Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

olomouc

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
Fikop
Kontaktovat uživatele:

#101 Příspěvek od Fikop »

xsun píše:
Fikop píše:
skautik píše:myslim ze hradisko to jisti

Kde a co je to Hradisko? Je to daleko od Olomóce?

hradisko je v olomouci :) kousek za nim je takovej placek kde trenujou autoskoly ... vsak poznas ...

zitra teda nejak kolem ty pul paty na ty shellce, tam se dohodnem kam zajedem a uvidi se kolik se nas sjede ... snehu bude dost, myslim ze hradisko nebo podesy budou v pohode .. skoda ze nemame kuzely, ale v ty tme by asi stejne byly k nicemu :)

Není to náhodou plácek před firmou NZK MOTORSPORT dělají hlavně baworáky? Jestli jo tak vím kde to je........
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#102 Příspěvek od JaraX »

Fikop píše:
xsun píše:
Fikop píše:[quote="skautik"]myslim ze hradisko to jisti

Kde a co je to Hradisko? Je to daleko od Olomóce?

hradisko je v olomouci :) kousek za nim je takovej placek kde trenujou autoskoly ... vsak poznas ...

zitra teda nejak kolem ty pul paty na ty shellce, tam se dohodnem kam zajedem a uvidi se kolik se nas sjede ... snehu bude dost, myslim ze hradisko nebo podesy budou v pohode .. skoda ze nemame kuzely, ale v ty tme by asi stejne byly k nicemu :)

Není to náhodou plácek před firmou NZK MOTORSPORT dělají hlavně baworáky? Jestli jo tak vím kde to je........[/quote]

je to plácek před firmou co dělá baworáky, ale nevím jak se jmenuje, přijezdová cesta doprava je ten servis a rovno je plácek.
Falco

#103 Příspěvek od Falco »

Cau lidi toz bych se kvam pridal je mi vcelku jedno kde ale na ty shellce to neni spatnej napad
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#104 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

takže 16,30 na shellce :D
dargon

#105 Příspěvek od dargon »

M3maniac píše:takže 16,30 na shellce :D

:rock:
dargon

#106 Příspěvek od dargon »

xsun píše:
Fikop píše:
skautik píše:myslim ze hradisko to jisti

staci ti tolik snehu ? :lol:
Fikop
Kontaktovat uživatele:

#107 Příspěvek od Fikop »

To to sněží to to sněží........Já snad ani nevyjedu od baraku :lol: :lol:

Kolik lidí přijede směrem od Ostravy??
dargon

#108 Příspěvek od dargon »

totam budu jedina třicna nebo co :lol:
xsun
Kontaktovat uživatele:

#109 Příspěvek od xsun »

Fikop píše:To to sněží to to sněží........Já snad ani nevyjedu od baraku :lol: :lol:

ty voe mate nekdo retezy? :D tady se uz vykaslali i na odklizeni silnic ... no bude fun a nepotrebujem ani placek :) uz se tesim ... asi pojedu jeste chvilu predtim obhlidnout a vyzkouset podebrady ...
Falco

#110 Příspěvek od Falco »

Oukej :twisted:
Fikop
Kontaktovat uživatele:

#111 Příspěvek od Fikop »

xsun píše:
Fikop píše:To to sněží to to sněží........Já snad ani nevyjedu od baraku :lol: :lol:

ty voe mate nekdo retezy? :D tady se uz vykaslali i na odklizeni silnic ... no bude fun a nepotrebujem ani placek :) uz se tesim ... asi pojedu jeste chvilu predtim obhlidnout a vyzkouset podebrady ...

