Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

SRAZY OLOMOUC a okolí

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#1 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

vzhledem k nemoznosti domluvy , navrhuji at si urcime den , ktery nam bude vyhovovat , mensina se podridi... to je zivot 8)

je nas tady hrstka proti cechum a nemaji problem.. hodi misto a cas,... a jedou..... takze :

kazdy mame nejake starosti - praci , cokoli... kdo nemuze je to jasne , ale kecy kdyz se domluvime na ctvrtek a pak tam nekdo cekne streda by byla lepsi , tak vsichni zase kvuli jednotlivci si nebudou nic predelavat.

jestli se vam neco nezda , hodte sem FUCK AC a ja si nebudu lamat hlavu........... a budu se tesit jen na sraz cele republiky......

ps. vemte si treba Filipa.. není z OL a je ochotny za náma přijet a uděla si čas..... Honza studuje.. a vím , že přijede kdykoli to jen jde....
Fikop
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Fikop »

Vzhledem k mé časové vytíženosti a školní docházce hlasuji pro čtvrtek.

Časově kolem 4-5hod.

Pro info. v pondělí mám školu do 6hod. pak se přesouvám do Mohelnice kde pracuji. Ve středu po 2hod se jezdím podívat domů do Nového Jičína kde bydlím. Ve čtvrtek ráno jedu opět do Mohelnice a v pátek po 2hod. jedu opět domů do Nového Jičína.
Bohužél já se moc podřizovat nemůžu :(
skautik Čestný člen
Čestný člen

#3 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Fikop píše:Vzhledem k mé časové vytíženosti a školní docházce hlasuji pro čtvrtek.

Časově kolem 4-5hod.

Pro info. v pondělí mám školu do 6hod. pak se přesouvám do Mohelnice kde pracuji. Ve středu po 2hod se jezdím podívat domů do Nového Jičína kde bydlím. Ve čtvrtek ráno jedu opět do Mohelnice a v pátek po 2hod. jedu opět domů do Nového Jičína.
Bohužél já se moc podřizovat nemůžu :(

ctvrtek

kazdej lichej tyden jsem patek - soboty mimo
kazdej sudej tyden jsem patek - nedele mimo
skautik Čestný člen
Čestný člen

#4 Příspěvek od skautik Čestný člen »

mno ja myslim, ze stejne jsem ten termin urcoval ja po domluve s nekolika malo lidmi co vim ze prijedou abych tam netvrdnul sam :)

jednou za 14dni jsem kazdy patek - sobota mimo,
tech druhych 14dnu jsem mimo kazdy patek - nedele
Greg
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Greg »

hlasoval jsem pro ctvrtek ale prakticky je mi to jedno, kdyz urcite termin par dnu predem tak si na vas cas vzdycky najdu ;)
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od JaraX »

pátek vyhovuje nejvíc, ale přizpusobím se, takže na mě nehledtě.
Marek-is

#7 Příspěvek od Marek-is »

Sice jsem casove v prdeli ,ale hlasoval jsem pro ctvrtek,vetsinou jsme se v tenhle vzdy sesli.... 8)
xsun
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od xsun »

ctvrtek nebo patek .. kdyz budu na olomoucku, tak prijedu ...
Fikop
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Fikop »

Eště bych navrhoval aby se tyto srazy organizovaly co 2 týdny. Jestliže je tento čtvrtek, tak další sraz až za 2 týdny, nevím zda-li je to sudý nebo lichý týden? A proč to tak navrhuju? Protože mi to více vyhovuje :lol: V ten týden mívám školu a jezdím z Bramborou až do Moh. v dalším týdnu nejezdím autem vůbec, ale občas je možnost zapujčit Forda ale to by jste mě určitě nevpustili na parkoviště že? :lol:

Předem děkuji za kladné vyřízení mé žádosti.

Filip
skautik Čestný člen
Čestný člen

#10 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Fikop píše:Eště bych navrhoval aby se tyto srazy organizovaly co 2 týdny. Jestliže je tento čtvrtek, tak další sraz až za 2 týdny, nevím zda-li je to sudý nebo lichý týden? A proč to tak navrhuju? Protože mi to více vyhovuje :lol: V ten týden mívám školu a jezdím z Bramborou až do Moh. v dalším týdnu nejezdím autem vůbec, ale občas je možnost zapujčit Forda ale to by jste mě určitě nevpustili na parkoviště že? :lol:

Filip

me to taky vyhovuje vic a je tusim lichy tyden :)

takze kazdej lichej? :)
Fikop
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Fikop »

skautik píše:
Fikop píše:Eště bych navrhoval aby se tyto srazy organizovaly co 2 týdny. Jestliže je tento čtvrtek, tak další sraz až za 2 týdny, nevím zda-li je to sudý nebo lichý týden? A proč to tak navrhuju? Protože mi to více vyhovuje :lol: V ten týden mívám školu a jezdím z Bramborou až do Moh. v dalším týdnu nejezdím autem vůbec, ale občas je možnost zapujčit Forda ale to by jste mě určitě nevpustili na parkoviště že? :lol:

Filip

me to taky vyhovuje vic a je tusim lichy tyden :)

takze kazdej lichej? :)

Ty aby jsi se mnou někdy nesouhlasil :lol:

ano, káždý lichý.
Greg
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Greg »

sejdem se ted ve ctvrtek a navrhuji aby dalsi termin srazu pak navrhl Fikop nebo Skautik podle jejich volneho casu a kdo bude moci dojede ;)
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#13 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Greg píše:sejdem se ted ve ctvrtek a navrhuji aby dalsi termin srazu pak navrhl Fikop nebo Skautik podle jejich volneho casu a kdo bude moci dojede ;)

leda prd........... samo s čtvrtkem souhlasím....
douby

#14 Příspěvek od douby »

v pátek, protože ve čtvrtek musím jezditdo autoškoly :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
George_D
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od George_D »

já chci pondělí, jinak se tam nedostanu :roll: :lol: 8)
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
khonza318

#16 Příspěvek od khonza318 »

patek . hlasuju pro patek. :wink:
ve ctvrtek mi to nikdy nevychazelo :wink:
Greg
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Greg »

vzhledem k tomu ze je streda vecer bych to uzavrel, v pomeru 8:5 vyhral ctvrtek, zitra se tedy sejmem v 16.00 pred Donalde viz jina diskuze... navrhuji ti co hlasovali pro patek aby tedy bud pristi tyden nebo za 14 dni, zkratka jak jim to bude pasovat navrhli dalsi termin a sejdeme se zase ;) jeste prosim http://www.bmwklub.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=14235&start=30 sem pisnete kdo zitra dorazi... dik
Odpovědět