Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
kdo jede pres OL
dejk55 píše:Já se určitě přidám jsem na tom stejně jak greg.
Už by to chtělo slovo chlapa kerej by řekl přesně čas a místo.
Jinak místo bych nechal určitě u tho MC a čas je mi jedno.
chlapi - misto jsem napsal a cas taky. jedine co jsem chtel at tu napisete kdo pojede abych vedel na koho kdyz tak budeme cekat. takze jen cas a misto nechame u Mc.
Zatim jede - ja , xsun , Jawak , Psena , greg , Dargon , Skautik ,.... napiste ja jedu a cas a hototvo. patek za chvili....
-
- Kontaktovat uživatele:
GeorgosAc píše:dejk55 píše:Já se určitě přidám jsem na tom stejně jak greg.
chlapi - misto jsem napsal a cas taky. jedine co jsem chtel at tu napisete kdo pojede abych vedel na koho kdyz tak budeme cekat. takze jen cas a misto nechame u Mc.
Zatim jede - ja , xsun , Jawak , Psena , greg , Dargon , Skautik ,.... napiste ja jedu a cas a hototvo. patek za chvili....
asi i ja a margos? Kdy netusim

GeorgosAc píše:dejk55 píše:Já se určitě přidám jsem na tom stejně jak greg.
Se mnou nepočítáš??

-
- Kontaktovat uživatele:
Pavel píše:Ok kluci tak já vyrazímv 15.hod od nas a v OL budu tak kolem 16.15 - 16.30..........může mi někdo poslat do SZ mapku toho parkoviště.V Ol znám cestu jen do AAA![]()
![]()
![]()
narychlo:
http://www.atlanet.cz/mapa-sraz.gif
neni mozny to prejet pokud zahnes spravne na olomouc a nepojedes dal na hranice ... je to hned na kraju OL, vedle Carrefouru - ten je videt z dalky ... a jsou tam i informacni cedule k MC
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
taky jedu... z Brna hned po 16:00 (holt práce) v Olomouci jsem v 17:0O
To Psena: pokud budeš mít problém s károu tak Tě klidně vemu. Případně se ozvi 737/218559.
To Pavel: Můžeme se klidně potkat po 16:00 u AAA v Brně a pak jet společně.
To Psena: pokud budeš mít problém s károu tak Tě klidně vemu. Případně se ozvi 737/218559.
To Pavel: Můžeme se klidně potkat po 16:00 u AAA v Brně a pak jet společně.