku i kdyz o tom pochybuju
Už víš něco bližšího co tomu je?
Ted je rozhozenej a a resej se vule ( ale musim rict ze to Hanz od oka skoro trefil!! .. bohuzel skoro ), pak nejaky tesneni nekde ( ne to papirovy hlavni, ale uz si nepamatuju presne kde ) a snad to bude OK. Musel jsem teda dat na karu zpatky otevrenej ale ten clovek mi slibil, ze to stihne udelat ( seskladat dohromady ) do patku. Bohuzel je tak vytizenej, mimo jiny Speedyho karou, ze mi to tam nemuze dat sam a tak budu muset jeste vyresit kdo mi to hodi, nejlip spolecne s pruzinama, na auto. BTW, Hanz se k tomu postavil statecne a tak nemuzu rict ani popel.
Ted je rozhozenej a a resej se vule ( ale musim rict ze to Hanz od oka skoro trefil!! .. bohuzel skoro ), pak nejaky tesneni nekde ( ne to papirovy hlavni, ale uz si nepamatuju presne kde ) a snad to bude OK. Musel jsem teda dat na karu zpatky otevrenej ale ten clovek mi slibil, ze to stihne udelat ( seskladat dohromady ) do patku. Bohuzel je tak vytizenej, mimo jiny Speedyho karou, ze mi to tam nemuze dat sam a tak budu muset jeste vyresit kdo mi to hodi, nejlip spolecne s pruzinama, na auto. BTW, Hanz se k tomu postavil statecne a tak nemuzu rict ani popel.
Takže přeci jen. Vůle mezi hruškou a talířovým kolem předpokládám.
Petr píše:[quote="LOPOLO"]trosku se mi to komlikuje s autem .. snad bude do ty doby v poradku i kdyz o tom pochybuju
Takže přeci jen. Vůle mezi hruškou a talířovým kolem předpokládám.[/quote]
Tam taky .. tam se to preskladava a pretesnuje ... a pak vule na zubech toho hlavniho soukoli kde se to pohybovalo v jistym rozsahu kolem pomyslnyho stredu, kterej je na spodni hranici prijatelny vule. Teda bylo to tesnejsi nez melo bejt .. proto asi to huceni.
Jsem línej se tady probírat v tý hromadě info, tak se možná blbě zeptám, ale v těch chatkách budou nějaký deky nebo si každej má vzít spacák a osobní topeníčko?