Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
tipCars Tuning show Koprivnice 2006
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Marek-is píše:Tak jsem se akorat vratil a musim rict TRAGEDIE![]()
![]()
Myslel jsem si to, a proto tam už ani nechodím. Byl jsem tam poprvé předloni napodzim a zklamalo mně to. Chodil jsem od ničeho k ničemu a hledal nějakou akci, nebo vystavovaný auta. Dokonce když jsme tam přijížděli, tak nás navedli na parkoviště které bylo dohromady s vystavovanýma autama. Takže nikdo nevěděl kdo soutěží a kdo jenom parkuje.
Někdo říkal že je lepší jarní než podzimní. Šel jsem teda na jarní a za hodinu jsem jel domů. Opět o ničem.
Dnes jelo hodně aut do Kopřivnice, ale když jsem se vracel z obchodu, tak už se spousta aut vracelo již kolem jedenácté zpět. Takže si myslím že to opět stálo za ...
Pořadatelé to asi nezachrání ani s Marešem. Mají ještě hodně co dělat.
Marek-is píše:Co se tyce urovne aut tak fakt moc moc spatne....same plecky...trictvrte aut tam nemela vubec co delat.Jedina akce na zucastneni byl ten prtavej sprint....Draha zavrena.
hold jsme tady chudej kraj.

sem se jel radši včera projet na jeseníky a aby mě za den předjely dvě modeny, to jsem ještě nezažil...

Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi

Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi

..ses nechal predjetbergos píše:Marek-is píše:Co se tyce urovne aut tak fakt moc moc spatne....same plecky...trictvrte aut tam nemela vubec co delat.Jedina akce na zucastneni byl ten prtavej sprint....Draha zavrena.
hold jsme tady chudej kraj.![]()
sem se jel radši včera projet na jeseníky a aby mě za den předjely dvě modeny, to jsem ještě nezažil...

ja sem to taky nejak nepobral tu akci... to bylo pro rani ptacata nebo co? nebo banda spechala domu na obed? dojel sem neco po dvanacte a nikde nikdo
za celou cestu sem nevidel jediny pekny auto... ale fuckt ani jedno... samy mrdky... no alespon jsme skocili juknou do muzea v koprivnici na veterany:)