Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Mimoňské války

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#61 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

JFK píše:je jasny ze Lopolo musi mit radost... jezdi ted s motorem ktery je rychlejsi o vterinu a vic se priblizil k "autum snu" :D jako chapu jeho radost... me taky dostalo to ze Viper ktery ma jednou tolik vetsi power jel pul auta prede mnou... a oba jsme odstartovali stejne... pokud ne tak proc mi za tech dalsich 13 vterin neodjel? jde o to ze to mohl byt loser rider... a to taky potesi :lol: A Lukase to sere :lol:

presne tak to je
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#62 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

LOPOLO píše:
Lukas H. píše:Hehe no to jsi mi teda odpovedel... :D Sere me kdyz nekdo tvrdi ze nekoho skalpoval a pak ma o pul vteriny horsi cas... :wink: Tim padem trvrdi zamerne kokotiny a na to jsem alergickej...:D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Na co ti mam odpovedet vole? Zadny svy casy nevim protoze sem jezdil jen volny sprinty ... :-) teda nemereny.... ty to nejak nemuzes zkousnout, vid? Co tvrdim za kokotinu? Ze se mi podarilo pojet Astona? Jo, podarilo. Skalpoval sem ho .. o co ti jde? A ze kdyz se mu podari start jako se poved me kdyz sem ho pojel ze bude rychlejsi? Mno jeste aby nebyl !!!!!!!!! To by bylo uz hodne smutny, nemyslis? Pochop, ze me to tak netankuje jako tebe a nemam zapotrebi si masirovat ego citacema z nejakyho casopisu ... jen sem se podelil o radost s normalnima lidma, ktery to narozdil od tebe chapou. To chce klidek Lukasi. :wink:

Jasne skalpoval jsi auto ktery zajelo 12,9 mas asi jednu z nejrychlejsich e36 v CR... :D Nebudem to dal resit, ale chapu ze te tesi ze jsi se drzel auta ktery zrovna posralo jizdu... :lol: Hehe koukam ze uz zase nevis kudy kam a pletes do toho opet me, fakt se bavim... :lol:
N54 PWR
Rendis

#63 Příspěvek od Rendis »

mamííííííííí......
Only e34 8-)
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#64 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Lukas H. píše:Jasne skalpoval jsi auto ktery zajelo 12,9 mas asi jednu z nejrychlejsich e36 v CR... :D Nebudem to dal resit, ale chapu ze te tesi ze jsi se drzel auta ktery zrovna posralo jizdu... :lol: Hehe koukam ze uz zase nevis kudy kam a pletes do toho opet me, fakt se bavim... :lol:

Tak jeste jednou pro tebe do kolecka.

fakta:
Lukas H. píše:Jasne skalpoval jsi auto ktery zajelo 12,9

1. Jo, presne jak pises, skalpoval sem auto, ktery umi zajet 400m za 12,9. ( zvladnes to? :lol: )

Lukas H. píše:..mas asi jednu z nejrychlejsich e36 v CR... :D

2. Jo, da se to tak asi rict. Asi mam jednu z nejrychlejsich E36 v CR - mozna bych se do prvni stovky vesel .. kdyz ne do stovky tak do prvnich 200 urcite. Pocitam ze vic M3 3,2 E36 v cechach funkcich nebude a E36stek jsou tisice. :lol:

Lukas H. píše:Nebudem to dal resit, ale chapu ze te tesi ze jsi se drzel auta ktery zrovna posralo jizdu... :lol:

Omyl Lukasi, nedrzel jsem se ho, ale byl sem rychlejsi :-)

btw, resis to tady jenom ty, vsichni ostatni jsou v klidu a zjevne chapou moji radost .....

Mas recht, nevim kudy kam, a asi to neunesu. Zmatene tu pobiham po byte a narazim do sten. Hrozne si me psychicky vydeptal ...
:lol: :lol: :lol:

Ty vole pochop ze nepremejslim jako ty, ze v tom nemam zadny ambice, neprojektuju svy ego do nejakyho auta a nemenim kvuli poharku za 100 korun kategorii jako ty. Nevyndavam sedacky, nevozim sebou slicky a netvarim se u toho jak u masturbace. To co jsem tady napsal je pravda a nechapu proc se s tim nedokazes vyrovnat kdyz se te to navic ani netyka. Ptam se te asi po treti, co te sere Lukasi? :-) Dlouho si nepichal nebo co?
Martinéz

#65 Příspěvek od Martinéz »

nodoprdeledobrejnater!! :lol: :lol: :lol: sem dlouho na foru nesral smichy..
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#66 Příspěvek od JaraX »

jak malý děcka. sice jsem tam nebyl, ale Lopolo má pravdu, je jedno jak mu ujel, ujel mu :D
Mariom5

#67 Příspěvek od Mariom5 »

To sou teda starosti panove 8O 8O
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#68 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Lukas H. píše:Jasne skalpoval jsi auto ktery zajelo 12,9

LOPOLO píše:Jo, presne jak pises, skalpoval sem auto, ktery umi zajet 400m za 12,9. ( zvladnes to? :lol: )

Konecne neco na cem se shodnem, posral to a ty jsi ho se svoji nejrychlejsi e36 skalpoval, pohodicka... :D

LOPOLO píše:btw, resis to tady jenom ty, vsichni ostatni jsou v klidu a zjevne chapou moji radost .....

Rekl bych ze se ostatni take bavi... :lol:
LOPOLO píše:Mas recht, nevim kudy kam, a asi to neunesu. Zmatene tu pobiham po byte a narazim do sten. Hrozne si me psychicky vydeptal ...

