ja sem jim rikal at to hodej na web .. vzdycky to byli oni co prskali ze nic nevedej a sami nereknou ... skoda. Az pojedem priste tak ti dam vedet.Maranelo píše:kuuurna skoda ze jsem o tom nevedel bych se prijel taky parkrat uklouznout![]()
![]()
a chci videotak supsup
![]()
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
mikrosrazek
No moc nechybelo k tomu aby jsme jeli zase domu, takze by z toho byli lidi akorat nasrany...LOPOLO píše:ja sem jim rikal at to hodej na web .. vzdycky to byli oni co prskali ze nic nevedej a sami nereknou ... skoda. Az pojedem priste tak ti dam vedet.Maranelo píše:kuuurna skoda ze jsem o tom nevedel bych se prijel taky parkrat uklouznout![]()
![]()
a chci videotak supsup
![]()
N54 PWR
-
- Klubové ID: 52
- Kontaktovat uživatele:
super ja jedu kazdopadne jinak mam uz take porizene 4x 15tky na tyto ucelyLOPOLO píše:to jo ... uz mam novy papuce na kare .. ted si jeste pucit dva 17" disky na dalsi gumy a muzem vyrazit znovusumachr píše:vcerejsi akcicka v pribrami byla super![]()
... asi koupim jeste nejaky patnactky disky na tyhle ucely.
-
- Klubové ID: 541
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, nemám ještě plnou registraci, tak nemůžu přidat nové téma do srazů, tak se prosím nezlobte, že využívám toto...
Před pár dny jsem koupil od jednoho zdejšího člena 316i Compacta, je to moje 1. bmw, tak se teprve rozkoukávám, ale jinak jsem nadmíru spokojenej, no to? úvodem, jinak se chci zeptat, jestli tu pořádáte taky nějaké srazy třeba v Praze? Rád bych poznal nový lidi se stejnym zájmem (doposavaď jsem ve felicia klubu a byla tam celkem sranda, tak bych to rád poznal i tady)
no, píšu docela zmateně jak teď na to koukám, no nic...

Před pár dny jsem koupil od jednoho zdejšího člena 316i Compacta, je to moje 1. bmw, tak se teprve rozkoukávám, ale jinak jsem nadmíru spokojenej, no to? úvodem, jinak se chci zeptat, jestli tu pořádáte taky nějaké srazy třeba v Praze? Rád bych poznal nový lidi se stejnym zájmem (doposavaď jsem ve felicia klubu a byla tam celkem sranda, tak bych to rád poznal i tady)

MAde in xsun - blahopreji ! at ti slouzi......CharlitoCZ píše:Ahoj, nemám ještě plnou registraci, tak nemůžu přidat nové téma do srazů, tak se prosím nezlobte, že využívám toto...
Před pár dny jsem koupil od jednoho zdejšího člena 316i Compacta, je to moje 1. bmw, tak se teprve rozkoukávám, ale jinak jsem nadmíru spokojenej, no to? úvodem, jinak se chci zeptat, jestli tu pořádáte taky nějaké srazy třeba v Praze? Rád bych poznal nový lidi se stejnym zájmem (doposavaď jsem ve felicia klubu a byla tam celkem sranda, tak bych to rád poznal i tady)no, píšu docela zmateně jak teď na to koukám, no nic...
![]()