Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

L.S.J.

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#1 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Co to je L.S.J.? 8O :D napadlo mě pro skalní nadšence bmw,pro které byla spanilka krátká udělat Long Spanilou Jízdu :lol: co vy nato? Je to pro lidi typu Rudosh,Bomba,Speedy,Jfk (Ti se nebojí vůbec) :lol: pak třeba Lopolo,Alp atd :D prostě vybrat nějakou super trasu kde je hodně pěkných zatáček....co vy na to?
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#2 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

jinak se nechci nikoho dotknout,ale je asi blbost aby na takové akci někdo mučil 524td nebo 518i ....
Malda
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Malda »

A co treba 318is :D
krakatit

#4 Příspěvek od krakatit »

740 na balonech je na okresky taky na pikachu :)
George_D
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od George_D »

Malda píše:A co treba 318is :D

Použiji slova M3maniaka "318is jen se srdcem" :lol:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#6 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

George_D píše:

No ono to je složité.... jsou lidi co pojedou líp v 318is než někteří lidi v 328 :D já jsem kdysi musel předjet všechny i ve Š 110 :D šlo o srdce a někdy spíš o bezmozek :lol: a dokážu se k tomu přiznat...mám totiž hodně známých,co mi tvrdí,že jezdí slušně a pomalu...jenže já je potkávám denně a vidím,že to není pravda.
Malda
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Malda »

George_D píše:

Jak jinak nez se srdcem... :D Kdyz pojedes,jedu taky.Koneckoncu dve stejny auta... :twisted:
Malda
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Malda »

M3maniac píše:
George_D píše:

No ono to je složité.... jsou lidi co pojedou líp v 318is než někteří lidi v 328 :D já jsem kdysi musel předjet všechny i ve Š 110 :D šlo o srdce a někdy spíš o bezmozek :lol: a dokážu se k tomu přiznat...mám totiž hodně známých,co mi tvrdí,že jezdí slušně a pomalu...jenže já je potkávám denně a vidím,že to není pravda.

Je to o srdci... A taky trochu o strachu... :twisted:
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#9 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

ty woe,jde vidět ,že hrajou Vyvolení :( žádná reakce :lol: se z nich neposerte z těch Big bratrů apod. :D
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#10 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

M3maniac píše:ty woe,jde vidět ,že hrajou Vyvolení :( žádná reakce :lol: se z nich neposerte z těch Big bratrů apod. :D

:lol: :lol: :lol:
Malda
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Malda »

M3maniac píše:ty woe,jde vidět ,že hrajou Vyvolení :( žádná reakce :lol: se z nich neposerte z těch Big bratrů apod. :D

Tak se bez taky divat... Je to velice prinosny porad... :lol: :lol: :lol:
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#12 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

M3maniac píše:Co to je L.S.J.? 8O :D napadlo mě pro skalní nadšence bmw,pro které byla spanilka krátká udělat Long Spanilou Jízdu :lol: co vy nato? Je to pro lidi typu Rudosh,Bomba,Speedy,Jfk (Ti se nebojí vůbec) :lol: pak třeba Lopolo,Alp atd :D prostě vybrat nějakou super trasu kde je hodně pěkných zatáček....co vy na to?

A co okruh? Prijed do mostu at si muzes vyzkouset na co opravdu mas .. zname tam casy ruznejch aut a bude skvely porovnani... a navic, tam clovek nikomu neublizi ani kdyz to prepiskne ( maximalne sobe a svymu autu ) :wink:
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#13 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

LOPOLO píše:
M3maniac píše:Co to je L.S.J.? 8O :D napadlo mě pro skalní nadšence bmw,pro které byla spanilka krátká udělat Long Spanilou Jízdu :lol: co vy nato? Je to pro lidi typu Rudosh,Bomba,Speedy,Jfk (Ti se nebojí vůbec) :lol: pak třeba Lopolo,Alp atd :D prostě vybrat nějakou super trasu kde je hodně pěkných zatáček....co vy na to?

