Fikux píše:Jsem línej se tady probírat v tý hromadě info, tak se možná blbě zeptám, ale v těch chatkách budou nějaký deky nebo si každej má vzít spacák a osobní topeníčko?
to nevím,ale k vzhledem k datu,bych si raději spacák vzal,já tedy beru pro jistotu
takže pánové jelikož jsem už jednou zminoval že mám v sobotu narozeniny (tak doufám že mě koupíte nějaký darek ) -dělam si prdel,ale ikdyž ..... tak jako spravnej jihomoravák jsem objednal čerstvej "burčáček" - 5litrů + nějaké to vínko no asi ještě něco přiložím tvrdšího (snad to ten můj slabčák uveze )......může bejt???
Pavel píše:takže pánové jelikož jsem už jednou zminoval že mám v sobotu narozeniny (tak doufám že mě koupíte nějaký darek ) -dělam si prdel,ale ikdyž ..... tak jako spravnej jihomoravák jsem objednal čerstvej "burčáček" - 5litrů + nějaké to vínko no asi ještě něco přiložím tvrdšího (snad to ten můj slabčák uveze )......může bejt???
no když k tomu přihodíš nějakého Jima tak tě berem mezi své
Pavel píše:takže pánové jelikož jsem už jednou zminoval že mám v sobotu narozeniny (tak doufám že mě koupíte nějaký darek ) -dělam si prdel,ale ikdyž ..... tak jako spravnej jihomoravák jsem objednal čerstvej "burčáček" - 5litrů + nějaké to vínko no asi ještě něco přiložím tvrdšího (snad to ten můj slabčák uveze )......může bejt???
Ok...
Pavle voni tam nahoře nevědí co je dobrý, jasně že burčáček mňamy mňam
Návrh na odjezd z Prahy v pátek 23.9. Zatim to vypadá, že já, George_D a Martinéz budem vyrážet kolem pátý z Prahy, pokud by se chtěl ještě někdo přidat, tak dejte vědět
asi kaslem na HK, protoze ze shora nikdo nejede (alespon se neozvali) takze prijed do NA a pak vyrazime dal Asi to vemem pres Suchej vrch tak to bude zajimavy
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
patras píše:asi kaslem na HK, protoze ze shora nikdo nejede (alespon se neozvali) takze prijed do NA a pak vyrazime dal Asi to vemem pres Suchej vrch tak to bude zajimavy
Nemluvilo se něco o RK? Náchod je z Hradce velká zajíždka. Nerad bych jel sám, ale pomalu začínám uvažovat, že bych se přidal k někomu až v OL. Jestli mě teda do zítřka stihnou dát v servisu dohromady řízení.
patras píše:jo pojedem NA-RK- a asi vrchem pres Suchej vrh
Nějakou rozhlednu Suchý vrch jsem našel, ale jinak jsem mimo Tak v 15.30 v RK? Nějaké přesnější místo? Na 90% bych to bral (trochu v závislosti na mechanikoj, autě a dalším člověku).