Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
regional volume II. 13.10.2005 - rezervovano
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Hm takže pár lidiček bude i na Černym mostě kolem 19 hod tak komu se nechce házet koulí, at přijede na špeka 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Soráč já nic nerozděluji, mam na černáku schuzku kvůli nejakejm dílům a na bowling můžu jít u nás, nic ve zlym. Klidně si dejte bowling a kdo nechce na bowling, tak se klidně může stávnout na černáku a pokecat, pokouřit a pak táhnout do .... Jak kdo chce 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
1Pavel píše:Ofico sraz je na Butovicich!!! A basta.
JJ ofiko v butovicích a standartní trosky na černáku

- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Misa píše:Butovice hlásí dobrý!!! Co Čerňák?![]()
BTW jsme se sešli téměř ve stejné sestavě jako před tejdnem![]()
Fotky nemám
Čerňák v klídku

alp píše:no nejvetsi sranda na tom je, ze se to poradalo kvuli tem co nemohli minulej tyden. A bohuzel se z nich nikdo neukazal, takze ponauceni pro priste = na organizaci cehokoliv se vykvajznout a chodit si dle sveho ... v ramci tech co chodej vzdycky ... a domlouvat se jenom s nimi ...
jinak super hosi ...
Naprosto souhlasim. Fotky dodam zitra, nechal jsem je doma ve fotaku.
ja bych prijel, ale za tejden mi budete nadavat, ze jsem vas nakazil ...alp píše:no nejvetsi sranda na tom je, ze se to poradalo kvuli tem co nemohli minulej tyden. A bohuzel se z nich nikdo neukazal, takze ponauceni pro priste = na organizaci cehokoliv se vykvajznout a chodit si dle sveho ... v ramci tech co chodej vzdycky ... a domlouvat se jenom s nimi ...
jinak super hosi ...

stealth píše:ja bych prijel, ale za tejden mi budete nadavat, ze jsem vas nakazil ...alp píše:no nejvetsi sranda na tom je, ze se to poradalo kvuli tem co nemohli minulej tyden. A bohuzel se z nich nikdo neukazal, takze ponauceni pro priste = na organizaci cehokoliv se vykvajznout a chodit si dle sveho ... v ramci tech co chodej vzdycky ... a domlouvat se jenom s nimi ...
jinak super hosi ...
Po předložení lékařského potvrzení ti bude odpuštěno

Brzo se uzdrav

E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
ex E36 316iCompact
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Vždyt o nic nejde, já jen minule napsal že nemůžu, ale že další tejden by to šlo, ale nečekal jsem bowling. My jsme se sešli ve 4 lidech a dobrou hodku jsme pokecali a tak a bylo to v klídku. Napsal jsem kdo chce přijet jen kvůli tomu, jestli nekdo nechce na koule, tak může přijet. To je fuk, já příště budu zticha. A užili jste si to ne?? Tak o co jde, každej je spokojenej a odjel dom.
Fikux: No nevim co by na tobě bylo zajímavýho
Fikux: No nevim co by na tobě bylo zajímavýho

- George_D
- Kontaktovat uživatele: