Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Most 22.10.2005..?

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
Maslista

#21 Příspěvek od Maslista »

Tahám si tu triko a vy to berete tak vážně... :roll: .. je mi jasný dvoulitrový clio pojede SAKRA líp než obyčejná 318i.. :lol: :lol:
i když minulej rok jsem ukazoval slušně záda nějakýmu maserati.. holt do zatáček se mu nechtělo jako mně.. :lol:

jinak a z jiného soudku.. než jsem pořídil moje současné BMW.. měl jsem Mazdu 626 2,0l GT kupé předohrab ... byla to nějaká limitovaná edice sportovní podvozek sportovní kratší převodovka... dohromady to mělo 148Ps vím žádnej zázrak, ale Clio 2,0 16v cca 170Ps dostal v Mostě na prdel... podjel jsem ho v tý první vracečce a zbytek dvou kol se za mnou držel... cílovou rovinku jsem čekal že mi dá pokusil se předjet, ale asi málo PS, na konci rovinky se musel vrátit za mně... to že se jednalo Clio 2,0l jsem zjistil až v boxu... bylo mi hned divný že se mně ten prcek tak drží...

ten den jsem byl král :lol: ..nepředjel mně ani FIat kupé turbo

Na to auto strašně rád vzpomínám.. na to že to byl předohrab mnělo hrozně dobré jízdní vlastnosti .. podle potřeby přetáčivé nebo naopak nedotáčivé... mám na něj hodně dobrých vzpomínek... byl to nezmar...

OT..!! omlouvám se za tu nostalgii, ale přišlo to na mně a musel jsem se o to s vámi podělit.. :cry: :oops:
Maslista

#22 Příspěvek od Maslista »

Co v tom máš za úpravy Lukáši... ?
sumachr
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od sumachr »

Speedy píše:Řekl bych, že nepůjde o zrychleni ale o rychlost v zatáčkách :-) škoda, ze nemám 323 v OK stavu, snad bych si to konečně s lukášem mohl rozdat :-)

jeste by si ho predjel a to by uz nerozdychal :lol: :lol: :lol:
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#24 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

LoL fakt je zabava pozorovat jak nekterym lidem staci tak malo, Lopolo to jsi jeste nepochopil ze se tvyma prehnanyma reakcema na moji homo karu neskutecne bavim? :lol: :lol: Fakt to tak nezer... :P
N54 PWR
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#25 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Maslista píše:Co v tom máš za úpravy Lukáši... ?

Ja bych rekl ze zadny, od serie se lisi jen sportovnim filtrem (kterej se projevuje jen na zvuku) a posunutym omezovacem o 250ot/min...
N54 PWR
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#26 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

LOPOLO píše:
Hanz píše:myslim ze to nic nemeni na tom, ze ta homokara jede pekne a na okruhu ti zamava :-)

to sem videl kdyz honil Roberta s nalozenym kombikem a meli oba zhruba stejne "kvalitni" gumy ... :D :D :D .. bylo to samy do pice, kurva ... a tak kdyz ho nemoh dohnat.

No jasne do pice a kurwa jsem rikal proto ze jsem ho nemohl dohonit... :lol: :lol: :lol: Videl jsi to video? Me prijde ze ne, protoze do pice a kurwa jsem tam rval celou pul hodinu a roberta jsem potkal v poslednich dvou kolech... :D
N54 PWR
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#27 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Lukas H. píše:
LOPOLO píše:
Hanz píše:myslim ze to nic nemeni na tom, ze ta homokara jede pekne a na okruhu ti zamava :-)

to sem videl kdyz honil Roberta s nalozenym kombikem a meli oba zhruba stejne "kvalitni" gumy ... :D :D :D .. bylo to samy do pice, kurva ... a tak kdyz ho nemoh dohnat.

