Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Olomouc a okolí - regional ??

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
dargon

#21 Příspěvek od dargon »

klucii ja ziju ja to nebyl :oops: nejezdim jak debil ... jinak dobry test bmw verzus felcka, mno jo no to jsou ti to kazi povest baworaku, sotva maj ridicak koupi si auto a jezdi s nim a delaj ze sebe machry jak to jede a piču umi ... a tak to dopada .ted ad se jen modli ad to decko prezije jinak muze jit tak akorad doprdele ...
xsun
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od xsun »

vase organizatorsky schopnosti jsou uchvatny :D

mno ale me se to tento tyden moc nehodi a pristi jedu na hory, takze nebudu domlouvat neco kam neprijedu ... takze se nejak domluvte sami, nebo to nechame az na nekdy v dubnu, treba uz bude i tepleji ...
Greg
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Greg »

panove nechte bejt.

Dnes rano vyjela moje holka do prace ve svem Oplu Corsa a na moste kde je plna cara v protismeru zacal predjizdet nejak curak strhnul to do svodidel a sel primo do ni. Auto totalka a moje holka napred nastesti vypadala v pohode ale radeji si ji ted nechali v nemocnici na pozorovani kvuli vnitrnimu krvaceni. Od policajtu jsem pak zjistil ze ten kokot ve favoritu nema ani ridicak, auto nebylo jeho a nemel u sebe zadnej papir svuj ani od auta. Nejradeji bych mu rozbil drzku, jedina trocha utechy ze nebyl pripoutanej a velmi pusobive si oteckoval predni sklo, pak uz ho odvezla sanitka...

Sice obcas taky nejezdim presne podle pravidela ale tohle je kurwa moc!
Fikop
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Fikop »

xsun píše:vase organizatorsky schopnosti jsou uchvatny :D

mno ale me se to tento tyden moc nehodi a pristi jedu na hory, takze nebudu domlouvat neco kam neprijedu ... takze se nejak domluvte sami, nebo to nechame az na nekdy v dubnu, treba uz bude i tepleji ...

Všichni jen vyčkávají co bude :? Tak já navhuju příští týden ve čtvrtek což je 30.3. a šel bych do KFC slezina bude před Mekáčem jako vždy!!!

Souhlas?
Marek-is

#25 Příspěvek od Marek-is »

Greg píše:panove nechte bejt.

Dnes rano vyjela moje holka do prace ve svem Oplu Corsa a na moste kde je plna cara v protismeru zacal predjizdet nejak curak strhnul to do svodidel a sel primo do ni. Auto totalka a moje holka napred nastesti vypadala v pohode ale radeji si ji ted nechali v nemocnici na pozorovani kvuli vnitrnimu krvaceni. Od policajtu jsem pak zjistil ze ten kokot ve favoritu nema ani ridicak, auto nebylo jeho a nemel u sebe zadnej papir svuj ani od auta. Nejradeji bych mu rozbil drzku, jedina trocha utechy ze nebyl pripoutanej a velmi pusobive si oteckoval predni sklo, pak uz ho odvezla sanitka...

Tak presne tyhle zmrdy chce pekne polechtat bejzbolkou a snad jim to docvakne...Jeste ze to nedopadlo hur...At je brzo O:K:
xsun
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od xsun »

mno hlavne ze vyvazla snad ok ... at se brzo uzdravi ...

k tomu tipkovi se nema snad cenu ani vyjadrovat, zmrdi jsou, byli a budou ... jde o to se jim snazit vyhybat co nejvic, i kdyz nekdy si bohuzel najdou oni nas ... osud ...
douby

#27 Příspěvek od douby »

panove, samozrejme mam svuj nazor na nehodu co se vcera stala. Muzeme se ted vsichni jen modlit, aby matka i dite byli v poradku. Je to tak jak napsal dargon - kazi to povest bmw. nicmene tim "chudak kluk" jsem myslel psychickou stranku jeho dalsiho zivota, a to nejen pokud se neco stane plodu.

preju vsem hodne nalitanejch km bez nehod a pamatujme: i bmw ma sve meze, zacinaji tam, kde konci schopnosti ridice;).

PS: ja si taky kupuju bmw a mam cerstvej ridicak;)ale to neznamena ze budu litat jak hovado...nicmene nejaky km jsem uz ve fabii a octavce nalital...

2greg: doufam ze pritelkyne bude v pohode....
Greg
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Greg »

Fikop píše:
Všichni jen vyčkávají co bude :? Tak já navhuju příští týden ve čtvrtek což je 30.3. a šel bych do KFC slezina bude před Mekáčem jako vždy!!!

