Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

L.S.J.

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#21 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

To M3M - volals mi mnohokrat , neprijel jsem ani jednou , nemohl jsem v ani jednom pripade. to priznavam :oops: ... nebudu to nicim omlouvat , porad nemam na nic cas. nekdy bych potreboval at ma den aspon 32 hodin.

Mel jsem na mysli , ze se zverejni trasa , a kazdy kdo chce jet at se prihlasi dle sveho volneho casu.
skautik Čestný člen
Čestný člen

#22 Příspěvek od skautik Čestný člen »

alp píše:
M3maniac píše:to Alp: bohužel lidi musej vidělávat aby mohli mít bmw koníček :D

No jak se to vezme, nemyslim ze by platilo, mit bmw konicek = bezhlave vydelavat uplne na vsem. Takovych jedincu mozna par je, ale my se mezi ne neradime a nikdy jsme nepatrili mezi ty, kteri musi na kazde veci bezpodminecne neco vytriskat. Sice mozna mame doma starsi, pomalejsi popelnici, ale mame ji radi :) ... a vo tom to je ...

bingo :)
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Bombarder »

Rene, myslis neco jako Ostrava - Jistebnik s M3 a 325i?
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#24 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

alp píše:

No jak se to vezme, nemyslim ze by platilo, mit bmw konicek = bezhlave vydelavat uplne na vsem. Takovych jedincu mozna par je, ale my se mezi ne neradime a nikdy jsme nepatrili mezi ty, kteri musi na kazde veci bezpodminecne neco vytriskat. Sice mozna mame doma starsi, pomalejsi popelnici, ale mame ji radi :) ... a vo tom to je ...

Hmm...a kdo tady povídal něco o bezhlavém vydělávání úplně na všem??? 8O ode mne to byla pouze legrace s křečíkama ,nic víc.... já jen psal práce-peníze-koníček :D vytřískání peněz je divnej výraz...
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#25 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Bombarder píše:Rene, myslis neco jako Ostrava - Jistebnik s M3 a 325i?

jj :D nebo teďka z vítkova M3-M5 :D
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#26 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

skautik píše:
alp píše:

bingo :)

co znamená to bingo kámo? :D to by mě zajímalo,bych se pak rozepsal :D trochu k problematice :lol:
Misa Moderátor
Moderátor

#27 Příspěvek od Misa Moderátor »

M3maniac píše:
alp píše:

Hmm...a kdo tady povídal něco o bezhlavém vydělávání úplně na všem??? 8O ode mne to byla pouze legrace s křečíkama ,nic víc.... já jen psal práce-peníze-koníček :D vytřískání peněz je divnej výraz...

V pohodě René, jen prostě "křečíci" a "vydělávat" jsou dvě absolutně neslučitelná slova 8) To je snad horší než báwo - když není na benál nejezdí se, ale tyhle potvory žerou furt - a maj strašnou spotřebu :lol:
E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#28 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Misa píše:
M3maniac píše:
alp píše:[quote="M3maniac"]to Alp: bohužel lidi musej vidělávat aby mohli mít bmw koníček :D

V pohodě René, jen prostě "křečíci" a "vydělávat" jsou dvě absolutně neslučitelná slova 8) To je snad horší než báwo - když není na benál nejezdí se, ale tyhle potvory žerou furt - a maj strašnou spotřebu :lol:[/quote]

No to já jsem v pohodě :lol: směju se jak Batman,od ucha k uchu :D
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od RuDoSh »

M3maniac píše:No to já jsem v pohodě :lol: směju se jak Batman,od ucha k uchu :D

Obrázek
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#30 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Rudo tvé rozpoznávací schopnosti si fakt myslí,že se ten netopýr směje??? :D :lol: :twisted: :mrgreen: mi připadá že ho právě trefil po souloži šlak! :lol:

P.S. a nebo je smutnej z toho,že si na něho nedošáhne a nemůže se vyhulit :mrgreen:
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od RuDoSh »