......řetězy bych taky potřeboval pač mám v pič. zadní gumy....o to je větší legrace :lol: :lol: ..... a poděbrady jsou taky v olmíku?
xsun
Kontaktovat uživatele:

#112 Příspěvek od xsun »

Fikop píše:
xsun píše:

......řetězy bych taky potřeboval pač mám v pič. zadní gumy....o to je větší legrace :lol: :lol: ..... a poděbrady jsou taky v olmíku?

jj, podesy jsou kousek za olmikem, je tam takovy vetsi parkoviste, ale sam uz nevim jak to tam vypada, kdysi tam byval zakaz vjezdu .. zkusim to omrknout jestli se tam dostanu, prijezdovka tam asi nebude prohrabla :)
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#113 Příspěvek od JaraX »

xsun píše:
Fikop píše:
xsun píše:[quote="Fikop"]To to sněží to to sněží........Já snad ani nevyjedu od baraku :lol: :lol:

jj, podesy jsou kousek za olmikem, je tam takovy vetsi parkoviste, ale sam uz nevim jak to tam vypada, kdysi tam byval zakaz vjezdu .. zkusim to omrknout jestli se tam dostanu, prijezdovka tam asi nebude prohrabla :)[/quote]

Na podesy se dá normálně jet, pokud se tam nějak dohrabeme, ale je to tam hrbolatý. Bere někdo kameru?
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#114 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Uff, tady v Karviný je to jeden bilej snežnej flek. Asi rovnou na parkingu nasadim řetězy, muhehe. Jedu od Ostravy ,ale mám plánovanou zastávku v Novým Jičíně, tak kdo mě tam někdo v pul 4 vyzvedne? Bo jak se trefim k te Shellce? :-)
Fikop
Kontaktovat uživatele:

#115 Příspěvek od Fikop »

Speedy píše:Uff, tady v Karviný je to jeden bilej snežnej flek. Asi rovnou na parkingu nasadim řetězy, muhehe. Jedu od Ostravy ,ale mám plánovanou zastávku v Novým Jičíně, tak kdo mě tam někdo v pul 4 vyzvedne? Bo jak se trefim k te Shellce? :-)

Jak trefit k šelce už psali....zkus pohledát nějaké 2 stránky nazpět.....myslíš že by jsme se mohli potkat až v Hranicích n.Moravě....bo já jedu z Rožnova a Nový Jičín by pro mě byla zajížďka....jestli máš furt stejné tel. číslo tak ti zavolám a domluvíme se.....za chvylu totiš vypínám net.
dargon

#116 Příspěvek od dargon »

beru akorad fotak mozna kameru bych mohl zkusit vzit z prace :lol:
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#117 Příspěvek od JaraX »

dargon píše:beru akorad fotak mozna kameru bych mohl zkusit vzit z prace :lol:

super naápad :D
dargon

#118 Příspěvek od dargon »

JaraX píše:
dargon píše:beru akorad fotak mozna kameru bych mohl zkusit vzit z prace :lol:

super naápad :D

vemu tu nejakou starou sonku snad to prezije :)
xsun
Kontaktovat uživatele:

#119 Příspěvek od xsun »

Speedy píše:Uff, tady v Karviný je to jeden bilej snežnej flek. Asi rovnou na parkingu nasadim řetězy, muhehe. Jedu od Ostravy ,ale mám plánovanou zastávku v Novým Jičíně, tak kdo mě tam někdo v pul 4 vyzvedne? Bo jak se trefim k te Shellce? :-)

nic slozityho .. jedes od hranic, prijedes do olmika a porad rovne, nikde nezatacis .. najedes na dlouhej most a je to hned za nim, prvni shellka kterou potkas v olmiku .. neni mozny se netrefit :)
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#120 Příspěvek od JaraX »

hlavně bacha, o tři křižovatky dál je další shellka, tak at to nepřejedete, prostě jedu od Ostravy, přijedu do Ol, na světelnou křiživatku, doleva je přerov, do prava Šternberk, tam jedu furt rovno, pak se to začne zvedat na most, pak se ten most skončí a asi po 200m v pravo je shellka, za tou shellkou je velký parkovistě, tak tam.(Todle musí pochopit i ženská :D )
Odpovědět