Souhlas?

oki, znacim si ctvrtek. v kolik to dame? 16.00?

PS. Verca bude asi OK, zitra ji snad pusti, dik vsem ze drzite palec
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#29 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Greg píše:
Fikop píše:

Souhlas?

oki, znacim si ctvrtek. v kolik to dame? 16.00?

PS. Verca bude asi OK, zitra ji snad pusti, dik vsem ze drzite palec

taky ji ode mne pozdravuj at se da brzo do kupy.... ja ctvrtek jo , ale nevim v kolik hodin , kdyz tak za vama nekam dojedu , tel. na vas mam.
dargon

#30 Příspěvek od dargon »

ze ctvrtek proc ne patek 8) ale je mi to jedno
Fikop
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Fikop »

dargon píše:ze ctvrtek proc ne patek 8) ale je mi to jedno
¨

Protože jsi psal že je ti to jedno..................
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od JaraX »

Taky přeju brzké uzdravení, akorát že když ten borec nemá papíry, tak má být zákon že by se na něj sanitáci vysrali, nechali ho tam at si dělá jak umí, takový čuráky miluju. Taky kolikrát lítám, ale občas z toho nechápu, letím mimo obec v deštu 150 a nechávám si rezervy, abych jel bezpečně a pak mě předjede čurák ve fábii co to sotva drží na cestě
:cry: ¨

tidle lidi by měli pravidělně chodít lítat po okruhu, jednak se tam vylítaj a jednak jim někdo ukáže jaký sou to sračky, já si občas rád zazaávodím, ale nebudu lítat tak abych někoho ohrožoval. já sice jedu po rovince mimo obec 200(třeba kolem chmelnic na přerov), ale předjžím tak že i kdyby se posral motor nebo něco tak to bud stihnu nebo v klidku zabrzdím
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od JaraX »

douby píše:panove, samozrejme mam svuj nazor na nehodu co se vcera stala. Muzeme se ted vsichni jen modlit, aby matka i dite byli v poradku. Je to tak jak napsal dargon - kazi to povest bmw. nicmene tim "chudak kluk" jsem myslel psychickou stranku jeho dalsiho zivota, a to nejen pokud se neco stane plodu.

preju vsem hodne nalitanejch km bez nehod a pamatujme: i bmw ma sve meze, zacinaji tam, kde konci schopnosti ridice;).

PS: ja si taky kupuju bmw a mam cerstvej ridicak;)ale to neznamena ze budu litat jak hovado...nicmene nejaky km jsem uz ve fabii a octavce nalital...

2greg: doufam ze pritelkyne bude v pohode....
¨

co kupuješ???
douby

#34 Příspěvek od douby »

patek by byl lepsi, myslim ze bych dojel i ja s Honzekem.

na rozjezd 325i e30... ale chci to mit nabouchany, doufam ze ulovim kozenej interier. e36 je sice pekna, ale na rozbiti mi staci e30 a pak skocim na 46tku. :twisted:
Marek-is

#35 Příspěvek od Marek-is »

8O :driver:
dargon

#36 Příspěvek od dargon »

taky cekam co se bude dit takze tento ctvrtek ?
Greg
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od Greg »

protoze se k tomu nekdo nema, ujmu se toho sam, i kdyz castecne jen zopakuji co je jiz napsane jinde.

Sraz ve ctvrtek 30.3.06 v 16.00 na parkovisti pred Donaldem. pokec bud v Meku nebo v KentuckyFuckingChicken. Urcite se bude sedet a kecat dyl tak muzete dojet i pozdeji...
dargon

#38 Příspěvek od dargon »

OK :onfire: :rock: :potlesk: :pivo:
Fikop
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od Fikop »

Greg píše:protoze se k tomu nekdo nema, ujmu se toho sam, i kdyz castecne jen zopakuji co je jiz napsane jinde.

Sraz ve ctvrtek 30.3.06 v 16.00 na parkovisti pred Donaldem. pokec bud v Meku nebo v KentuckyFuckingChicken. Urcite se bude sedet a kecat dyl tak muzete dojet i pozdeji...

Třeba už jsi toho někdo všimne když je o tučně napsané....... :lol: :lol:

I když jsem psal že ve čtvrtek můžu, tak to vypadá že to bude 50 na 50%. Možná nebudu mít čím přijet :( pytel brambor mám doma v NJ a Forda budou mít rodičové někde v prd!li......eště uvidíme......
dargon

#40 Příspěvek od dargon »

zitrek plati ?
Odpovědět