No jasne do pice a kurwa jsem rikal proto ze jsem ho nemohl dohonit... :lol: :lol: :lol: Videl jsi to video? Me prijde ze ne, protoze do pice a kurwa jsem tam rval celou pul hodinu a roberta jsem potkal v poslednich dvou kolech... :D

prave ze sem to video videl :-) .. prvne jsi dostal na nezahratejch gumach smyk, pak ses v predkolu hnal do kazdy zatacky a kazdou treti prepisknul :-) .. proto si rval, ne? .. me to prislo jako bys nadaval ze to vubec nesedi. Pak si honil Roberta a i prez jeho tanecky jsi ho nedojel. Ja nerikam ze nto jede spatne, to vubec ne .. jenom ze to auto krapet precenujes :)
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#28 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

LOPOLO píše:prave ze sem to video videl :-) .. prvne jsi dostal na nezahratejch gumach smyk, pak ses v predkolu hnal do kazdy zatacky a kazdou treti prepisknul :-) .. proto si rval, ne? .. me to prislo jako bys nadaval ze to vubec nesedi. Pak si honil Roberta a i prez jeho tanecky jsi ho nedojel. Ja nerikam ze nto jede spatne, to vubec ne .. jenom ze to auto krapet precenujes :)

Jo kazdou zatacku jsem prepisknul protoze to auto na tech gumach vubec nebrzdilo, byl jsem proste zvyklej uplne na neco jinyho... Proto jsem tak nadaval a jel tak blbe, vedel jsem totiz ze se to 14 dni pred tim chovalo o 100% lip... Po trech kolech jsem premyslel o tom ze to nema cenu a ze pojedu z5 do depa, ale kdyz jsi tam mel ty kamery tak jsem chtel aspon neco natocit...
N54 PWR
coupe328
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od coupe328 »

neco malo z Mostu :)
Přílohy
baw1.jpg
baw1.jpg (71.21 KiB) Zobrazeno 1060 x
coupe328
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od coupe328 »

:)
Přílohy
baw2.jpg
baw2.jpg (70.02 KiB) Zobrazeno 1057 x
Martinéz

#31 Příspěvek od Martinéz »

coupe328 píše:neco malo z Mostu :)

to je V8, co? 8O
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#32 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Lukas H. píše:LoL fakt je zabava pozorovat jak nekterym lidem staci tak malo, Lopolo to jsi jeste nepochopil ze se tvyma prehnanyma reakcema na moji homo karu neskutecne bavim? :lol: :lol: Fakt to tak nezer... :P

a ty si myslis ze se nebavim nebo co? :lol: :lol: :lol:
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#33 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Martinéz píše:

to je V8, co? 8O

Jo .. :-) .. jezdi mu to zatracene pekne
coupe328
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od coupe328 »

Martinéz píše:

to je V8, co? 8O

jojo,peklo na kolech :D ten zvuk,to bylo neco tak krasneho 8O :P
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#35 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

coupe328 píše:
Martinéz píše:

to je V8, co? 8O

jojo,peklo na kolech :D ten zvuk,to bylo neco tak krasneho 8O :P

Tak to mi uteklo... Cim jsi tam byl ty? Jezdil jsi?
N54 PWR
coupe328
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od coupe328 »

Tak to mi uteklo... Cim jsi tam byl ty? Jezdil jsi?[/quote]

Tusim,ze jsi tam byl cliem 2l,kde jsi se houpal na klici a prezouval kola,tak jsem stal ob jedno auto vedle tebe :D

Byl jsem tam timto :) Tohle mam preci jen lepe v pazi,tak jsem bawika nechtel riskovat
Přílohy
ibiz.jpg
ibiz.jpg (41.33 KiB) Zobrazeno 1296 x
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#37 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

coupe328 píše:Tusim,ze jsi tam byl cliem 2l,kde jsi se houpal na klici a prezouval kola,tak jsem stal ob jedno auto vedle tebe :D

Byl jsem tam timto :) Tohle mam preci jen lepe v pazi,tak jsem bawika nechtel riskovat

Jj jsem tam jel s horeckou a mel jsem co delat abych vubec prezul, dal jsem pet jizd a jel v jednu domu... Mel jsi se stavit... :)
N54 PWR
Fikux

#38 Příspěvek od Fikux »

Výborná akcička !!!

To Lukáš H. : jede ti to moc pěkně :P

PS: více foto zde: http://album.volny.cz/ghost82/browse.ph ... owse_page=
Odpovědět