Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Příbram 7.2.2006

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
lupik

#1 Příspěvek od lupik »

tak kdo dneska nepracuje a má čas, tak od 15:00 mam sraz s lidma z PB na letišti ve Lhotě - je tam 10cm sněhu :lol: :lol: , tak může přijet a? je větší prdel 8)
lupik

#2 Příspěvek od lupik »

no co vám budu vyprávět, stálo to zahovno
Misa Moderátor
Moderátor

#3 Příspěvek od Misa Moderátor »

Jak to? Špatnej sníh?
E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#4 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Spíš žádnej...
lupik

#5 Příspěvek od lupik »

Misa píše:Jak to? Špatnej sníh?

pršelo :( a tím pádem těch pár cen?áků co tam bylo ráno rychle slezlo
Marty_
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Marty_ »

Tak dneska je Pribram pod snehem opravdu solidne :wink: To jen tak nesleze.. Nechcete nekdo dorazit o vikendu do Lhoty? Ja jezdim skoro kazdy den, vcera jsem lital cele odpoledne, byly uplne idealni podminky - mokro s takovou snehovou "kasickou", uz dostavam camaro do paznice :wink: Dnes bude cela lhota pod snehem..
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od RuDoSh »

Martyn píše:Tak dneska je Pribram pod snehem opravdu solidne :wink: To jen tak nesleze.. Nechcete nekdo dorazit o vikendu do Lhoty? Ja jezdim skoro kazdy den, vcera jsem lital cele odpoledne, byly uplne idealni podminky - mokro s takovou snehovou "kasickou", uz dostavam camaro do paznice :wink: Dnes bude cela lhota pod snehem..

ze ses neukazal o vikendu...
Marty_
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Marty_ »

RuDoSh píše:
Martyn píše:Tak dneska je Pribram pod snehem opravdu solidne :wink: To jen tak nesleze.. Nechcete nekdo dorazit o vikendu do Lhoty? Ja jezdim skoro kazdy den, vcera jsem lital cele odpoledne, byly uplne idealni podminky - mokro s takovou snehovou "kasickou", uz dostavam camaro do paznice :wink: Dnes bude cela lhota pod snehem..

ze ses neukazal o vikendu...

Prijel jsem z Krkonos v 6 vecer :( A v te dobe mel jeste letni pneu - a jiste si vzpomenes jak to vypadalo.. 200 kobyl pod prdeli, bez protiprokluzu, na letnakach v tom pocasi - nic moc.. Ted na zimach uz je to zupa, camaro idealni kara na zimu :D
Jinak ted jsem se vratil ze lhoty a je to tam "zajimave" - nechapu cela Pribram pod snehem ale tam ho tolik neni, je to tam dost vyjezdene - kasicka, ale stejne to bylo fajn:o) Pro min. 6 hrnky super..
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#9 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Letní gumy a 340koni na prdeli zvladnul i JFK ;-)
Odpovědět