To me teda mrzi... :D
LOPOLO píše:Ty vole pochop ze nepremejslim jako ty, ze v tom nemam zadny ambice, neprojektuju svy ego do nejakyho auta a nemenim kvuli poharku za 100 korun kategorii jako ty. Nevyndavam sedacky, nevozim sebou slicky a netvarim se u toho jak u masturbace. To co jsem tady napsal je pravda a nechapu proc se s tim nedokazes vyrovnat kdyz se te to navic ani netyka. Ptam se te asi po treti, co te sere Lukasi? :-) Dlouho si nepichal nebo co?

Jasne ze nic neprojektujes, proto ta vymena motoru ze? :D Hehe zase meles paty pres devaty jak je to u tebe zvykem, takze na to je lepsi nereagovat, dostali by jsme uplne nekam jinam... :D Myslim ze uz je vsem jasny jak to bylo a to slo, tzn at si udela obrazek kazdej sam.. :)
N54 PWR
Mariom5

#69 Příspěvek od Mariom5 »

O cem?? Ten osel v astonu mnel spatnej den, mozna zapomnel radit. Kdyz posadim moji segru do astonu tak ji podjedete na kole. Nema ridicak. Jasne ze to potesi.. Neni to jen o PS. LOPOLO byl proste lepsi.
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#70 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Mariom5 píše:O cem?? Ten osel v astonu mnel spatnej den, mozna zapomnel radit. Kdyz posadim moji segru do astonu tak ji podjedete na kole. Nema ridicak. Jasne ze to potesi.. Neni to jen o PS. LOPOLO byl proste lepsi.

Super, presne tak to vidim taky... :wink:
N54 PWR
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#71 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Řešíte píčoviny, sice jsem se nechtěl vyjadřovat, ale sprint není jen o papírových hodnotách, ale i o řidiči, takže Pavel má zcela právo říkat, že pojel Astona, a zcela chápu jeho radost.
martinVTS

#72 Příspěvek od martinVTS »

A zdokumentoval pan Lopolo tuto jízdu :?: 8)
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#73 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

martinVTS píše:A zdokumentoval pan Lopolo tuto jízdu :?: 8)

bohuzel :-)
pryfish
Kontaktovat uživatele:

#74 Příspěvek od pryfish »

LOPOLO píše:Ty vole pochop ze nepremejslim jako ty, ze v tom nemam zadny ambice, neprojektuju svy ego do nejakyho auta a nemenim kvuli poharku za 100 korun kategorii jako ty. Nevyndavam sedacky, nevozim sebou slicky a netvarim se u toho jak u masturbace. To co jsem tady napsal je pravda a nechapu proc se s tim nedokazes vyrovnat kdyz se te to navic ani netyka. Ptam se te asi po treti, co te sere Lukasi? :-) Dlouho si nepichal nebo co?

LOL :DDD husty :) a máš to Lukáši LOPOLO je KRAL :)))) fakt sem se dost pobavila po ránu :-)))))
sumachr
Kontaktovat uživatele:

#75 Příspěvek od sumachr »

LOPOLO píše:Mas recht, nevim kudy kam, a asi to neunesu. Zmatene tu pobiham po byte a narazim do sten. Hrozne si me psychicky vydeptal ...

lopolo fakt super , uplne te vidim jak tam pobihas
:smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich:
skautik Čestný člen
Čestný člen

#76 Příspěvek od skautik Čestný člen »

hehe jsem si to musel precist dvakrat :)

no prijde mi, ze ten kdo beha po pokoji a narazi do sten, neni Lopolo, ale Lukas :))
los-puntos

#77 Příspěvek od los-puntos »

No sraz to byl v celku povedenej az na nejakou sv*ni ktera mi ukradla cepicky z ventilku. Jezdil jsem s nima uplne vsude, auto stalo na parkovisti i pres noc a nikdo to neukradl. A pak prijedu na sraz kde cekam ze to bude o pohode a ejhle musim narazit na taskovehoto kretena :cry: :cry: :cry: :cry: fakt lidi jsou nekdy hrozny....
Přílohy
2006_05_08_06_05_352141.JPG
2006_05_08_06_05_352141.JPG (25.19 KiB) Zobrazeno 1815 x
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#78 Příspěvek od RuDoSh »

hehe zas dobre tema :-))

sprinty podle lukase :

bude na to nejaka zkusebni stanice, tam prijedes s autem.... nejaky expert ti tam po hodine zajede nejlepsi cas, da ti na papire potvrzeni za kolik to to auto da nejlip....

prijedes s tim papirem nekam na "sprinty" ukazes ho, oni si zapisou, a pak to seradi podle casu a kategorii a rozdaji pohary..... usetri se cas, benzin, gumy atd..... genialni! ;-)
pryfish
Kontaktovat uživatele:

#79 Příspěvek od pryfish »

fotky ve fotkách nebo tady (vyprosila sem je od kamosky, kdyz sem tam nemohla bejt :((

http://www.pryfish.bestfoto.info/thumbn ... p?album=42
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#80 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

RuDoSh píše:sprinty podle lukase :
bude na to nejaka zkusebni stanice, tam prijedes s autem.... nejaky expert ti tam po hodine zajede nejlepsi cas, da ti na papire potvrzeni za kolik to to auto da nejlip....

prijedes s tim papirem nekam na "sprinty" ukazes ho, oni si zapisou, a pak to seradi podle casu a kategorii a rozdaji pohary..... usetri se cas, benzin, gumy atd..... genialni! ;-)

na tom neco bude, pane :wink: :lol: :oops: :lol:
“Ability is what you're capable of doing.”
Odpovědět