sorry, sem si to precetl az ted
bych te jinak mohl protahnout na moji, nejak moc to neresej, kdyz prijde nekdo pozvanej a ma s sebou nakej doprovod tak to napisou i jim...
A o co tam slo (akce je i pristi nedeli, takze se tam muzete jet este podivat):
nejdriv nam dali nazrat, pak nas nahnali do stanu kde byl teoreticky vyklad Xdrive (uroven spis tak aby to pochopily (a koupily si) manzelky pritomnych panu

).
Pak nam chlapek ukazak na takovy valeckovy trati jak to projede X5 (Xdrive umi nastavit kroutak libovolne na predni-zadni podle toho, co prohrabuje) a potom tam vjel s medourem Mkem, kterej ma stalej pomer a jenom mu ESP dobrzduje proklouzavajici kola. Byl to docela rozdil, BMW se chytlo hned, medourista na to musel docela slapnout a pockat si
Dalsi disciplina byla uz ridicska - slalom s X5tkama a X3. Oboje 3.0 Diesel automat a porad me vysilackou prudili dyz sem na to moc slapal
Pak nas poslali na vetsi okruh, taky kuzelky, ale i s docela dlouhou rovinkou a merenim rychlosti pred esickem a po esicku. Tam (dokud jim nezacal nakej manik palit spojky

) nas celkem nechali vyblbnout, jezdilo se na 530 ix a !! jako srovnani Audi A6 3.2 Quattro. Oboje na stejnym obuti, jak ty bava tak audiny mely na tachaci max 5000km, no luxus. A musim teda rict, ze Xdrive x Quattro JE ZNAT. + je hodne znat do dynamicky nastavovani ucinnosti volantu (jedu pomalu - staci tocit malo a zataci hodne), slalom s BMW byl fakt o tridu jinde. Ale zase interier ma podle me nova petka dost divnej, zatimco audinka se mi libila moc.
No a posledni disciplina byla jizda v provozu, jelo se asi hodinu za manikem s X5tkou, kazdej vyfasoval nejaky auto a protahl nas po okoli - dalnice - okreska - polni cesta. Ja sem vyfasl 530 ix manual v touringu a libila se mi teda moc

. Nejdriv sem se bal, ze se pojede nejak predpisove, ale na dalnici na to hned slapl a cela kolona 10ti BMW frcela 230
Takze akci doporucuju, jenom charakter je trochu jinej nez klubovy srazy na parkingu na cernaku, asi cekaj ze si od nich neco koupime ci co

.