Lukas H. píše:[quote="Klakson"]jo a jak k tomu přijdu, když jsem zaplatil, členem jsem a kartičku jsem nedostal, bude nějaká jiná kontrola? než podle kartičky?
Co kecas moore? Jseem ti ji poslal postou uz pred pul rokem...
coe pičo, nic nedorazilo voe a to Dežo vybral všechny schránky , pošlu ti SZ
posli radsi love za clenstvi a dostanes novou jo a mas jezdit na srazy tam by sis ji vyzvedl osobne sejto [/quote]
vždy? už jsem platil, to je jako zase jo, na novej rok jo? nebo co
Fikop píše:Hmm, jsem spočítal že už nás je skoro 30 kusu.
10-20% sou placaci do vody a az prijde na vec tak jim do toho zcela neocekavane neco vleze, takze nakonec to bude asi uplne v pohode, par lidi se jeste prihlasi a nas akorat
10-20% sou placaci do vody a az prijde na vec tak jim do toho zcela neocekavane neco vleze, takze nakonec to bude asi uplne v pohode, par lidi se jeste prihlasi a nas akorat
To že někomu do toho něco vleze se stát může.
A s tím placením dopředu to myslíte jak? Když jsem členem BramborKlubu tak neplatím ne?
To že někomu do toho něco vleze se stát může.
A s tím placením dopředu to myslíte jak? Když jsem členem BramborKlubu tak neplatím ne?
Tim ze reknes ze prijedes a pak neprijedes muzes pripravit klub o 400kc ktere by se vybrali od nekoho kdo v klubu neni... Asi bych to udelal formou vratnych zaloh...
a asi by to chtelo doresit to obesilani clenu na nove platby na dalsi rok... vlezle zdarma by melo byt pro ty co budou mit zaplaceno a budou cleny v dobe konani akce, ne pro ty co na dalsi rok nezaplati a budou se ohanet tim ze loni byli cleny BMWKlubu...
JFK píše:a asi by to chtelo doresit to obesilani clenu na nove platby na dalsi rok... vlezle zdarma by melo byt pro ty co budou mit zaplaceno a budou cleny v dobe konani akce, ne pro ty co na dalsi rok nezaplati a budou se ohanet tim ze loni byli cleny BMWKlubu...
jo! mě třeba ještě nic nepřišlo tak posílejte sejta