E30 Touring to je:
1270kg (+70kg ridice:-) a (teoretických) 125 kW = vic jak 10 kg na kW...=> já se hlásssím do skupiny Klobouk, nechci koukat jen do zrcátek a uhýbat šíleným Cecilům či jiným peklostrojům:D
DC píše:jak tak na to koukam, tak bude třeba udělat nějaký skupiny klobouků a závodníků aby se to tam nějak zásadněji nepomlelo
to snad ne, ale pokud se to bude nějak dělit tak bych šel radši taky mezi klobouky abych předešel nějakejm blbejm stavům že budu někoho brzdit vzhledem k tomu že jedu poprvé
DC píše:jak tak na to koukam, tak bude třeba udělat nějaký skupiny klobouků a závodníků aby se to tam nějak zásadněji nepomlelo
to snad ne, ale pokud se to bude nějak dělit tak bych šel radši taky mezi klobouky abych předešel nějakejm blbejm stavům že budu někoho brzdit vzhledem k tomu že jedu poprvé
sumachr píše:mam problem nemohu nikde sehnat prilbu je nejaka pujcovna a nebo nemate nekdo dve?
Tak koukám, že s těma helmama nemám problém jako jediný.. Asi si koupím nějakou levnou. Teď jsem viděl za 1500,- Což je kur*vsky málo oproti tomu, kolik jsem za ní původně chtěl dát, ale je jasný, že neni helma jako helma..
sumachr píše:mam problem nemohu nikde sehnat prilbu je nejaka pujcovna a nebo nemate nekdo dve?
Tak koukám, že s těma helmama nemám problém jako jediný.. Asi si koupím nějakou levnou. Teď jsem viděl za 1500,- Což je kur*vsky málo oproti tomu, kolik jsem za ní původně chtěl dát, ale je jasný, že neni helma jako helma..
hele, vzhledem k tomu že nepojedeme všichni najednou, ale jsme 4x30 minut, tak se snad o helmu nějak podělíme ne? Já jsem domluvenej s kámošem že by mi ji měl půjčit, takže Šumáku dávám k dispozici
CharlitoCZ píše:hele, vzhledem k tomu že nepojedeme všichni najednou, ale jsme 4x30 minut, tak se snad o helmu nějak podělíme ne? Já jsem domluvenej s kámošem že by mi ji měl půjčit, takže Šumáku dávám k dispozici
OK beru te za slovo takze mi ji pujcis - neboj obvaz pod ni mam
válí se mi doma 3bodovej pás jestli by někdo nechtěl půjčit já ho tam asi dávat nebudu, protože to už časově tak moc nestíhám a navíc je s tim trochu sr*ní