PS: s kym sem to jel v aute a natacel nejak v tom zmatku a moc lidi novych mam gulaš

Fikop píše:Ku.va mě sere že jsem nedojel.....kurva,kurva a kurva.......Kolik vás tam teda bylo? Video bude freedownload? Kurva........
dargon píše:xsun píše:dargon píše:PS: s kym sem to jel v aute a natacel nejak v tom zmatku a moc lidi novych mam gulaš
co jsem stihnul sledovat tak myslim ze jsi jel s jaraxem
ja neivm ja jsem nasedl a uz me unasel pryc![]()
jojo urcite bych udelal jeste nejaky sraz, patecni pocasi bylo jak delane pro pradny sraz
JaraX píše:dargon píše:xsun píše:[quote="dargon"]PS: s kym sem to jel v aute a natacel nejak v tom zmatku a moc lidi novych mam gulaš
jojo urcite bych udelal jeste nejaky sraz, patecni pocasi bylo jak delane pro pradny sraz
GeorgosAc píše:JaraX píše:dargon píše:[quote="xsun"][quote="dargon"]PS: s kym sem to jel v aute a natacel nejak v tom zmatku a moc lidi novych mam gulaš
xsun píše:Fikop píše:Ku.va mě sere že jsem nedojel.....kurva,kurva a kurva.......Kolik vás tam teda bylo? Video bude freedownload? Kurva........
skoda, cekali jsme na tebe a nikdo ani nemel telefon aby ti cinknul jak to s tebou vypada ... ale je jasny ze v tom pocasi jsi to z beskyd nemel lehky, mas omluvenkurekl bych ze do konce zimy jeste neco podniknem ...
jinak sjelo se nas nejak kolem desiti aut, jsem to nepocital ...
douby píše:2Huska:
heh super fotak s dobrym rozlisenimasi by to chtelo vetsi fotky, ale diky za ne.
jinak Jarax se tvari nadsene, priste to zkusim i ja![]()
uz se tesim na dargonovo vajdeo.