ja si vcera ve 130km/h hodil 360° na dalnici .. ale vubec se mi to nelibilo, jsem se klepal potom jeste vecer ... ti za mnou celkem hledeli co jim to tam predvadim ... pri me museli stat vsichni andelicci
vcera celkove na dalnici to bylo celkem "vesely", cestou do brna jsem potom potkal jeste 3 bouracky .. meli min stesti jak ja ... a dneska z brna jsem taky videl 2 auta pohazeny kolem dalnice ...
v takovym pocasi fakt lepsi nevyjizdet nebo jet pomalu a opatrne i kdyz to vypada ze to je suchy, chvilama ledovy plotny a je to o drzku, zacne se to tocit samo ... no clovek se porad uci ...
tys tam nebyl s nama minule nebo si to nepamatujes? myslim ze od ty doby ty kopce navezenyho snehu tam jeste neroztaly ... teda pokud to nekdo neodvezl
ale jinak jsem pro, chce to ale nejakej flek ... a potom akorat reknete cas a misto
mno ja si zase zablbnul o vikendu na eccaku (trat eccehomo) a taky to slo samo do te zaveje jinak sem pro nejaky sraz ale neni plac a tak hledam a nic me nenapada tady v okoli
ja si vcera ve 130km/h hodil 360° na dalnici .. ale vubec se mi to nelibilo, jsem se klepal potom jeste vecer ... ti za mnou celkem hledeli co jim to tam predvadim ... pri me museli stat vsichni andelicci
Hmm, tak to máš štěstí......S tím srazem by to chtělo počkat na příští týden(kvůli mě, protože budu mít svůj zadohrab )
kamos rikal ze v litovli je jedno parkoviste kde nikdo nestava je na okraji litovle a je udrzovane a ze tam nekdo vzdycky blbne tak pres tyden sem hodim fotky a mohli bysme tam zajed
tak momentalni stav je pre na tmy parkovisti sucha 40% zmrzla 60%fleky
ako snih je na tom zmrzly ale to sou fleky, nejvetsi je tak 10x10m
kdyz by trosku nasnezilo bylo by to ideal
o vikendu tam nejsou auta ale ted je malo snehu je to v litovli