M3maniac píše:Rudo tvé rozpoznávací schopnosti si fakt myslí,že se ten netopýr směje??? :D :lol: :twisted: :mrgreen: mi připadá že ho právě trefil po souloži šlak! :lol:

P.S. a nebo je smutnej z toho,že si na něho nedošáhne a nemůže se vyhulit :mrgreen:

jestli se smeje je mi jedno..... hlavne ze sem se nasmal ja :lol:
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Bombarder »

M3maniac píše:Rudo tvé rozpoznávací schopnosti si fakt myslí,že se ten netopýr směje??? :D :lol: :twisted: :mrgreen: mi připadá že ho právě trefil po souloži šlak! :lol:

slak to asi nebude. prirozeni je porad pripraveno na hulbu..
sumachr
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od sumachr »

M3maniac píše:Co to je L.S.J.? 8O :D napadlo mě pro skalní nadšence bmw,pro které byla spanilka krátká udělat Long Spanilou Jízdu :lol: co vy nato? Je to pro lidi typu Rudosh,Bomba,Speedy,Jfk (Ti se nebojí vůbec) :lol: pak třeba Lopolo,Alp atd :D prostě vybrat nějakou super trasu kde je hodně pěkných zatáček....co vy na to?

tak ted ses me tedy dotknul :lol: :lol: :lol: :lol:
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od RuDoSh »

zpatky k tematu! :) Jsem pro, ale letos uz nemam v rozpoctu zadne rezervy.... :-(

btw. po tom vikendu mi to trochu oleje taky usrklo a rozsvitila se kontrolka vymeny oleje :)
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#35 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

RuDoSh píše:zpatky k tematu! :) Jsem pro, ale letos uz nemam v rozpoctu zadne rezervy.... :-(

btw. po tom vikendu mi to trochu oleje taky usrklo a rozsvitila se kontrolka vymeny oleje :)

30 kamiómu po 7mega na place a neni na benál??? :D
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od RuDoSh »

M3maniac píše:30 kamiómu po 7mega na place a neni na benál??? :D

jsem obyc zamestnane, kdybych musel platit jen benal tak si piskam ;-)

ale ted olej, gumy, ruceni a jeste nejake detajly na aute (v lednu technicka, z diferaku trochu prolina olej a tlumic s rucni brzdou KO) :-(
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od Bombarder »

RuDoSh píše:
M3maniac píše:30 kamiómu po 7mega na place a neni na benál??? :D

jsem obyc zamestnane, kdybych musel platit jen benal tak si piskam ;-)

ale ted olej, gumy, ruceni a jeste nejake detajly na aute (v lednu technicka, z diferaku trochu prolina olej a tlumic s rucni brzdou KO) :-(

njn, po jeptiškách.. :?
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#38 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Já bych byl pro, ale teď budu 14dni na dovolené, tak jedině pak, jeslti budou nějaký prachy a čím jet.
skautik Čestný člen
Čestný člen

#39 Příspěvek od skautik Čestný člen »

M3maniac píše:
RuDoSh píše:zpatky k tematu! :) Jsem pro, ale letos uz nemam v rozpoctu zadne rezervy.... :-(

tobe otec taky vsechno platil :?:
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#40 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

skautik píše:
M3maniac píše:

tobe otec taky vsechno platil :?:

chlapci opět jste nepochopili legraci :? ja taky chápu za nákupku a po jeptiškách :D Skautíku mi otec neplatil nikdy nic,teda jako děcko mě živil to zase jo(ale když jsem mu řek že chci 5kaček na zmrzku tak že prý nee,aď jsi jdu nazbírat prázdné flašky)....od 17ti bydlím sám jo a svatební dar bylo 5000kč asi 6let po svatbě :lol: jen pro představu :D pro ty co si myslí,že mi lítaly pečení holubi do huby....
Odpovědět