A co okruh? Prijed do mostu at si muzes vyzkouset na co opravdu mas .. zname tam casy ruznejch aut a bude skvely porovnani... a navic, tam clovek nikomu neublizi ani kdyz to prepiskne ( maximalne sobe a svymu autu ) :wink:

no to je právě to co nechci,dokazovat si na co mám.... :? jsem strašnej trémista :D nemám rád když mě sleduje hodně lidí :lol:
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#14 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

M3maniac píše:
LOPOLO píše:

no to je právě to co nechci,dokazovat si na co mám.... :? jsem strašnej trémista :D nemám rád když mě sleduje hodně lidí :lol:

To je v poho .. mam to obcas taky tak a bejvam jeste nervoznejsi kdyz je nejaky ocekavani .. ale ver mi, po jednom kole to z cloveka spadne protoze na to nema cas :wink: ... staci se nebrat tak hrozne vazne :-)
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#15 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

LOPOLO píše:
M3maniac píše:
LOPOLO píše:[quote="M3maniac"]Co to je L.S.J.? 8O :D napadlo mě pro skalní nadšence bmw,pro které byla spanilka krátká udělat Long Spanilou Jízdu :lol: co vy nato? Je to pro lidi typu Rudosh,Bomba,Speedy,Jfk (Ti se nebojí vůbec) :lol: pak třeba Lopolo,Alp atd :D prostě vybrat nějakou super trasu kde je hodně pěkných zatáček....co vy na to?

To je v poho .. mam to obcas taky tak a bejvam jeste nervoznejsi kdyz je nejaky ocekavani .. ale ver mi, po jednom kole to z cloveka spadne protoze na to nema cas :wink: ... staci se nebrat tak hrozne vazne :-)[/quote]

ono okruh je úplně jiná věc než silnice....člověk to přežene raz dva :D
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#16 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

M3maniac píše:ono okruh je úplně jiná věc než silnice....člověk to přežene raz dva :D

jezdim casto a neprehnal sem to "nikdy" ... jen asi 2x kacirek :-)
Misa Moderátor
Moderátor

#17 Příspěvek od Misa Moderátor »

Neser :lol: každej není závislák na foru a jde taky někdy třeba pokecat do hospy :lol:
E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#18 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Misa píše:

Neser :lol: každej není závislák na foru a jde taky někdy třeba pokecat do hospy :lol:

já vím,s křečíkem v kapse :D nebo raději s dvouma aď vidělávaj :lol:
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#19 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

alp píše:
M3maniac píše:
Misa píše:[quote="M3maniac"]ty woe,jde vidět ,že hrajou Vyvolení :( žádná reakce :lol: se z nich neposerte z těch Big bratrů apod. :D

ty taky vidis ve vsem vydelek :)))

... jsme sli uplne normalne posedet a pokecat ...

ad LSJ proc ne ... muzem se projet, ale to abych fakt uz sehnal ten novej motor, abych vam stacil :))))

Dobry jizdy byly kdysi davno s autotuning klubem. Jelo se z Prahy, pres jihlavu, zdar, chvili na letisti a pak vrchem zpet. Krasny prujezd cca 200-300km, zadny extra rychly, proste pohodova jizda pro radost z jizdy :)[/quote]

TAK jak pises Alpe... rad bych se kdykoli projel pro raost z jizdy , klidne na cely vikend kam az to pujde , nekde prespat , popit , pokecat a pak home. a nejen v ramci celorepublikoveho srazu. spousta lidi se vali o vikendu doma a nudi se. faktem je ze to ma sve kouzlo kdyz je tech aut vice.... a tras je po ČR taky spousta....
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#20 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

GeorgosAc píše:
alp píše:
M3maniac píše:[quote="Misa"][quote="M3maniac"]ty woe,jde vidět ,že hrajou Vyvolení :( žádná reakce :lol: se z nich neposerte z těch Big bratrů apod. :D

ty taky vidis ve vsem vydelek :)))

... jsme sli uplne normalne posedet a pokecat ...

ad LSJ proc ne ... muzem se projet, ale to abych fakt uz sehnal ten novej motor, abych vam stacil :))))

Dobry jizdy byly kdysi davno s autotuning klubem. Jelo se z Prahy, pres jihlavu, zdar, chvili na letisti a pak vrchem zpet. Krasny prujezd cca 200-300km, zadny extra rychly, proste pohodova jizda pro radost z jizdy :)[/quote]

TAK jak pises Alpe... rad bych se kdykoli projel pro raost z jizdy , klidne na cely vikend kam az to pujde , nekde prespat , popit , pokecat a pak home. a nejen v ramci celorepublikoveho srazu. spousta lidi se vali o vikendu doma a nudi se. faktem je ze to ma sve kouzlo kdyz je tech aut vice.... a tras je po ČR taky spousta....[/quote]

to Alp: bohužel lidi musej vidělávat aby mohli mít bmw koníček :D

to ACS: no kolikrát jsem ti volal? a kolikrát si mohl?a kolikrát si se stavil?
Odpovědět