m3maniku nechces mi toho mazla radeji za 1ook nechat nez to spatne skonci

Maranelo píše:tak sem omrkul to pro dilyny a musim rict ze v 1:35 me rozbolelo bricho a neudelalo se mi dobreale nastesti se to povedlo se vsema
srovnat
![]()
![]()
m3maniku nechces mi toho mazla radeji za 1ook nechat nez to spatne skonci![]()
![]()
Pičí chlup? Tak to tam bylo ještě hafo místaM3maniac píše:Maranelo píše:tak sem omrkul to pro dilyny a musim rict ze v 1:35 me rozbolelo bricho a neudelalo se mi dobreale nastesti se to povedlo se vsema
srovnat
![]()
![]()
![]()
Ne,nechciale přiznávám že to bylo na pičí chlup
já už jen čekal na ránu,ale díky bohu jsem to ukočíroval....jde o to že ty gumy co tam mám neskutečně drží.... takže mu musím víc naložit,když ho chci urvat a nějak se to prostě kouslo
mě jen hřeje,že jsem M3 e46 ujížděl a já čekal že mě roztrhá...by? na rovince... jinak super akce!!! Jinak ta e46ka má nádherný zvuk!!!
M3maniac píše:Maranelo píše:tak sem omrkul to pro dilyny a musim rict ze v 1:35 me rozbolelo bricho a neudelalo se mi dobreale nastesti se to povedlo se vsema
srovnat
![]()
![]()
![]()
já už jen čekal na ránu,ale díky bohu jsem to ukočíroval....jde o to že ty gumy co tam mám neskutečně drží.... takže mu musím víc naložit,když ho chci urvat a nějak se to prostě kouslo
mě jen hřeje,že jsem M3 e46 ujížděl a já čekal že mě roztrhá...by? na rovince... jinak super akce!!! Jinak ta e46ka má nádherný zvuk!!!
M3maniac píše:já už jen čekal na ránu...
papyk píše:Pičí chlup? Tak to tam bylo ještě hafo místaM3maniac píše:Maranelo píše:tak sem omrkul to pro dilyny a musim rict ze v 1:35 me rozbolelo bricho a neudelalo se mi dobreale nastesti se to povedlo se vsema
srovnat
![]()
![]()
![]()
A kolik ti z těch gum zbylo?
LOPOLO píše:Ten tanecek byl dobrej
LOPOLO píše:Ten tanecek byl dobrej
MK píše:LOPOLO píše:Ten tanecek byl dobrej
už to tady třikrát mažu, abych nevypadal jako stárnoucí moralizující debil a zase píšu zpátky, ale teď už to nechám, protože třikrát tejdně vozím těhotnou manželku na injekce autem po Praze... Takže asi takhle: M3Maniacu, jsi asi pohodář, ale taky pěkný pako, a to neokecáš![]()
![]()
![]()
![]()
Bombarder píše:MK píše:LOPOLO píše:Ten tanecek byl dobrej
už to tady třikrát mažu, abych nevypadal jako stárnoucí moralizující debil a zase píšu zpátky, ale teď už to nechám, protože třikrát tejdně vozím těhotnou manželku na injekce autem po Praze... Takže asi takhle: M3Maniacu, jsi asi pohodář, ale taky pěkný pako, a to neokecáš![]()
![]()
![]()
![]()
staci, kdyz to smazes jenom 2x..
MK píše:LOPOLO píše:Ten tanecek byl dobrej
![]()
![]()
![]()
M3maniac píše:MK píše:LOPOLO píše:Ten tanecek byl dobrej
![]()
![]()
![]()
Řeknu jen tohle.... v té zatáčce jsem dal plný až jsem viděl,že nic nejede.... takže jezdi s ženou opatrně,aď to dobře dopadne.... já svou odvezl do porodnice vpohoa oba jsem zas vpoho dovezl domů...