to se ti to machruje se 4x4martinVTS píše:ale furt sem tam letěl 2x rychlejš než tya pak nečekal hodinu než vyjedu z kluziště

martinVTS píše:co se čertíš, vždy? je to legrace, koukej dát cecilku dopucu aby byl twindriftJFK píše:aaa, Martin teprve vcera zjistil ze existuje neco jako je 4x4???martinVTS píše:ale furt sem tam letěl 2x rychlejš než tya pak nečekal hodinu než vyjedu z kluziště
jde o material nebylo co tocit takze toho moc nenilupik píše:když nejde, hmmm, tak mě třeba vadí kapičky na opticesumachr píše:blbost nejde o pocasilupik píše: jasný, sem viděl na fotkách, že počasí bylo fakt špatný na dobrý video
sumachr píše:jde o material nebylo co tocit takze toho moc nenilupik píše:když nejde, hmmm, tak mě třeba vadí kapičky na opticesumachr píše: blbost nejde o pocasi
jinak se podivej na moje starsi videa a ty byli tocene take trebas za husteho snezeni a zadne kapicky jak pises rozhodne na optice nebyli
co se certis, vzdyt to je legrace... a ja cecilku do pucu nedavam... dela se novej motor na slovensku a az bude tak bude. To vsechno ale vis, tak nechapu proc...martinVTS píše:co se čertíš, vždy? je to legrace, koukej dát cecilku dopucu aby byl twindriftJFK píše:aaa, Martin teprve vcera zjistil ze existuje neco jako je 4x4???martinVTS píše:ale furt sem tam letěl 2x rychlejš než tya pak nečekal hodinu než vyjedu z kluziště
nevim kdo co a kdy kde... ale neodolal jsem a stahnul ten vytvor po Praze... a)hudba imho MIMO b)tma jak v ruskym filmu c)snazil jsem se tam neco "najit", ale krome toho blokovani dopravy na kruhaku a vytvareni image "mladych ... v Bmw" ...lupik píše:Erzetka cup - zimní pohár ZAO --> byla úplně shit!!!
Noční drift Prahou --> stahuj tady
DC & LUPIK VIDEA
2Hanz: to video byl jen test stativu, takže to nebylo vůbec nic v porovnání s tím jak jezdíme na uzavřených okruzích, ale v normálním provozu si fakt nehodlam nic extra nebezpečnýho/zajímavýho dokazovat na zánovních běžnějch zimákách, který sem nechtěl úplně pohřbítHanz píše: nevim kdo co a kdy kde... ale neodolal jsem a stahnul ten vytvor po Praze... a)hudba imho MIMO b)tma jak v ruskym filmu c)snazil jsem se tam neco "najit", ale krome toho blokovani dopravy na kruhaku a vytvareni image "mladych ... v Bmw" ...mas pravdu, je to lepsi nez nic, ale nekdy je dobre si polozit otazku, zda neni nic lepsi nez toto