byl jsem tam vcera kolem 18hodiny a naprosto v pohode, rozehnal jsem tam posledni opozdilce s predolkama a rozryte to neni, jen doufam, ze to dnes mo c nenataje, protoze jsem mel uz vcera problem se z nekterejch mist rozjet.
Marek-is píše:Nechto na 16hod.To bude idealka a i trochu svetla na winterDrift....
mezi ctvrtou az pul patou ...benzinka Shell Velkomoravska ...
Já myslím že by to aj šlo.......jen nevím která benzinka to je Když přijedu od hranic tak kam?Já ten olomóc moc neznám...pojedem si někde zablbnout nebo jo?......
ve sternberku mame placek na cviceni autoskol cca 20x40 metru nejak tak presne a nejsou tma zadna auta ale musel bych se podivat v jakem to je stavu jeslti tam je ci neni hodne snehu jinak to je celoasvalt
dargon píše:ve sternberku mame placek na cviceni autoskol cca 20x40 metru nejak tak presne a nejsou tma zadna auta ale musel bych se podivat v jakem to je stavu jeslti tam je ci neni hodne snehu jinak to je celoasvalt
Marek-is píše:Nechto na 16hod.To bude idealka a i trochu svetla na winterDrift....
Já myslím že by to aj šlo.......jen nevím která benzinka to je Když přijedu od hranic tak kam?Já ten olomóc moc neznám...pojedem si někde zablbnout nebo jo?......
Od Hranic prejedes rovne kolem AAA Auto a pak zase na svetlach rovne , prejedes most a mas ji po prave strane.
xsun píše:[quote="Marek-is"]Nechto na 16hod.To bude idealka a i trochu svetla na winterDrift....
Od Hranic prejedes rovne kolem AAA Auto a pak zase na svetlach rovne , prejedes most a mas ji po prave strane.[/quote]
dargon píše:ve sternberku mame placek na cviceni autoskol cca 20x40 metru nejak tak presne a nejsou tma zadna auta ale musel bych se podivat v jakem to je stavu jeslti tam je ci neni hodne snehu jinak to je celoasvalt
Načrtnem tam provizorní okruh a budem drandit Ale jestli to má smysl Nedovedu si ted predstavit 20x40 metru, jestli to bude stacit?
hradisko je v olomouci kousek za nim je takovej placek kde trenujou autoskoly ... vsak poznas ...
zitra teda nejak kolem ty pul paty na ty shellce, tam se dohodnem kam zajedem a uvidi se kolik se nas sjede ... snehu bude dost, myslim ze hradisko nebo podesy budou v pohode .. skoda ze nemame kuzely, ale v ty tme by asi stejne byly k nicemu
To je tak na toceni se na miste
ale vede k tomu dlouha cesta se muzes poradne rozjed max skoncis v lese